E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έστειλε εξώδικο στον Προκόπη Παυλόπουλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Για το θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών

Έστειλε εξώδικο στον Προκόπη Παυλόπουλο η Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/9/2018 | 12:10

Εξώδικο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επέδωσαν η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου κ.α. πολίτες για το θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο «δια ταύτα» του εξωδίκου ζητούν ειδικότερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προβεί «πάραυτα και μέχρι την 3/10/2018 σε δημόσια διακοίνωση διεκδίκησης του συνόλου των ελληνικών αξιώσεων έναντι της Γερμανίας για τα διεθνή εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον της χώρας μας στον Β' και στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο».   

Ολόκληρη η ανακοίνωση:   

Η ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Όπως δεσμευθήκαμε, πράττουμε.   

Με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο πληρεξούσιο δικηγόρο μας, καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες για την διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών έως τις 3/10/2018 και να απόσχει από δηλώσεις και πράξεις υπονομευτικές της διεκδίκησης. Να πάψει να κοροϊδεύει τον Ελληνικό Λαό, τους επιζώντες και τις οικογένειές τους και να προβεί στην απαιτούμενη διακοίνωση του συνόλου των αξιώσεών μας.   

Η Πλεύση Ελευθερίας, με την πρωτοβουλία «Δικαιοσύνη για Όλους», συνεχίζει τις ενέργειες για την διεκδίκηση των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, για τις θηριωδίες του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και του Ά Παγκοσμίου Πολέμου, ύψους τουλάχιστον 341 δισεκατομμυρίων ευρώ.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα επιδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο το πρώτο από σειρά εξωδίκων για τη μη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, από την Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Υπεύθυνο Στρατηγικής και Επικοινωνίας Διαμαντή Καραναστάση, τον Καθηγητή Στράτο Γεωργούλα και την «Δικαιοσύνη για Όλους».   

Θα ακολουθήσουν εξώδικα προς τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Εξωτερικών, τον Υπουργό Οικονομικών, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.   

Οι υπαίτιες πράξεις και παραλείψεις που υποσκάπτουν τα δικαιώματα των ελλήνων και το μέλλον της χώρας έχουν συνέπειες. Και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολόκληρο το κείμενο του εξωδίκου:   

«Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης αρμόδιας Αρχής ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

1. Της Ένωσης Προσώπων «Δικαιοσύνη για Όλους», που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Βατάτζη αρ. 6, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τους 2η, 3ο, 4ο των αμέσως κατωτέρω αναφερομένων

2. Της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, τ. Προέδρου της Βουλής

3. Του Διαμαντή Καραναστάση, Υπεύθυνου Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Πλεύσης Ελευθερίας

4. Του Στράτου Γεωργούλα, μελών της Διοίκησης της «Δικαιοσύνης για Όλους» και με την ιδιότητά τους αυτή κατοίκων Αθηνών, επί της οδού Βατάτζη αρ. 6.

ΠΡΟΣ Προκόπη Παυλόπουλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα, στο Προεδρικό Μέγαρο, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Β' αρ. 2   

ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

73 χρόνια είναι πάρα πολλά!   Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η Ελλάδα έχει απολύτως ενεργές, μη ασκηθείσες μέχρι σήμερα απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας για τις θηριωδίες που διαπράχθηκαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.   

Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζετε, οι αξιώσεις αυτές έχουν υπολογισθεί από την Ειδική Επιτροπή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους σε ύψος από 278.736.276.691 έως 341.203.213.015 ευρώ τουλάχιστον, υπολογισμένες με τους μετριοπαθέστερους υπολογισμούς, όπως κατέθεσαν στην Επιτροπή της Βουλής για την Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών τα μέλη της Επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, ήδη κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015. Από τις ανωτέρω οφειλές, το ποσό των 332.013.942.178 ευρώ αφορά απαιτήσεις συνδεδεμένες με τα διεθνή εγκλήματα και τις καταστροφές που έγιναν κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο υπολογισμός αυτός έχει δημοσιοποιηθεί από τον Μάρτιο 2015 και έχει αποτελέσει αντικείμενο συνεδριάσεων της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών από τον Απρίλιο 2015, υπό την Προεδρία της 2ης από εμάς.   Ωστόσο, 73 χρόνια μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το ανωτέρω ποσό εξακολουθεί να μην έχει εγγραφεί στον Προϋπολογισμό του Κράτους και να μην έχει αποτελέσει αντικείμενο της παραμικρής ενέργειας διεκδίκησης από ελληνικής πλευράς: ούτε νομικής ούτε διπλωματικής ούτε δικαστικής. 

 73 χρόνια μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Γερμανία εξακολουθεί να αρνείται να πληρώσει τα επιδικασθέντα ποσά για την αμετάκλητη από το έτος 2000 δικαστική απόφαση αποζημίωσης των θυμάτων της σφαγής του Διστόμου και των συγγενών τους και οι Έλληνες Υπουργοί Δικαιοσύνης εξακολουθούν να καλύπτουν την Γερμανία, μη υπογράφοντας για την αναγκαστική εκτέλεση της απόφασης αυτής. 73 χρόνια μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Βουλή εξακολουθεί να μην έχει συζητήσει και υιοθετήσει στην Ολομέλεια το Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, που η τελευταία εξέδωσε με τυμπανοκρουσίες πριν από 2 χρόνια και 2 μήνες (Ιούλιο 2016)! Πρόκειται για εσκεμμένη παράλειψη, προκειμένου να μην γίνει εκτελεστό το συγκεκριμένο πόρισμα. Μέχρι σήμερα η Ελλάδα δεν έχει εγείρει τις αξιώσεις αυτές έναντι της Γερμανίας με οποιονδήποτε τρόπο, πλην της ρηματικής διακοίνωσης της 14-11-1995 του Έλληνα Πρέσβη στη Βόννη.   

Αυτό προκύπτει από κάθε σχετική αναζήτηση εντός των συνόρων όσο και από τη ρητή επίσημη απάντηση της Γερμανικής Κυβέρνησης, πως αυτές οι αξιώσεις δεν έχουν εγερθεί ποτέ από την ελληνική πλευρά, απάντηση η οποία δόθηκε στο Γερμανικό Κοινοβούλιο σε σχετική ερώτηση του Γερμανού βουλευτή Andrej Hunko, το καλοκαίρι του 2017. Από την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Προέδρου της Δημοκρατίας την 13/3/2015 και ιδίως μετά την πραξικοπηματική παραβίαση του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, επιδίδεστε σε εθιμοτυπικές επισκέψεις σε τόπους μαρτυρίου της περιόδου της Κατοχής, όπου επαναλαμβάνετε συχνά την επωδό σας περί «νομικά ενεργών και δικαστικά επιδιώξιμων αξιώσεων» της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας.   

Ωστόσο, παρά την επαναληπτική εκ μέρους σας διακήρυξη, όχι απλώς δεν πράττετε τίποτε για την διεκδίκηση των αξιώσεων αυτών, αλλά τις υπονομεύετε στην πράξη, κατά παράβαση του Συντάγματος και του καθήκοντός σας να υπηρετείτε την πατρίδα και τη δημοκρατία, διατυπώνοντας θέσεις οι οποίες ουδέποτε αποτέλεσαν επίσημη θέση του ελληνικού κράτους. Πρόκειται για θέσεις αντίθετες προς τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου και του ελληνικού λαού, οι οποίες υπηρετούν τα συμφέροντα ξένου κράτους και, ειδικότερα, της Γερμανίας. 

Πλέον συγκεκριμένα και ενδεικτικά:   

Κατά τις επίσημες επαφές σας με τον Γερμανό ομόλογό σας κατά το έτος 2017 σε Ελλάδα και Γερμανία, και, ειδικότερα, στην Αθήνα στις 7-4-2017 και στο Kassel στις 10-6-2017, στο πλαίσιο της έκθεσης Documenta 14, προβήκατε στις ακόλουθες δηλώσεις:   

Αθήνα, 7-4-2017: «Τέλος, η Ελλάδα θεωρεί παγίως ότι ορισμένες από τις απαιτήσεις που αφορούν το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις της εποχής της κατοχής είναι πάντα νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες. Αλλά και αυτού του είδους οι θέσεις δεν διεκδικούνται από την Ελλάδα μονομερώς. Τις εντάσσουμε στο πλαίσιο του διεθνούς και του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού. Και μέσα σε αυτόν τον διεθνή και ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό, θα υποστηρίξει καθένας τις θέσεις του».

Κάσσελ, 10-6-2017: «Λέγω, λοιπόν, ότι εμείς οι Έλληνες και αυτές τις απαιτήσεις που έχουμε, και που ιστορικά τις έχουμε καταγράψει, και που έχουν περισσότερο την συμβολική τους από την οικονομική τους σημασία, αυτές τις όποιες διαφορές, τις έχουμε εντάξει σ' ένα Ευρωπαϊκό πλαίσιο, σ' ένα Διεθνές πλαίσιο. Και έχουμε πει ότι εμείς θεωρούμε ότι οι απαιτήσεις που έχουμε για τα θέματα της Κατοχής είναι νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες, αλλά επιδιώκουμε πάντοτε να λύσουμε ό,τι προβλήματα υπάρχουν μέσα στο πλαίσιο των θεσμών της Ευρώπης και του Διεθνούς Δικαίου. Ουδέποτε λειτουργήσαμε μονομερώς ούτε πρόκειται να λειτουργήσουμε μονομερώς. Όπως κάθε Λαός στο πλαίσιο μιας διαφοράς έχει τις απόψεις του, έτσι και η Ελλάδα έχει τις δικές της, και βεβαίως αυτό θα κριθεί από τα αρμόδια fora, με βάση το Διεθνές Δίκαιο».   

Οι ανωτέρω εντελώς αυθαίρετες και επιζήμιες τοποθετήσεις σας, λόγω του αξιώματός σας και λόγω των αποδεκτών τους, δεν αποτελούν ούτε μπορούν να εκληφθούν ως προσωπικές σας θέσεις αλλά εκλαμβάνονται ως δεσμευτικές τοποθετήσεις εκ μέρους της χώρας. Και, δυστυχώς, η μεθοδικότητα με την οποία βερμπαλίζετε περί «ενεργών αξιώσεων» στα ακροατήρια του εσωτερικού αλλά κάνετε αυτές τις επιβαρυντικές προσθήκες όταν αναλαμβάνετε τον διπλωματικό σας ρόλο, αποδεικνύει ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις, δεν αποτελούν προϊόν λάθους αλλά σκόπιμη ενέργεια με στόχο την έμπρακτη παραίτηση από την διεκδίκηση των νομίμων αξιώσεων της Ελλάδας από τη Γερμανία.

Επιπλέον, με πρόσφατο άρθρο σας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επιχειρηματολογήσατε κατ' ουσίαν εναντίον της διεκδίκησης των οφειλών, υιοθετώντας θέσεις που ουδέποτε έχει αποδεχθεί νομικά η χώρα μας και, ειδικότερα:   

- εμφανίσατε το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, δηλαδή τα χρήματα που οι κατοχικές δυνάμεις άρπαξαν από τα Ταμεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ως οφειλή αμιγώς ενδοσυμβατική, δηλαδή εμπορική, (!) και όχι αδικοπρακτική, αποσυνδέοντάς το από τα εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι ναζί στη χώρα! - αποδεχθήκατε, σε πλήρη αντίθεση με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, ότι δήθεν η Ελλάδα δεσμεύεται από συμφωνίες που δεν έχει υπογράψει η ίδια

- μειώσατε το ύψος των ελληνικών αξιώσεων στο μισό, δηλαδή στο ποσό των 170 δισεκατομμυρίων ευρώ, «σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς», κατά την διατύπωσή σας, ενώ γνωρίζετε ότι από τριετίας υπάρχουν οι επίσημοι υπολογισμοί της Έκθεσης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σύμφωνα με τους οποίους οι απαιτήσεις της χώρας έναντι της Γερμανίας ανέρχονται στο ποσό των 278 με 341 δισεκατομμυρίων ευρώ τουλάχιστον, γεγονός που σκοπίμως παρασιωπάτε. Στην σχετική έκθεση διαπιστώνεται ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο στο εξετασθέν αρχειακό υλικό, από το οποίο να προκύπτει ότι η Ελλάδα απεμπόλησε με οποιονδήποτε τρόπο τις απαιτήσεις της αυτές, γίνεται δε και ευθεία αναφορά στην προηγηθείσα σχετική Απόρρητη Έκθεση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, βάσει της οποίας η χώρα διατηρεί ακέραιο το δικαίωμα να διεκδικήσει νομικά την ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Η ανωτέρω Έκθεση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους υποδεικνύει σαφείς τρόπους για τη διεκδίκηση, εκ των οποίων ουδείς έχει μέχρι στιγμής ενεργοποιηθεί. Επίσης ήδη από το έτος 2016 έχει εκδοθεί και πόρισμα της αρμόδιας Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, στο οποίο υιοθετούνται όλα τα παραπάνω, πλην όμως ούτε αυτό έχει ενεργοποιηθεί.   

Τα ανωτέρω έγγραφα έχουν περιέλθει σε πλήρη γνώση σας και μάλιστα ορισμένα εξ αυτών ήδη προ της ανάληψης των καθηκόντων σας. Είναι προφανές ότι πλέον δεν περιορίζεστε στην δια παραλείψεως επιδίωξη να απαλλάξετε το Γερμανικό Κράτος από τις υποχρεώσεις του έναντι της Ελλάδας αλλά επιδιώκετε με στοχευμένες ομιλίες και τοποθετήσεις, όπως οι παραπάνω, να προβείτε και σε ρητές και δεσμευτικές παραιτήσεις.   

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΣΕΩΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ   

Δεν έχετε δικαίωμα να χαρακτηρίζετε αυτές τις απαιτήσεις της χώρας ως απλή καταγραφή «για την ιστορία» ούτε να κάνετε λόγο για «συμβολική και όχι οικονομική σημασία» των αξιώσεων αυτών. Δεν έχετε δικαίωμα να δεσμεύετε τη χώρα πως «δεν θα διεκδικήσει μονομερώς» τις αξιώσεις της αυτές και, κατ' ουσία, να παραιτείστε από αυτή τη διεκδίκηση.   

Δεν έχετε δικαίωμα να ισχυρίζεστε ότι δήθεν έχουν ληφθεί αποφάσεις μη διεκδίκησης, τις οποίες ο ελληνικός λαός ούτε γνωρίζει ούτε ενέκρινε ποτέ Επί 3,5 έτη, που υπηρετείτε στο ανώτατο αξίωμα τη χώρα, όχι απλώς απέχετε σταθερά και διαρκώς από κάθε ενέργεια διεκδίκησης, νομική και διπλωματική, αλλά προβαίνετε σε ρητές επίσημες δηλώσεις αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις εκ μέρους της χώρας, που με βεβαιότητα υπονομεύουν την διεκδίκηση, ενώ θα μπορούσαν να εκληφθούν ως μονομερείς δεσμεύσεις περί μη διεκδίκησης άλλως ως παραιτήσεις της χώρας, πράξεις που συνιστούν βαριά παραβίαση των υποχρεώσεών σας και ευθεία υπονόμευση των συμφερόντων της χώρας.   

Εν ολίγοις, με τις ενέργειές σας βλάπτετε σκόπιμα και δόλια την χώρα επιδιώκοντας στην πράξη ακύρωση των «ενεργών αξιώσεών» της έναντι της Γερμανίας, όπως κατά τ' άλλα τις χαρακτηρίζετε.   Για όλους αυτούς τους λόγους, όπως γνωρίζετε, έχουμε υποβάλει ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου την από 22-6-2017 Μηνυτήρια Αναφορά μας εναντίον σας για τις πράξεις και τις παραλείψεις σας με τις οποίες επιδιώκετε την απεμπόληση των ελληνικών αξιώσεων έναντι της Γερμανίας για τις άνω αιτίες.   

Με την παρούσα σας καλούμε:

- Να απόσχετε από κάθε περαιτέρω επανάληψη των ανωτέρω βλαπτικών για τη χώρα δηλώσεών σας - Να προβείτε πάραυτα και μέχρι την 3/10/2018 σε δημόσια διακοίνωση διεκδίκησης του συνόλου των ελληνικών αξιώσεων έναντι της Γερμανίας για τα διεθνή εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον της χώρας μας στον Β' και στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς αυτόν προς τον οποίο απευθύνεται, προς γνώση του και για τις έννομες συνέπειες, καλούμενο να συμμορφωθεί προς το περιεχόμενο σε αυτή αίτημα, αντιγράφοντας το σύνολο του περιεχομένου της στην Έκθεση Επίδοσης που θα συντάξει.   

Αθήνα, 20-9-2018

Οι Εξωδίκως Δηλούντες ατομικά και για την ένωση προσώπων «Δικαιοσύνη για Όλους» την οποία εκπροσωπούν Ζωή Κωνσταντοπούλου Διαμαντής Καραναστάσης Στράτος Γεωργούλας Ο πληρεξούσιος δικηγόρος Νίκος Κωνσταντόπουλος» 

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Πριν 11 ώρες

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Πριν 11 ώρες

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Πριν 11 ώρες

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

Πριν 11 ώρες

29χρονος στην Κάλυμνο κυκλοφορούσε με σπαθί προκαλώντας τρόμο σε όποιον τον έβλεπε

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Πριν 11 ώρες

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

Δύο έξτρα ημέρες διακοπών σε όλα τα σχολεία ‑ Πότε θα κλείσουν για Πάσχα

Πριν 11 ώρες

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα

Μύκονος: Αυτή είναι η εκκλησία στο σπίτι του Αντώνη Ρέμου που θάφτηκε

Χτες

Συζητήσεις έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» της μικρής εκκλησίας που ήταν στην βίλα του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο

Πρόταση δυσπιστίας: Χαμός στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου – Κοκκίνισε ο Μπούρας

Χτες

Σκηνικό έντασης στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας

Αντιδράσεις για τη δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη: «Για τα μπάζα όσοι μιλούν για τα μπαζώματα»

Χτες

Ο υπουργός Δικαιοσύνης επιτέθηκε στην αντιπολίτευση, αναφέροντας πως υιοθετεί ένα «αναξιόπιστο δημοσίευμα» και πως τα στοιχεία της υπόθεσης είναι γνωστά εξ αρχής

Βόλος: Καταγγελία γιατρών – Φαντάρος λιποθύμησε και στρατιωτικός τον πίεζε να σταθεί όρθιος στην παρέλαση

Χτες

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας καταγγέλλει πως παρόλο που ένας νεαρός φαντάρος λιποθύμησε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ο επικεφαλής του, επέμεινε να παραμείνει όρθιος στη θέση του

par: 41
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.