E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ποιες περιοχές βάζει το στόχαστρο το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και άνεμοι τις επόμενες μέρες

Ποιες περιοχές βάζει το στόχαστρο το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/8/2018 | 08:44

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού ανακοινώθηκε από την ΕΜΥ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως τονίζει ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Σήμερα Τετάρτη κατά διαστήματα η Κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεσημέρι και το απόγευμα θα επηρεαστούν πρόσκαιρα πιθανόν η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά Ελλάδα.

Την Πέμπτη κατά διαστήματα η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η βόρεια Εύβοια. Από το μεσημέρι η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική και Κεντρική Στερεά.

Την Παρασκευή κατά διαστήματα η Συτική και Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Από το μεσημέρι η Δυτική Στερεά και η Πελοπόννησος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Σάββατο θα επηρεαστούν κατά διαστήματα η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία, Ημαθία, Πέλλα), η Ήπειρος και η Θεσσαλία.

Την Τετάρτη αναμένονται καταιγίδες τοπικά ισχυρές κατά διαστήματα στην κεντρική Μακεδονία και τις Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι στην βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο και τις απογευματινές ώρες πιθανόν στη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ τις πρωινές ώρες. Ο υδράργυρος θα δείξει από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι, από μεταβλητές διευθύνσεις, θα φτάσουν σε ένταση τα 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 22 και 32 βαθμούς Κελσίου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Έλληνας που έζησε τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία και τώρα τα χτυπήματα στο Ντουμπάι

Χτες

Είχε μιλήσει το 2022 για τη ρωσική εισβολή και τώρα έγινε αυτόπτης μάρτυρας βομβαρδισμών σε διυλιστήρια στο Ντουμπάι

OpenAI ξεκλειδώνει το «adult mode»: Πόσο απέχουμε από τις ερωτικές σχέσεις με την τεχνητή νοημοσύνη

Χτες

Η OpenAI σχεδιάζει ένα «adult mode» στο ChatGPT, με ερωτικές συνομιλίες για ενήλικες, προκαλώντας συναγερμό σε συμβούλους ευημερίας που μιλούν για κίνδυνο «sexy suicide coach»

Telegraph ‑ Ηχητικό ντοκουμέντο: Πώς ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ γλίτωσε τον θάνατο για λίγα δευτερόλεπτα

Χτες

Πρόκειται για μία ομιλία του Μαζαχέρ Χοσεϊνί, επικεφαλής πρωτοκόλλου για το γραφείο του Αλί Χαμενεΐ, σε ανώτερους κληρικούς και διοικητές του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC), στις 12 Μαρτίου

Πέθανε ο ηθοποιός Ματ Κλαρκ από την ταινία Back to the Future III

Χτες

Ο Κλαρκ είχε συμμετάσχει σε αρκετά γουέστερν, δίπλα σε θρύλους, όπως ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Τζον Γουέιν

Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και έδειρε άλλον οδηγό ‑ Σε διαθεσιμότητα ο επαγγελματίας

Χτες

«Ο ΟΑΣΘ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή σε περιστατικά βίας»

Βίντεο: Βρετανός σκιέρ τερματίζει μεθυσμένος σε αγώνα 50χλμ στη Νορβηγία σε ένδειξη... διαμαρτυρίας

Χτες

Ο Γκάμπριελ Γκλέντχιλ έγινε viral με την ολοκλήρωση του αγώνα διάσημου αγώνα Όσλο-Χόλμενκολεν όπου κατέλαβε την 67η θέση

Ανοιξε η πλατφόρμα υποβολής φορολογικών δηλώσεων Ε1 ‑ Μέχρι τις 15 Ιουλίου η προθεσμία

Χτες

Το χρονοδιάγραμμα πληρωμής του φόρου να ξεκινά από 31 Ιουλίου για την καταβολή της α΄δόσης και να εκτείνεται έως τον Φεβρουάριο του 2027

Η Μεσόγειος έχει καθυστερήσει ένα τσουνάμι ‑ 100% να συμβεί μέσα σε 30 χρόνια λένε οι επιστήμονες

Χτες

Στην εκπαίδευση και την «ανάγνωση» των προειδοποιητικών σημαδιών ενός τσουνάμι εστιάζουν οι ειδικοί

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Δίνει 50 εκατομμύρια ευρώ η Ρεάλ Μαδρίτης για το παιδί‑θαύμα της Ελλάδας

Χτες

Μυθικό το ποσό που είναι έτοιμη να προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Γκενκ για την απόκτηση του 18χρονου Κωνσταντίνου Καρέτσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.