E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αστρολογικές Προβλέψεις 12‑18 Νοεμβρίου

Με τον Ερμή ακόμα ανάδρομο, μπορεί να διαπιστώσετε σήμερα ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα υπολογίζατε...

Αστρολογικές Προβλέψεις 12‑18 Νοεμβρίου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός
Έχεις κουραστεί λίγο με τη ρουτίνα της καθημερινότητας και αυτή την εβδομάδα θα έχεις την παρόρμηση να βγεις έξω από τα γνωστά και τα καθιερωμένα. Μπορείς να προχωρήσεις στις αλλαγές που θα θελήσεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει πρώτα να προετοιμαστείς κατάλληλα. Η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη Ηλίου στις 14 στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρουν κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις που ίσως σε αγχώσουν πολύ και αν δεν κρατήσεις ισορροπίες μπορεί να χάσεις τελείως την μπάλα απ' τα πόδια σου...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Στα επαγγελματικά σου θα επικρατήσει αυτή την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη και την ολική έκλειψη Ηλίου στις 14 στο ζώδιο του Σκορπιού σκληρός ανταγωνισμός και κάποιοι θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Αν κινηθείς έξυπνα όμως και δεν αντιδράσεις έντονα, στο τέλος θα καταφέρεις να τα θέσεις σε εφαρμογή και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Αν έχεις μόνιμο δεσμό θα πρέπει να μην δίνεις τεράστιες διαστάσεις σε πράγματα που δεν αξίζει ούτε να τα σχολιάζεις. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μην κριτικάρεις άδικα το ταίρι σου γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη Ηλίου στις 14 στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε επηρεάσουν αρνητικά και θα σε κάνουν να μην αξιολογείς σωστά τις καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανόν να υπερβάλεις, να δώσεις υποσχέσεις χωρίς να έχεις σιγουρευτεί ότι μπορείς να τις κρατήσεις ή να δείξεις υπεροψία. Χρειάζεται λοιπόν να δείξεις προσοχή, γιατί μπορεί να μπεις σε περιπέτειες που δύσκολα θα ξεμπλέξεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για βελτίωση.

Καρκίνος
Μην αφήνεις αυτή την εβδομάδα τις ανασφάλειες, που οι ρίζες τους βρίσκονται στο παρελθόν, να καθορίζουν τις επιλογές σου. Με τη Νέα Σελήνη και την ολική έκλειψη Ηλίου στις 14 στο ζώδιο του Σκορπιού αν είσαι δεσμευμένος/η, θα συνεχιστούν τα προβλήματα με την σχέση σου και τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα. Καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Κατέβασε τους τόνους και προσπάθησε να κάνεις ένα ήρεμο διάλογο με το ταίρι σου, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων
Δεν είναι καλό διάστημα για μεγάλες αλλαγές και κρίσιμες αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σου και την καριέρα σου. Με Ερμή ανάδρομο και με τη Νέα Σελήνη και την ολική έκλειψη Ηλίου στις 14 στο ζώδιο του Σκορπιού, ίσως δοκιμαστεί επίσης ο γάμος σου ή μια σοβαρή σου σχέση αυτή την εβδομάδα. Ισχυρή αμφισβήτηση γύρω από το τι νιώθεις ή τι ζητάς από το ταίρι σου. Έκφρασε με λόγια τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και επιτέλους βάλε φρένο στην υπερβολική σου φαντασία. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου αφιερώνοντας χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

Παρθένος
Πρέπει να στρέψεις αποκλειστικά την προσοχή σου στις προτάσεις που θα σου γίνουν εξετάζοντας αναλυτικά τους όρους, μήπως κρύβουν κάτι. Εκτός από τον ανάδρομο Ερμή, υπάρχει και η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη Ηλίου στις 14 στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι ρυθμοί που θα κινείσαι θα είναι αρκετά γρήγοροι αυτή την εβδομάδα και πολλές φορές θα εκνευρίζεσαι γιΆ αυτό χρειάζεται ψυχραιμία, για να αποφύγεις εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου. Πρέπει να μάθεις να κάνεις υπομονή, αν θέλεις να εισπράξεις την αναγνώριση και την ανταμοιβή που επιθυμείς.

Ζυγός
Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους αυτή την εβδομάδα και δεν πρόκειται να φτιάξουν αν συνεχίσεις τα άσκοπα έξοδα και τις βεβιασμένες συνεργασίες. Βάλε τα πράγματα κάτω και δες τι σε συμφέρει. Δεν θ' αργήσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις! Μην πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας, μιας και η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη Ηλίου στις 14 στον γειτονικό σου Σκορπιό, όπως επίσης και ο ακόμα ανάδρομος Ερμής θα θολώσουν την κρίση σου και μπορεί να οδηγηθείς σε σημαντικά λάθη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκορπιός
Θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών σου αυτή την εβδομάδα και να μην ρισκάρεις τα χρήματα σου σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος. Η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη Ηλίου στις 14, που συμβαίνουν στο ζώδιό σου και φυσικά ο ανάδρομος Ερμής, θα σε κάνουν πολύ ευάλωτο/η σε απατηλές υποσχέσεις και θολώνουν την κρίση σου. Αν είσαι μόνος/η θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να σταματήσεις να τρέχεις συνέχεια για τους άλλους.

Τοξότης
Έχεις καταβάλει πολλές προσπάθειες για να πετύχεις πολλά από αυτά που είχες ονειρευτεί και είσαι σε ένα σημείο της ζωής σου όπου θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις για να απαλλαγείς οριστικά από πράγματα που δεν έχουν αποφέρει αυτά που επιθυμούσες. Αυτή την περίοδο θα ανακαλύψεις όλους τους εξωτερικούς παράγοντες που ενήργησαν ανασταλτικά στην πορεία σου και σου ανατρέψανε πολλές φορές τα σχέδια που είχες κάνει. Με τη Νέα Σελήνη και την ολική έκλειψη Ηλίου στις 14 στον γειτονικό σου ζώδιο του Σκορπιού θα υπάρξουν εμπόδια σε συναντήσεις και συμφωνίες. Χρειάζεται ψυχραιμία.

Αιγόκερως
Μην πάρεις οριστικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα, γιατί με τη δύσκολη Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη Ηλίου στις 14 και τον ανάδρομο Ερμή, μάλλον δεν θα είναι οι σωστές! Συζήτησε ανοιχτά με το ταίρι σου για τα προβλήματα που σΆ απασχολούν, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα και θα νιώσεις σίγουρα καλύτερα και με τις συμβουλές που θα σου δώσει θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Επιπλέον, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη ευκαιρία για να δεθείτε ακόμη περισσότερο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υδροχόος
Καλό είναι να έχεις επιφυλάξεις αυτή την εβδομάδα της Νέα Σελήνης και της ολικής έκλειψης Ηλίου στις 14 και μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου σε τρίτους. Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες να προσπαθήσουν να σε υπομονεύσουν επεμβαίνοντας αρνητικά στα σχέδια. Αν έχεις μόνιμο δεσμό θα νιώσεις ότι έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου λόγω των αυξημένων επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Στα οικονομικά σου δεν θα υπάρξουν έντονες διακυμάνσεις, αλλά εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τη διαχείριση των χρημάτων σου αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

Ιχθείς
Μην ανοίγεσαι πολύ αυτή την εβδομάδα και μην συζητάς τα πάντα με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά. Φαίνεται να υπάρχει πολύ ζήλια και ανταγωνισμός στο χώρο σου και ίσως κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου μπλοκάρουν τα σχέδια. Στα ερωτικά σου, η Νέα Σελήνη και η ολική έκλειψη Ηλίου στις 14 στον Σκορπιό θα σου φέρει μια διάθεση απομόνωσης και μια υπερβολική ευαισθησία στο τι λένε οι άλλοι για σένα. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς λοιπόν και δείξε κατανόηση στις μικρότητες των άλλων.

Από το AstraFriends.com

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πασίγνωστες ταινίες τρόμου που άξιζαν να πάρουν Όσκαρ

Πριν 8 ώρες

Υπάρχουν πολλές που έχουν αδικηθεί!

Η συναυλία που είχε 4,2 εκατομμύρια θεατές

Πριν 8 ώρες

Ένα ιστορικό ρεκόρ

Σ’ αγαπώ ‑ Μ΄αγαπάς: H ξεκαρδιστική σκηνή που γυρίστηκε 31 φορές επειδή γελούσαν ασταμάτητα

Προχτές

Ποια ήταν η σκηνή που δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί λόγω γέλιου

Διάσημες μεταγλωττισμένες τηλενουβέλες που βλέπαμε φανατικά

Πριν 6 μέρες

Σαπουνόπερες κυρίως λατινοαμερικάνικες που λατρέψαμε στα 90s & 00s

To Ισραήλ απειλεί να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό της Eurovision αν απορρίψουν το τραγούδι του

Οι στίχοι του τραγουδιού «Βροχή του Οκτώβρη» θεωρούνται πολύ πολιτικοποιημένοι

Οι Beatles αποκτούν τη δική τους ταινία ‑ ο καθένας ξεχωριστά

Η διάσημη τετράδα θα βγει στη μεγάλη οθόνη ... τέσσερις φορές!

Εδώ μπορείς να δεις την πρώτη ταινία τρόμου που γυρίστηκε ποτέ

Αξίζει να τη δεις μιας και κρατάει ελάχιστα

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.