ADVERTISEMENT

Amoeba trio «Dis‑Orient» στην αυλή του ΜΙΕΤ

Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 9:00 μμ,

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Amoeba trio «Dis-Orient» στην αυλή του ΜΙΕΤ
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Συνεχίζοντας για τρίτη χρονιά τον επιτυχημένο κύκλο φθινοπωρινών εκδηλώσεων, το ΜΙΕΤ θα φιλοξενήσει στην αυλή του, στην οδό Θουκυδίδου 13, στην Πλάκα, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 9:00 μμ, το Trio Amoeba.

ADVERTISEMENT

Το σύνολο αποτελείται από τους σολίστες Πάνο Δημητρακόπουλο (κανονάκι), Θωμά Κωνσταντίνου (ούτι) και Δημήτρη Τσάκα (σαξόφωνο), οι οποίοι συναντώνται σαν μια μουσική «αμοιβάδα», αλλάζοντας τις φόρμες και τις δομές των μουσικών στιλ και των ιδίων των μουσικών οργάνων, δημιουργώντας ένα τελείως νέο ηχητικό περιβάλλον. 

Οι τρεις δεξιοτέχνες ερμηνεύουν γνωστά έργα του κλασικού ρεπερτορίου της δυτικής μουσικής, έργα Ελλήνων συνθετών, καθώς και ελληνικά παραδοσιακά κομμάτια, προσεγγίζοντάς τα αυτοσχεδιαστικά, μέσα από τη μετασχηματιστική δυναμική του μουσικού οργάνου και του είδους που υπηρετεί ο καθένας τους.

Το αποτέλεσμα που προκύπτει από αυτόν το συνδυασμό των διαφορετικών τρόπων σκέψης είναι μια αναπάντεχη συνάντηση πολλών και διαφορετικών μουσικών ηχοχρωμάτων, αλλά και ποικίλων τεχνικών από την πλούσια παράδοση της Ανατολής και της Δύσης.

ADVERTISEMENT

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό: 10 €

Φοιτητικό / 65 / Ανέργων / ΑΜΕΑ: 5 €

ADVERTISEMENT

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις θα πραγματοποιείται μέσω του www.viva.gr και στο Βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ, Αμερικής 13.

Τις ημέρες των παραστάσεων εισιτήρια θα διατίθενται επίσης στο χώρο των εκδηλώσεων, στην αυλή του ΜΙΕΤ, Θουκυδίδου 13, Πλάκα.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο