E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Όταν ο Μίκυ από τη Disneyland χάθηκε... στις Σπέτσες

Θα το θυμούνται ακόμη οι κάτοικοι του νησιού

Όταν ο Μίκυ από τη Disneyland χάθηκε... στις Σπέτσες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσοι μεγαλώσατε με Disney Club πιθανώς να το θυμάστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχολιάστηκε ως ένα από τα καλύτερα Disney Clubs διεθνώς. Σε αυτό συνέβαλαν πολλοί παράγοντες, ξεκινώντας από τους πολύ καλούς παρουσιαστές του, τον Λυκούργκο Μαρκούδη και την Καρολίνα Παναγοπούλου και συνεχίζοντας με την εξαιρετική οργάνωση και παραγωγής της οικογένειας Σοφιανού.

Η ελληνική βερσιόν της τόσο πετυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής Disney Club έφερε τον Μίκυ στην Ελλάδα και τον ταξίδεψε στις Σπέτσες! 

Η Ήβη Σοφιανού, ο ιθύνων νους πίσω από πολλές παιδικές εκπομπές και το Disney Club (δες εδώ την αποκλειστική συνέντευξη) αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Το σενάριο έλεγε πως είχε χαθεί ο Μίκυ σε κάποιο νησί. Το νησί ήταν το μικρό νησάκι του Άη Γιάννη, δίπλα στην Σπετσοπούλα. Στις φωτογραφίες βλέπουμε το τέλος της περιπέτειας του Μίκυ, τον οποίο εντοπίζει ένα ελικόπτερο και μεταφέρεται με ένα Σπετσιώτικο καίκι στο λιμάνι της Ντάπιας, όπου συρρέουν και τον υποδέχονται τα παιδιά. Ήταν μεγάλη και δύσκολη παραγωγή, με πολυήμερο καύσωνα 42 βαθμών εκείνη την χρονιά, με 4 κάμερες να καλύπτουν τα γυρίσματα από αέρος και στεριάς, το συνεργείο να μην προλαβαίνει να πάρει ανάσα και με την αξέχαστη συμμετοχή των παιδιών, που αγκάλιασαν τον Μίκυ και όλους εμάς με απίστευτη αγάπη!

Μας είπαν κι από την Disney, πως χάρη στο ελληνικό "φως" ο Μίκυ Μάους "έγραψε" όπως λέμε κινηματογραφικά υπέροχα σε όλα τα πλάνα! Με φόντο τον γαλάζιο ουρανό, το μπλέ της θάλασσας, να στέκεται στην πλώρη του άσπρο καΪκιού, και με φόντο τα κάτασπρα καπετανέϊκα, ήταν μια απόλαυση για τον θεατή.

Ας το υπενθυμίσουμε στις αρμόδιες αρχές της χώρας, πως είναι ιδανικός ο τόπος μας απ όλες τις απόψεις (καιρός, φως, σκηνικό) για κινηματογράφηση, που θα ήταν και η καλύτερη προώθηση με ανάλογα ωφέλη. Εμείς -μια χούφτα άνθρωποι- και με την υποστήριξη του υπευθύνου της Disney Marco Cingoli το αποτολμήσαμε και πιστεύουμε πως το καταφέραμε".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η βιβλιοθήκη που δε θα διαβάσει κανείς μέχρι το 2114

Σήμερα

Η βιβλιοθήκη του μέλλοντος: Ένα μυστήριο που θα αποκαλυφθεί σε 100 ζρόνια

Ποιες είναι οι Ροζ Κυρίες στο Λονδίνο και τι ζητάνε

Χτες

Μάχη στους δρόμους του Λονδίνου

Πέθανε η Jane Goodall, η ανθρωπολόγος που έγινε φίλη με τους χιμπατζήδες

Χτες

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών η ερευνήτρια που ανέδειξε τις ομοιότητες μεταξύ ανθρώπων και χιμπαντζήδων

O δρόμος που ενώνει την Ελλάδα με τη Φινλανδία ‑ Τον ήξερες;

Προχτές

Από την Κρήτη στη Λαπωνία: Ο δρόμος-θρύλος που διασχίζει όλη την Ευρώπη

Το παράξενο χόμπι των αρκούδων που μοιάζει με διαλογισμό

Προχτές

Γιατί οι αρκούδες κοιτάζουν τη φύση χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα;

1994: Το black out που έκανε τους κατοίκους του Λος Αντζελες να νομίσουν πως ήρθαν… UFO!

Πριν 3 μέρες

Το «ασημένιο σύννεφο» που τρόμαξε μια μεγαλούπολη – κι όμως ήταν ο Γαλαξίας μας!

Όταν το να πλυθείς ήταν… αμαρτία: Οι παράλογοι φόβοι του Μεσαίωνα

Πριν 3 μέρες

Μια ιστορία που δείχνει πόσο περίεργα μπορούν να γίνουν οι φόβοι γύρω από την καθαριότητα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.