E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Υπόθεση Φλώρου: «Γνωρίζουμε όλοι ποιος το έκανε»

Τι λέει ο καθηγητής του Ευαγγελισμού, Σπύρος Ζακυνθινός για την υπόθεση Φλώρου

Υπόθεση Φλώρου: «Γνωρίζουμε όλοι ποιος το έκανε»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/9/2018 | 10:14

«Όλοι γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση» δήλωσε στην εφημερίδα ΝΕΑ ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας - Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ και διευθυντής στην Α Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, Σπύρος Ζακυνθινός, αναφερόμενος στην υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο καθηγητής, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει την σπιρομέτρηση, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή. Σύμφωνα με τον ίδιο, το κουβάρι των αποκαλύψεων ξετυλίχθηκε την περασμένη Πέμπτη.

«Πήγαμε στο εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος, όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στον φάκελο που παραδόθηκε στα ΚΕΠΑ», αναφέρει.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο καθηγητής, ο 39χρονος επιχειρηματίας είχε όντως υποβληθεί σε σχετική εξέταση κατά το παρελθόν, τα αποτελέσματά της ήταν ότι ο ασθενής εμφάνιζε 27 υπόπνοιες σε διάστημα μίας ώρας. Και παρότι σύμφωνα με τον ειδικό η εικόνα της εξέτασης δείχνει μια προβληματική κατάσταση δεδομένου ότι το φυσιολογικό είναι έως και 10 άπνοιες - υπόπνοιες την ώρα, ο ενορχηστρωτής της υπόθεσης κατέφυγε στην πλαστογράφηση άλλης εξέτασης, που ανήκει σε άλλον άνθρωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο άλλος ασθενής παρουσίαζε σαφώς πιο βαριά εικόνα με 62 υπόπνοιες την ώρα. Σε ότι δε αφορά τη σπιρομέτρηση, το έγγραφο είναι γεγονός ότι φέρει το λογότυπο της κλινικής και την υπογραφή μου, πρόκειται όμως για κολάζ. Εμείς δεν εκδίδουμε αυτό το χαρτί» τονίζει ο κ. Ζακυνθινός.

«Γνωρίζουμε όλοι ποιος το έκανε. Το παραδέχτηκε άλλωστε κατ'ιδίαν. Επρόκειτο για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης της κλινικής μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό» αναφέρει ο καθηγητής.

«Ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει την δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι αυτός τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου» συμπληρώνει.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τον δολοφόνησε και τον πέταξε από γέφυρα σε ρεματιά: Συνελήφθη 42χρονος για τον θάνατο του 64χρονου στην Ευκαρπία

Σήμερα

H σορός έφερε συντριπτικές κακώσεις στο κεφάλι, ενώ από την νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε ότι αυτές προήλθαν από θλών όργανο - Εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη ο κατηγορούμενος

Βραζιλία: Καρέ‑καρέ η στιγμή που καρχαρίας αρπάζει από το πόδι τουρίστρια μόλις βουτά στη θάλασσα, δείτε βίντεο

Σήμερα

Μια χαλαρή βουτιά μετατράπηκε σε εφιάλτη για 36χρονη τουρίστρια στη Βραζιλία, όταν καρχαρίας της άρπαξε το πόδι λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό της στη θάλασσα

Σύρος: Σε σοβαρή κατάσταση 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας

Σήμερα

Το παιδί επιχείρησε να σηκώσει το φίδι από το έδαφος κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας την Μεγάλη Παρασκευή.

Τι έγινε στον Νέο Κόσμο κατά την Ανάσταση ‑ Μπλόκο στο επικίνδυνο έθιμο με μολότοφ

Σήμερα

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και κατάσχεσε μολότοφ, με τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές στην περιοχή της Λαγουμιτζή.

Ποιο πρόγραμμα ακολουθούν τα ΜΜΜ την εορταστική περίοδο ‑ Τι αλλάζει σε μετρό, λεωφορεία και τραμ

Σήμερα

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τις τροποποιήσεις των δρομολογίων για όλη την περίοδο του Πάσχα με μειωμένη συχνότητα και σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Χτες

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Χτες

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.