E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σκότωσε τον αλιγάτορα που έφαγε το άλογό της και τώρα θέλει να τον φάει ολόκληρο

Εκδίκηση με το ίδιο νόμισμα, όχι αστεία

Σκότωσε τον αλιγάτορα που έφαγε το άλογό της και τώρα θέλει να τον φάει ολόκληρο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/9/2018 | 17:23

Η Τζούντι Κόχραν θα μπορούσε να είναι μία οποιαδήποτε συνταξιούχος εκπαιδευτικός, όμως η ζωή της μαζί με εκατοντάδες επικίνδυνους αλιγάτορες στην μικρή πόλη του Τέξας, δεν της αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, όταν πριν από περίπου πέντε χρόνια έχασε το άλογό της, που κατά πάσα πιθανότητα φαγώθηκε από τους αλιγάτορες που ζουν στην περιοχή, ορκίστηκε ότι μια μέρα θα πάρει την εκδίκησή της.

Η μέρα αυτή έφτασε πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν κατάφερε και σκότωσε έναν «γίγαντα» μήκους τεσσάρων μέτρων και βάρους 263 κιλών. Μάλιστα, η ηλικιωμένη αλλά υπέρ-δραστήρια δήμαρχος δεν αρκέστηκε απλά στην θανάτωση του ερπετού, αλλά φιλοδοξεί να τραφεί από το κρέας του αλιγάτορα για αρκετό καιρό, ενώ σχεδιάζει και το γδάρσιμό του, ώστε να κατασκευάσει τσάντες και ρούχα από το περιζήτητο δέρμα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κόχραν είχε την καθοριστική συνδρομή του γιου της, ο οποίος παγίδευσε τον αλιγάτορα χρησιμοποιώντας ως δόλωμα ένα μικρό ρακούν, ενώ μόλις το γιαγαντιαίο ερτπετό πιάστηκε στο αγκίστρι, δέχθηκε τον μοιραίο πυροβολισμό από το πολεμικό τουφέκι της δημάρχου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως το κυνήγι αλιγάτορα στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ είναι παράνομο, καθώς τα ερπετά εντάσσονται στα προστατευόμενα είδη, ενώ σε πολιτείες όπως το Τέξας, το κυνήγι τους επιτρέπεται μόνο για το διάστημα μεταξύ 10 και 30 Σεπτεμβρίου, ενώ απαιτείται και συγκεκριμένη άδεια από θαλάσσιο βιολόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κόχραν, η οποία σαν δήμαρχος είχε ψηφίσει υπέρ της προστασίας των αλιγάτορων της περιοχής, δεν φάνηκε να μετανιώνει στιγμή για την «δίκαιη πράξη» της -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- καθώς το συγκεκριμένο ερπετό θα μπορούσε να είναι ο δολοφόνος του πολυαγαπημένου της αλόγου, ενώ η 73χρονη δήμαρχος δεν πα΄ρελειψε και να ποζάρει με το «τρόπαιό» της, δηλώνοντας πως η περιοχή ξαναμπαίνει στην εποχή της «ειρηνικής συνύπαρξης» με τους γίγαντες των βάλτων.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sabrina Carpenter: Αγνώριστη στο Νέο Vogue Cover

Πριν 7 ώρες

Θυμίζει Marilyn Monroe

Γιώργος Μαυρίδης: Σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας ο παρουσιαστής

Χτες

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από ανάρτηση στα social media ο Σάκης Τανιμανίδης

Οι αποκαλύψεις του πατέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού για το τροχαίο και οι εξελίξεις

Χτες

Mια δύσκολη περιπέτεια είχε πριν από λίγα 24ωρα η Αλεξάνδρα Νίκα

Αθηνά Οικονομάκου: Η αντίδρασή της στις δηλώσεις του Μπρούνο Τσερέλα περί… γάμου – «Τι πρέπει να πω;»

Χτες

Σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας καλλυντικών βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας

Influencer παραλίγο να πληρώσει με τη ζωή του την προσπάθεια να σκίσει «τείχος» από 1.000 κομμάτια μονωτικής ταινίας

Χτες

Μου φαίνεται ότι θα παραιτηθώ μετά από αυτό, ανακοίνωσε ο Lil Golo μετά από όσα συνέβησαν στη Νέα Ζηλανδία

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.