E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τεράστια απάτη με πλαστές ασφάλειες αυτοκινήτων

Πρώην διευθύντρια μεγάλης εταιρείας, που αυτονομήθηκε και εξαπάτησε μαζικά δεκάδες ανθρώπους

Τεράστια απάτη με πλαστές ασφάλειες αυτοκινήτων
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/7/2018 | 21:25

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 162 περιπτώσεις πλαστογραφίας και απάτης, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται μία 45χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι η 45χρονη, ενεργώντας με συγκεκριμένη μεθοδολογία, εξαπατούσε ιδιοκτήτες οχημάτων, εκδίδοντας εν αγνοία τους πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων και παραλαμβάνοντας το αντίτιμο αυτών, αποκόμιζε παράνομο περιουσιακό όφελος.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι η 45χρονη στην Καλαμάτα, κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2015 έως και τον Μάιο του 2018, είχε διαπράξει συνολικά 162 περιπτώσεις πλαστογραφίας και απατών, αποκομίζοντας από την εγκληματική της δράση παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 45.000 ευρώ.

Η ίδια ήταν διευθύντρια σε μεγάλη και ασφαλιστική εταιρεία στο υποκατάστημα της περιοχής από το 2007 έως το 2015. Τον Μάιο του 2015 έφυγε από την εταιρεία και άνοιξε δικό της γραφείο στην Καλαμάτα, το οποίο το έκλεισε τον Δεκέμβριο του 2016 και συνέχισε να εκδίδει ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων από το σπίτι της, εκμεταλλευόμενη το μεγάλο πελατολόγιο που είχε αποκτήσει από τα προηγούμενα χρόνια και την εμπιστοσύνη που της έδειχναν οι εξαπατημένοι, χάρη σε αυτά τα χρόνια συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απάτη της άρχισε να γίνεται γνωστή όταν κάποιοι πελάτες της μοιραία ενεπλάκησαν σε τροχαία ατυχήματα και δεν μπορούσαν να καλύψουν ή να καλυφθούν από ζημιές που προκλήθηκαν, όταν κάποιοι αναζήτησαν να επιδιορθώσουν θραύση κρυστάλλων και όταν κάποιοι εξ αυτών κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων ενημερώθηκαν από τους τροχονόμους πως τα ασφαλιστήρια τους δεν φαίνονταν στο σύστημα. Μόλις ενημερώθηκαν οι Αρχές για αυτά περιστατικά διενήργησαν ενδελεχή έρευνα και κατέληξαν σε όλο αυτόν τον κόσμο που είχε πέσει θύμα απάτης επί σειρά ετών, τους οποίους και ενημέρωσαν.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία της, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και πλήθος πλαστών ασφαλιστηρίων συμβολαίων και άλλων εγγράφων. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής της σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ακριβώς λόγω της πολυετούς της δραστηριότητας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.