E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ποιον καρφώνει η Βίσση: Ανθρωποι σε θέσεις που δεν αξίζουν και δεν επιδεικνύουν ανάλογη υπευθυνότητα

«Δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί σε τέτοιες στιγμές δεν πρέπει να “χαμηλώνεις” σαν άνθρωπος»

Ποιον καρφώνει η Βίσση: Ανθρωποι σε θέσεις που δεν αξίζουν και δεν επιδεικνύουν ανάλογη υπευθυνότητα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/8/2018 | 13:45

Μέσα από την μουσική και τα τραγούδια τους και με το δικό τους μοναδικό τρόπο, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος έβαλαν το λιθαράκι τους στο Stand By Greece, τον Παγκύπριο Έρανο και Συναυλία για τους πληγέντες από την καταστροφική φωτιά στην ανατολική Αττική. Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες, πήραν μέρος στη συναυλία που διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης ενώπιον χιλιάδων θεατών στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας και έστειλαν ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης. Η Άννα Βίσση, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, θέλησε να πει δυο λόγια για την τραγωδία που σκόρπισε η φωτιά στο Μάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εγώ έτυχε να το ζήσω από κοντά και να έχει πληγεί προσωπικά η οικογένεια μου, μιας και κάηκαν τα σπίτια και της αδερφής μου και της μαμάς μου. Όμως η ανακούφιση που αισθανθήκαμε όταν συνειδητοποιήσαμε ότι ζουν οι άνθρωποι μας και δεν τους χάσαμε, αυτό ήταν ίσως το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει όσο ζω.

Πόσο μπορούμε να προσέχουμε ο ένας τον άλλον, να αγαπιόμαστε και οχι μόνο στα δύσκολα να ενωνόμαστε. Αυτό που συμβαίνει σήμερα, αυτή η απερίγραπτη προθυμία, τι ωραία που θα ήταν να συνέβαινε και πιο συχνά στους ανθρώπους. Αλλά δεν φταίμε, είναι η ζωή μας τέτοια, είναι τόσο ψεύτικη πια και πλαστική που χάσαμε τα συναισθήματα μας και λυπάμαι που τα βρίσκουμε όταν πλέον η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και τραγική.

Αυτό που συνέβη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι από τις μεγαλύτερες καταστροφές παγκοσμίως. Σαφώς συμπάσχουμε για οτιδήποτε έχει συμβεί σε αυτό το επίπεδο, τι να ξεχάσουμε; Αλλες καταστροφές κι άλλους ανθρώπους που έχουν πεθανει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποια στιγμή η ζωή σε κάνει να τα ξεχνάς όλα, δεν πιστεύω βέβαια ότι άνθρωποι που χάσανε τους δικούς τους θα το ξεχάσουν ποτέ. Και δε ξέρω και πόσο καλά θα είναι. Αυτό εύχομαι να σου πω την αλήθεια. Εύχομαι αυτοί που έχασαν τους δικούς τους να είναι οι ίδιοι καλά και να μπορέσουν να ζουν. Με συγκλόνισε η απώλεια μικρών παιδιών, γεγονότα σαν τη γιαγιά με τον παππού που προσπάθησαν να σώσουν τα δίδυμα, όλα αυτά είναι μες στο μυαλό μας, στροβιλίζονται και η αλήθεια είναι ότι θα τα ξεχάσουμε και λογικό είναι, αλλά ας μας γίνει μάθημα αυτό.

Πρέπει να εκπολιτιστούμε, να μάθουμε να προλαμβάνουμε καταστάσεις και εμείς οι ίδιοι… όχι να περιμένουμε τα πάντα από την πολιτεία, που βεβαίως φταίει αλλά και πολλά πράγματα φταίνε.

Υπάρχουν πολλά λάθη. Λάθος διάρθρωση της κοινωνίας κυρίως. Άνθρωποι σε θέσεις που δεν αξίζουν να είναι και τη στιγμή που συμβαίνει αυτό δεν επιδεικνύουν την ανάλογη υπευθυνότητα. Ούτε καν συναισθηματισμό. Ούτε καν να είναι εκεί. Δεν θέλω να πω ονόματα, γιατί σε τέτοιες στιγμές δεν πρέπει να “χαμηλώνεις” σαν άνθρωπος. Το αντίθετο. Πρέπει να είμαστε υπεράνω. Και να σκεφτόμαστε πρώτα από όλα τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους… που έχασαν τους ανθρώπους τους».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν είναι στη διαθήκη του Χακλ Χόγκαν η κόρη του

Σήμερα

Ο λόγος που ζήτησε να αφαιρεθεί

O Λίαμ Νίσον και η Πάμελα Αντερσον είναι ζευγάρι

Σήμερα

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας που πρωταγωνιστούν «The Naked Gun»

Ντένις Κουέιντ για τα 39 χρόνια διαφοράς ηλικίας με τη σύζυγό του: «Κάθε μέρα μαζί της είναι παράδεισος»

Σήμερα

Ο 71χρονος ηθοποιός και η 32χρονη Λόρα Σαβουά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020

Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Η μητέρα μου μας τάιζε τον εμετό μας – Μας μεγάλωσε ο μπαμπάς μας»

Σήμερα

«Της είχε φτάσει η μυωπία στο Θεό γιατί ο πρώην σύζυγός της την έριξε στο παμπρίζ του αυτοκινήτου»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Λιάγκας είπε στην Εβελίνα να κάνει μόκο και δε βγήκε κανείς να αντιδράσει»

Σήμερα

«Καθένας χτίζει την πορεία, το ίματζ και την έξωθεν μαρτυρία του με αυτά που λέει και είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει»

Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη έξοδος μετά το σοβαρό ατύχημα – Στο πλευρό της η Κάρμεν Ρουγγέρη

Σήμερα

Η φωτογραφία με την Κάρμεν Ρουγγέρη 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Η ώρα η καλή»

Ντάνιελ Νούρκα για Γιώργο Καράβα: «Τώρα το ακούω αυτό, μένω άναυδος, δεν το περίμενα»

Σήμερα

«Ασχολείται περισσότερο με το κομμάτι της μόδας αλλά είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και μπορεί να ανταπεξέλθει στα πάντα»

Η Ευγενία Σαμαρά βούτηξε από τον δεύτερο ψηλότερο καταρράκτη της Σρι Λάνκα ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

Είναι περίπου 220 μέτρα, εγώ βούτηξα από τα 10 με σφυγμό κάπου 250, δήλωσε η ηθοποιός

Φελίσια Τσαλαπάτη: Με λευκό μπικίνι στις βάθρες της Σαμοθράκης και καλή παρέα

Σήμερα

«Οι φίλοι είναι τα καλύτερα τοπία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Φελίσια Τσαλαπάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.