E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Disrupt Greece 2018: The Future of Work στο Μουσείο Μπενάκη

Tην Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Disrupt Greece 2018: The Future of Work στο Μουσείο Μπενάκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/9/2018 | 13:35

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 το Moυσείο Μπενάκη θα μεταμορφωθεί για να φιλοξενήσει το Live Challenge του Disrupt Greece με θέμα “The Future Of Work”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη σκηνή του Disrupt θα δούμε τη Μαρία Ευθυμίου και τον Θεοδόση Τάσιο να συζητούν για τις επιρροές της τεχνολογίας στην εργασία και των άνθρωπο, ιστορικά και διαχρονικά, τον Neil Harbisson, το πρώτο Cyborg, με ενσωματωμένο ψηφιακό αισθητήρα στον εγκέφαλό του, που «μεταφράζει» το χρωματικό σήμα σε ηχητικό, καταφέρνοντας να «ακούει» χρώματα πέρα από το οπτικό μας φάσμα, να μιλά για το πως η τεχνολογία μπορεί να «επηρεάσει» βασικές γνωσιακές μας λειτουργίες, τη VP της Sage, AI specialist, Kriti Sharma να μιλάει για τα robot και τη δυναμική της Τεχνητής Νοημοσύνης σε εργασιακό, προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο τον IoT expert, Βασίλη Νάση να μας εξηγεί το πως το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things) θα βελτιώσει τη ζωή και την εργασία μας, τον VP της Kaspersky Labs, Alessio Acetti, να θίγει θέματα ιδιωτικότητας και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο τον Martin Wilckens, από την Deutsche Telekom, να εξηγεί το πως η ψηφιοποίηση αλλάζει το χώρο και της διαδικασίες εργασίας όπως τις ξέραμε ενώ, σε 1-1 συνέντευξη θα μιλήσει ο Χρήστος Χαρπαντίδης για τη ριζοσπαστική αλλαγή της PMI και το disrupt στις καπνοβιομηχανία ενώ ο Οδυσσέας Αθανασίου θα μιλήσει για τη μεγαλύτερη ελληνική επένδυση στην Ελλάδα.

Παράλληλα, οι φιναλίστ του διαγωνισμού θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε κοινό και κριτές, προκειμένου να διεκδικήσουν τα έπαθλα του διαγωνισμού ενώ εκπρόσωποι των start up που πέτυχαν τις μεγαλύτερες συμφωνίες με εταιρίες του εξωτερικού θα επιστρέψουν στο παρελθόν παρουσιάζοντας το δρόμο και τα εμπόδια για την επιτυχία. Επιπλέον, μια ομάδα του Deree Θα παρουσιάσει την επιχειρηματική της ιδέα, προβάλλοντας τη δυναμική της δημιουργικής επιχειρηματικότητας της νέας γενιάς.

Στο φουαγιέ, οι φορείς και οι δομές υποστήριξης νεοφυούς επιχειρηματικότητας θα παρουσιάζουν το πρόγραμμα, τις παροχές και τις δυνατότητες ενίσχυσης των start up.

Το event θα πλαισιωθεί από παράλληλα μουσικά και γαστρονομικά δρώμενα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

EESTEC Career EXPO Thessaloniki 2025

Σήμερα

Το event που χρειάζεσαι για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην αγορά εργασίας!

Techstars Startup Weekend

Προχτές

από 05/12 έως 07/12

Thessaloniki #JobFestival 2025

Πριν 1 εβδομάδα

Ήρθε η ώρα σου για να βρεις δουλειά!

Κωστής Μαραβέγιας Pre‑Xmas Party

Πριν 1 εβδομάδα

«Μία ίσον καμία» λέει ο λαός, και συμφωνεί και ο Κωστής Μαραβέγιας!

Το 19ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest επιστρέφει για μια ακόμα μεγάλη γιορτή στη Χαλκίδα!

Πριν 2 εβδομάδες

Η Χαλκίδα Υποδέχεται το 19ο Docfest: Ντοκιμαντέρ που Προκαλούν και Εμπνέουν

TYGA Live in Athens 2025

Πριν 2 εβδομάδες

ΑΘΗΝΑ27/12

Open Secret Society Tour 2025: Dub Fx & Woodnote

Πριν 5 εβδομάδες

Support Act: SIGMATAF

Battle of the Best 2025

Πριν 5 εβδομάδες

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Α.Π.Θ.14/12

Career Path Youth στις 22 και 23 Οκτωβρίου στον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

Πριν 5 εβδομάδες

ΗΡΑΚΛΕΙΟαπό 22/10 έως 23/10

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.