E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τετράωρη στάση εργασίας κάνουν οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1

Δεν θα μεταδοθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Τετράωρη στάση εργασίας κάνουν οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/8/2018 | 18:36

Αναβρασμός επικρατεί στον ΑΝΤ1, μετά τις τέσσερις ξαφνικές απολύσεις τεχνικών. Οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου προχωρούν σε στάση εργασίας 18.00-22.00, με αποτέλεσμα να μην βγει στον αέρα το βραδινό δελτίο ειδήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ…

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας σήμερα Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 από τις 18.00 έως τις 22.00, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤΕΝΝΑ TV» και στην ιστοσελίδα «antenna.gr».

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται έπειτα από τις παράνομες, καταχρηστικές και κατάφωρα αντεργατικές απολύσεις συναδέλφων τεχνικών.

Το Δ.Σ. εκφράζει την ανησυχία του για το μέλλον των εργασιακών σχέσεων των συναδέλφων μας, καθώς φημολογούνται νέες απολύσεις από τον ενημερωτικό τομέα και ζητεί την ανάκληση όλων των απολύσεων, ώστε να αποκατασταθεί το εργασιακό κλίμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ…

«4ωρη στάση εργασίας τεχνικών ΑΝΤ1

Με αιτήματα:

Την άμεση ανάκληση των απολύσεων τεχνικών και μελών της ΕΤΙΤΑ που πραγματοποίησε η εταιρεία σας αιφνιδιαστικά και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την μη πραγματοποίηση απολύσεων ή και μονομερών περικοπών αποδοχών στο τεχνικό προσωπικό του σταθμού».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντένις Κουέιντ για τα 39 χρόνια διαφοράς ηλικίας με τη σύζυγό του: «Κάθε μέρα μαζί της είναι παράδεισος»

Σήμερα

Ο 71χρονος ηθοποιός και η 32χρονη Λόρα Σαβουά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών ‑ Δείτε την καλλονή Μαριτίνα, μοιάζει με τη μητέρα της

Σήμερα

Η Μις Κόσμος του 1996 δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την πανέμορφη κόρη της

Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνω ότι η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται μια απέραντη μοναξιά»

Σήμερα

«Βγαίνει και λέει: όλα τα είχαμε και δεν είχαμε τίποτα. Αυτό και αν είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους που εστιάζουν σε αυτά»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Λιάγκας είπε στην Εβελίνα να κάνει μόκο και δε βγήκε κανείς να αντιδράσει»

Σήμερα

«Καθένας χτίζει την πορεία, το ίματζ και την έξωθεν μαρτυρία του με αυτά που λέει και είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει»

Ντάνιελ Νούρκα για Γιώργο Καράβα: «Τώρα το ακούω αυτό, μένω άναυδος, δεν το περίμενα»

Σήμερα

«Ασχολείται περισσότερο με το κομμάτι της μόδας αλλά είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και μπορεί να ανταπεξέλθει στα πάντα»

Φελίσια Τσαλαπάτη: Με λευκό μπικίνι στις βάθρες της Σαμοθράκης και καλή παρέα

Σήμερα

«Οι φίλοι είναι τα καλύτερα τοπία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Φελίσια Τσαλαπάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.