E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θρήνος και ερωτηματικά για τον 22χρονο στρατιώτη στη Ρω

Για εγκληματική ενέργεια μιλά η μητέρα του

Θρήνος και ερωτηματικά για τον 22χρονο στρατιώτη στη Ρω
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/6/2018 | 10:26

Θρήνος, αλλά και πολλά ερωτηματικά για τον τραγικό θάνατο του 22χρονου στρατιώτη στη Ρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 22χρονος, με καταγωγή από την Κρήτη, έστρεψε το υπηρεσιακό του τουφέκι στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του, μπροστά στα μάτια ενός άλλου στρατιώτη, με τον οποίο βρίσκονταν στην ίδια σκοπιά στο νησί της Ρω.

Έτσι, χθες, στις 08.40 το πρωί, γράφτηκε ο επίλογος στη σύντομη ζωή του 22χρονου Ηρακλειώτη, ο οποίος ως χθες έκανε σχέδια και όνειρα για την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο χώρο του Τουρισμού, όπου εργαζόταν.

Ο 22χρονος επρόκειτο να απολυθεί από το στρατό στο τέλος της χρονιάς και σχεδίαζε με συναδέλφους του φαντάρους να δουλέψουν μαζί σε πολυτελές ξενοδοχείο χώρας της δυτικής Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, συνταγματάρχη κ. Ψαρομιχαλάκη, «από τις μέχρι και χθες έρευνες δεν είχε γίνει γνωστός ο λόγος της αυτοχειρίας, ενώ δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα που θα εξηγούσε το τι ώθησε τον 22χρονο στην αυτοκτονία. Η πρώτη εικόνα που έχουμε από το διοικητή της μονάδας του, δεν φαινόταν να αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ή να είχε περίεργη ή προβληματική συμπεριφορά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ε.Τ πριν από περίπου ένα μήνα είχε χάσει στενό συγγενικό του πρόσωπο, συνομήλικό του και πολύ αγαπητό με το οποίο είχαν μεγαλώσει μαζί. Από τότε, όπως μας είπαν φιλικά του πρόσωπα, η ψυχολογία του ήταν κακή, δεν έδειχνε όμως ότι σκεφτόταν την αυτοχειρία.

Η σορός του μεταφέρθηκε με ελικόπτερο του Στρατού στη Ρόδο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για εγκληματική ενέργεια μιλά η μητέρα του

Η μητέρα του προσέφυγε χθες με αίτηση – δήλωση της ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Εν όψει της διενέργειας νεκροψίας – νεκροτομής από τον ιατροδικαστή Ρόδου σήμερα, υπέβαλε εξάλλου το αίτημα να είναι παρούσα κατά τη νεκροψία η τεχνική σύμβούλος της οικογένειας και συγκεκριμένα η ιατροδικαστής Ηρακλείου Κρήτης κ Ελπίδα Σπανουδάκη, αφού υπάρχει η πεποίθηση της οικογένειας ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραλλήλως δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την ψυχική οδύνη που υπέστη από τον αδόκητο και ύποπτο θάνατο του παιδιού της το οποίο έχαιρε άκρας σωματικής και ψυχικής υγείας.

Αντίκλητό της όρισε τον δικηγόρο Ρόδου κ. Μανώλη Κουτσούκο.

Βαθιά οδύνη για την οικογένεια και τους φίλους του

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση, βρίσκονται οι υπόλοιποι πέντε φαντάροι που υπηρετούσαν μαζί του στη νήσο της Ρω, ενώ οι γονείς και αδερφή του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους άνθρωπος δε βρίσκεται πια στη ζωή.

O χαμός του 22χρονου παλικαριού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τόσο στην οικογένειά του, όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους στο Ηράκλειο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ουδέποτε είχε διαπιστωθεί ότι ο 22χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα. Εξάλλου, ο νεαρός φέρεται να μην είχε πει στους οικείους του το οτιδήποτε θα μπορούσε να φανερώσει ότι ο ίδιος ζορίζεται ψυχολογικά κατά τη διάρκεια της θητείας του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σχοινούσα: Πέθανε ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος που χόρευε με την εγγονή του σε τοπικές γιορτές του νησιού

Σήμερα

«Ήταν για όλους μας παράδειγμα ζωντάνιας, λεβεντιάς και αγάπης για τη ζωή» αναφέρει ο Σύλλογος Σχοινουσιωτών

Επιστολή Τραμπ στο ΝΑΤΟ: Αν κάνετε ό,τι λέω, ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει

Σήμερα

Έτοιμος για κυρώσεις στη Ρωσία όταν το κάνετε όλοι

Τσάρλι Κερκ: Η στιγμή που η σύζυγός του καταρρέει πάνω στο φέρετρο ‑ Βίντεο

Σήμερα

«Σ` αγαπώ. Σ` αγαπώ. Ο Θεός να σε ευλογεί», ψιθυρίζει μέσα από χαμηλόφωνους λυγμούς, με τη φωνή της να σπάει καθώς κλαίει πάνω από το σώμα του.

Συγκλόνισε η Φιάσκα που έβαλε τα κλάματα: «Πέρασα δύσκολα οικονομικά, το παλέψαμε μόνοι μας»

Σήμερα

Συγκινημένη, ευχαρίστησε θερμά την οικογένειά της για τη στήριξη και τόνισε το πόσο δύσκολα πέρασε αυτή τη χρονιά

Τσάρλι Κερκ: Η σπαρακτική ομιλία της συζύγου του

Σήμερα

«Με ρώτησε η κόρη μας που είναι ο μπαμπάς, της είπα πως πήγε ταξίδι με τον Ιησού»

Το «χαρτί» του βέτο κραδαίνει η Ελλάδα στην Τουρκία για το αίτημα της να ενταχθεί στο πρόγραμμα Safe

Σήμερα

Υπενθυμίζεται ότι το ευρωπαϊκό αμυντικό πρόγραμμα Safe της ΕΕ, το οποίο δίνει τη δυνατότητα χαμηλότοκων δανείων για επενδύσεις στην άμυνα, είναι ύψους 150 δισ. ευρώ

Σε ισχύ από σήμερα ο νέος ΚΟΚ: Κάμερες ασφαλείας και τσουχτερά πρόστιμα

Σήμερα

Έως 2.000 ευρώ το πρόστιμο για κινητό στην οδήγηση και μέχρι 8.000 για όριο ταχύτητας - Μέσω gov.gr τα πρόστιμα

Θεσσαλονίκη: 18χρονη με τον σύντροφό της ξυλοκόπησαν τον πρώην και τον πατέρα του

Σήμερα

Τον «παγίδευσε» και τους χτυπούσαν δέκα άτομα

Πέθανε η κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού

Σήμερα

Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.