E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι πρωταγωνιστές του σοκαριστικού φονικού στην Κύπρο

Δείτε την 23χρονη κοπέλα που υπερασπίστηκαν οι δύο Βρετανοί

Οι πρωταγωνιστές του σοκαριστικού φονικού στην Κύπρο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/6/2018 | 09:37

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Πάφου από την αποτρόπαια δολοφονία ενός 39χρονου Βρετανού τουρίστα και τον τραυματισμό του 32χρονου φίλου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 35χρονος περίμενε τους δύο Βρετανούς να βγουν από την μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλίων που διασκέδαζαν ώστε να τους πατήσει με το αυτοκίνητο του στην Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν την Κυριακή τα ξημερώματα στην Πάφο, οι δύο Βρετανοί τουρίστες είδαν τον 35χρονο Έλληνα ομογενή από την Γεωργία, να χτυπά την 23χρονη φίλη του.

Ο 39χρονος Charlie Birch, από την Ουαλία μαζί με τον 32χρονο κουνιάδο του, Will Pritchard αμέσως έτρεξαν να υπερασπιστούν την 23χρονη κοπέλα από την μανία του 35χρονου φίλου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την μαρτυρία της αστυνομίας ο 35χρονος ήρθε στα χέρια με τους δύο υπερασπιστές της κοπέλας και έφυγε ηττημένος. Η 23χρονη κοπέλα αφού ηρέμησε στην ασφάλεια των δύο αντρών επέστρεψε στον φίλο της, κάτι που ίσως ήταν λάθος.

Ο 35χρονος ομογενής περίμενε την κοπέλα του μέσα στο αυτοκίνητο τους και πήρε την απόφαση του να εκδικηθεί τους δύο διώκτες του. Έτσι περίμενε μέσα στο αυτοκίνητο πότε θα βγουν οι δύο Βρετανοί τουρίστες.
Όταν εκείνοι βγήκαν από την μπυραρία, ο 35χρονος άναψε την μηχανή του αυτοκινήτου και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους, με αποτέλεσμα ο 39χρονος Βρετανός να σκοτωθεί ακαριαία και ο 32χρονος κουνιάδος τους να νοσηλεύετε σοβαρά στο νοσοκομείο της Πάφου.

Στην συνέχεια, ο μανιώδης δολοφόνος, θέλοντας να κρύψει τα ίχνη του, έριξε το αυτοκίνητο του στην θάλασσα μαζί με την 23χρονη φίλη του. Ευτυχώς που η 23χρονη κοπέλα με καταγωγή από την ανατολική Ευρώπη κατάφερε να βγει με την βοήθεια ψαράδων της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 23χρονη κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες φώναζε συνέχεια «Τους σκοτώσαμε.. δεν θέλω να πάω φυλακή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας να περπατάει στον κύριο δρόμο Αγίου Γεωργίου-Πέγειας και αμέσως συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο τμήμα.

Το ζευγάρι κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου ενώ σήμερα αναμένετε να καταθέσει και ο Βρετανός που γλύτωσε με τραύματα στο σώμα του μετά το τροχαίο με το όχημα του 35χρονου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Κυπριακών μέσων ενημέρωσης, οι δύο Βρετανοί είχαν πάει για ολιγοήμερες διακοπές στην Κύπρο. Μάλιστα ο 39χρονος είχε πάρει μαζί του και την οικογένεια του, τη μητέρα του και τα δυο του παιδιά.
Σοκ στην Βρετανική κοινωνία…

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του 35χρονου Κύπριου, ο οποίος πάτησε με το αμάξι δύο Βρετανούς, επειδή, σύμφωνα με τις πληροφορίες παρενέβησαν και τον χτύπησαν, επειδή φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλλιών την 23χρονη κοπέλα του.

Ο 39χρονος Βρετανός Τσάρλι Μπερτς, πατέρας δύο παιδιών, πέθανε ακαριαία, σύμφωνα με τη Daily Mail, ενώ ο 32χρονος φίλος του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μπέρτς ήταν οικοδόμος στο επάγγελμα και βρισκόταν στην Κύπρο για οικογενειακές διακοπές.

Ένας εκπρόσωπος του Γραφείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας δήλωσε: «Προσφέρουμε συμβουλές και υποστήριξη στην οικογένεια Βρετανού μετά το θάνατό του στην Κύπρο και είμαστε σε επαφή με τις κυπριακές αρχές».

Ο οικογενειακός φίλος, Graham Breeze είπε στην εφημερίδα ότι «ο Τσάρλι ήταν πολύ γνωστός και αρεστός εδώ. Είναι μια φοβερή τραγωδία για την οικογένειά του».

Όπως αποκαλύπτεται, ο Μπέρτς έκανε οικονομίες επί ένα χρόνο, ώστε να καταφέρει να κάνει τις διακοπές των ονείρων του, μαζί με τις δύο κόρες του, τη γυναίκα του και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Ο κ. Breeze, δημοτικός σύμβουλος, δήλωσε: «Ήταν ένα τραγικό τέλος σε κάτι που έπρεπε να είναι οι τέλειες οικογενειακές διακοπές. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι πραγματικά μια τραγική κατάσταση. Η πόλη θα είναι πολύ υποστηρικτική».

«Απώλεια μιας νέας ζωής, χωρίς λόγο. Έριξε μια σκοτεινή σκιά πάνω από την πόλη του Welshpool».

Η φίλη Cheryl Griffiths τον περιέγραψε ως «πιστό φίλο, αξιαγάπητο και απίθανο μπαμπά».

Είπε: «Η ζωή αλλάζει σε ένα πετάρισμα των βλεφάρων. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Εφυγε αλλά ποτέ δεν θα ξεχαστεί».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προϋπολογισμός 2026: Εγκρίθηκε με 159 «ναι» από τη Βουλή μετά από θυελλώδη συζήτηση

Χτες

Σύμφωνα με την κοινοβουλευτική παράδοση, η ψήφιση του προϋπολογισμού εκλαμβάνεται και ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Koυπόνι 200 ευρώ για Gigabit Voucher – Όλα τα βήματα για να προλάβετε την επιδότηση

Χτες

Λίγες ημέρες έμειναν για την αίτηση για τις οπτικές ίνες – Πότε εκπνέει η προθεσμία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «παγίδα» με τα παρατσούκλια και ο μύθος του άλλου «Φραπέ»

Χτες

Πρόκειται για μια αφήγηση που παρουσιάστηκε ως «αποκάλυψη», αλλά στην πραγματικότητα συνιστά μια βολική κατασκευή, η οποία -παρά το αρχικό της θόρυβο- καταρρέει πλήρως.

Θεσσαλονίκη: Αγρότες από το μπλόκο Μαλγάρων μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούς

Χτες

Αγρότες στα Μάλγαρα μοίρασαν αδιάθετο ρύζι σε οδηγούς - Πρόκειται για μια δράση που έχει ως στόχο την ενημέρωση του κόσμου αλλά και την ευαισθητοποίησή του

Μυστήριο με τον θάνατο αντιπροσώπου σερβικής εταιρείας όπλων στη Μόσχα

Χτες

Τον Ιούνιο η συγκεκριμένη εταιρεία συμπεριλήφθηκε στη λίστα που δημοσίευσε η υπηρεσία εξωτερικών πληροφοριών της Ρωσίας με τις σερβικές εταιρείες που προμηθεύουν το Κίεβο με πυρομαχικά

Αργίες 2026: Όλα τα τριήμερα της νέας χρονιάς

Χτες

Δεν έχει πολλές ημέρες ξεκούρασης η νέα χρονιά

Έσπασε τζαμαρίες σούπερ μάρκετ και βγήκε στο δρόμο ημίγυμνος, συνελήφθη άνδρας στο Ηράκλειο

Χτες

Ο αλλοδαπός φέρεται να χειροδίκησε σε δικαστικό επιμελητή και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή

Μιχάλης Κατρίνης: Δίωξη για 3 πλημμελήματα στον 16χρονο γιο του που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Χτες

«Ο νόμος ισχύει για όλους» έγραψε νωρίτερα, σε ανάρτησή του, ο Μιχάλης Κατρίνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 24
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.