E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Κατερίνα Πολέμη σε μια παράσταση για την «Αγάπη, Love, Amor»

Στο Θέατρο Δόρας Στράτου που βρίσκεται στο λόφο του Φιλοπάππου

Η Κατερίνα Πολέμη σε μια παράσταση για την «Αγάπη, Love, Amor»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/7/2018 | 15:28

*Η σημερινή συναυλία (24 Ιουλίου) της Κατερίνας Πολέμη "Αγάπη, love, amor" στο θέατρο Δόρας Στράτου αναβάλλεται εξαιτίας των τραγικών γεγονότων που συμβαίνουν από χθες στην Αττική. Ενημέρωση για τα εισιτήρια: σε όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια με κάρτα, τα χρήματα θα επιστραφούν διατραπεζικά σε 5 εργάσιμες. Οσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε φυσικά σημεία θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την viva.gr ώστε να ενημερωθούν για την διαδικασία επιστροφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Πολέμη το κορίτσι που ανακαλύπτουμε τα τελευταία χρόνια σε διαφορετικούς μουσικούς ρόλους στήνει μια προσωπική παράσταση για το Καλοκαίρι του 2018 την Τρίτη 24 Ιουλίου στο ατμοσφαιρικό Θέατρο Δόρας Στράτου που βρίσκεται στο λόφο του Φιλοπάππου, το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων.

Επέλεξε ένα θρυλικό σημείο, γνωστό και ως Λόφο Μουσών, για να μας τραγουδήσει ως σύγχρονη «Μούσα» ελληνικά τραγούδια αγάπης, γνωστά ξενόγλωσσα και δικά της κομμάτια. Τραγούδια που ενώνουν, τραγούδια που συνθέτουν το παζλ των εικόνων που έχει δημιουργήσει με τις μουσικές περιπλανήσεις της στην Ελλάδα αλλά και στη Βραζιλία. Ανάμεσά τους το «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», το «Μη μιλάς άλλο για αγάπη», αλλά και το «Της μιας δραχμής τα γιασεμιά» παρέα με τα δικά της όπως «Το βαλς του Ορφέα» σε καινούρια εκτέλεση και κομμάτια από την «Μεγάλη Χίμαιρα».

Η Κατερίνα Πολέμη, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι είναι μια "κατηγορία" από μόνη της. Την ανακαλύψαμε το 2013 ως βραβευμένη συνθέτρια για το soundtrack της ταινίας «Μικρά Αγγλία» αλλά την αγαπήσαμε για τις καθηλωτικές, ειλικρινείς, τρυφερές και συνάμα δυνατές ερμηνείες της. Η Κατερίνα είναι μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνις που μας έχει χαρίσει κινηματογραφικά soundtrack, θεατρική μουσική και δικά της τραγούδια ενώ έχει ξεχωρίσει για την ερμηνεία της σε τραγούδια άλλων. Χαρακτηριστική είναι η live εκτέλεση τραγουδιών όπως το «Μη μιλάς άλλο για αγάπη» που ερμήνευσε στην παράσταση «ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ» του Δ. Σαββόπουλου με τον οποίο έκανε πολλές εμφανίσεις και συνεχίζει να συνεργάζεται μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην διάρκεια του συναρπαστικού μουσικού της ταξιδιού η Κατερίνα πραγματοποιεί παραστάσεις και πειραματισμούς ανάμεσα σε διαφορετικά είδη και γλώσσες τόσο στην  Ελλάδα όσο και στην Βραζιλία, κάτι το οποίο την καθιστά μια ιδιότυπη μουσικό. Η μουσική της και οι στίχοι της, ξεπηδούν από την σύγχρονη κουλτούρα των νέων ανθρώπων που κινούνται σε όλο τον κόσμο είτε φυσικά, είτε διαδικτυακά. Γράφει στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα πορτογαλικά εκφράζοντας ένα νέο πολυπολιτισμό και αποδίδοντας τον με τρυφερότητα, δύναμη, πάθος και αγάπη.

Σε αυτή την μοναδική συναυλία θα την συνοδεύσουν μουσικά ο διακεκριμένος πιανίστας Νίκος Αναδολής, ο βραβευμένος μουσικός συνθέτης, ενορχηστρωτής με την μοναδική σκηνική παρουσία Βαγγέλης Τούντας στο βιολί και ο σπουδαίος δεξιοτέχνης Κώστας Πατσιώτης στο κοντραμπάσο.

Επιμέλεια σκηνής/φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης/Φίλιππος Τρέπας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ηχοληψία: Γιώργος Καρυώτης

Φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

Artwork: Αντώνης Γλυκός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Info

Κατερίνα Πολέμη «Αγάπη, Love, Amor» || Summer 2018

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Θέατρο Δόρας Στράτου (Λόφος Φιλοπάππου)

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 15€ - Ταμείο 17€ - Άνεργοι-ΑΜΕΑ 12€ (μόνο στο ταμείο με την επίδειξη των σχετικών εγγράφων)

*Τα πρώτα 50 εισιτήρια 12€

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Η Σακίρα «ανάστησε» το Αζτέκα στην τελετή έναρξης

Σήμερα

Το «Dai, Dai» είναι το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026

Η σειρά που βλέπεται μονορούφι: Αν σου άρεσε το You, αυτή η σκοτεινή κωμωδία θα γίνει η νέα σου εμμονή

Σήμερα

Μια νεκρολόγος που... δημιουργεί τις ειδήσεις αντί να τις καταγράφει. Και κάπως έτσι γεννιέται μία από τις πιο απολαυστικά twisted σειρές των τελευταίων ετών.

Τζέιμς Μποντ: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ διάλεξε τον επόμενο «007» – Ποιον στηρίζει για τον ρόλο

Χτες

«Αυτός είναι ο ιδανικός για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ», σύμφωνα με τον Τζορτζ Κλούνεϊ

To τραγούδι που γράφτηκε για τη Βrigitte Bardot και σκανδάλισε τον πλανήτη

Πριν 6 μέρες

To oποίο όμως ηχογραφήθηκε με άλλη γυναίκα στα φωνητικά, την επόμενη ερωμένη του συνθέτη

Τι συμβαίνει όταν 10 διαφορετικές προσωπικότητες φτιάχνουν μία μπάντα; Οι Kapten!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Αλεξάνδρα Καραμπουρνιώτη: «Σε κάθε live είναι έκπληξη το τι θα συμβεί πάνω στη σκηνή»

10 εμβληματικές και σeξι σκηνές με μπικίνι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Πριν 1 εβδομάδα

Όταν το σινεμά δείχνει την σeξι πλευρά του

Η Nicole Kidman απέρριψε αυτόν τον ρόλο και έχασε ένα Όσκαρ

Πριν 1 εβδομάδα

Το μιούζικαλ που δεν της έκανε εντύπωση αλλά...

H σειρά που έχει γίνει εμμονή για τους λάτρεις του crime ‑ Έρωτας, φόνος και οικογενειακά μυστικά

Το γαλλικό «Erica» έφτασε στην COSMOTE TV προσφέροντας μια φρέσκια ματιά στο αστυνομικό δράμα, όπου οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν εξίσου μεγάλη βαρύτητα με τα εγκλήματα

Ταινίες της εβδομάδας: Η άχαστη μαύρη κωμωδία του Στίβεν Σόντερμπεργκ

Πριν 2 εβδομάδες

Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

Akylas: Κυκλοφόρησε το video clip για το νέο τραγούδι του με τίτλο «Parto»

Πριν 2 εβδομάδες

O Akylas εμφανίζεται δίπλα σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, με τους δυο τους να δημιουργούν έναν δικό τους ξεχωριστό κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.