E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στη ΓΑΔΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης

Στη ΓΑΔΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/9/2018 | 13:11

Ως υποπτος τέλεσης αδικημάτων καλείται να δώσει εξηγήσεις σήμερα στην κρατική Ασφάλεια ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται κατόπιν παραγγελίας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιγο μετά τις έντεκα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας βρέθηκε στη ΓΑΔΑ, καθώς καλείται από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για πράξεις που προέβη κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών τον περασμένο Μάρτιο στην Αθήνα, οι οποίες συνδέονται με τα αδικήματα της αντίστασης, διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, φθοράς και διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, εξύβρισης, απλής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της βίας κατά των αστυνομικών οργάνων.

Ωστόσο όπως γνωστοποίησε ο ίδιος όχι μόνο δεν θα σκοπεύει να παρουσιαστεί στην κρατική ασφάλεια για να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του αλλά ζητά και την κατάργηση του τμήματος «Προσταστιας του κράτους και του Δημοκρατικου Πολιτεύματος» που τον καλεί.

«Έχουμε πολιτική δίωξη κι όχι δίωξη για ποινικά αδικήματα. Πολιτική δίωξη ενός επικεφαλής δημοκρατικού πολιτικού κόμματος. Πρώτη φορά γίνεται αυτό στη μεταπολίτευση, είναι ένα σημείο καμπής και στροφής σε μια νέα αλά του Τουρκία Δημοκρατία». Παράλληλα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολίασε και τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω τη οποίας τάχθηκε στο πλευρό του κάνοντας λόγο για διπλό παιχνίδι από πλευράς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη ΓΑΔΑ, στο πλευρό του Παναγιώτη Λαφαζάνη βρίσκεται αυτή την ώρα ο Μανώλης Γλέζος, ο Αλέκος Αλαβάνος, η Ναντια Βαλαβανη, ο Στάθης Λεουτσάκος, ο Παναγιώτης Στρατούλης, υποστηρικτές της ΛΑΕ και εκπρόσωποι από το ΕΠΑΜ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καβγάς Έλον Μασκ με τον CEO της Ryanair: «Είσαι εντελώς ηλίθιος»

Χτες

Aναρωτήθηκε μήπως να αγοράσει την εταιρεία

Πέθανε στα 94 του ο πατριάρχης της Βιοχάλκο Νίκος Στασινόπουλος

Χτες

«Το μεγάλο του έργο άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη σύγχρονη βιομηχανία της Ελλάδας»

Λάρισα: Έκανε όπισθεν και τραυμάτισε τρίχρονο κοριτσάκι– Νοσηλεύεται στο νοσοκομείo

Χτες

To κοριτσάκι που διέμενε σε χωριό του δήμου Τυρνάβου

Χειμερινές εκπτώσεις: Ποιες Κυριακές είναι ανοικτά τα καταστήματα

Χτες

Λόγω χειμερινών εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν τις Κυριακές, 18 και 25 Ιανουαρίου

«Κόκκινος Συναγερμός» για την επιτραπέζια ελιά – Απειλείται από τη συμφωνία με τη Mercosur

Χτες

Η συμφωνία ΕΕ – Mercosur απειλεί τη βιωσιμότητα του κλάδου και στρεβλώνει τον ανταγωνισμό

«Να μάθουμε τι συνέβη» – Πέντε οικογένειες μηνύουν το TikTok για τους θανάτους των παιδιών τους

Χτες

Βρετανοί γονείς οδηγούν το TikTok σε αμερικανικό δικαστήριο σε μια υπόθεση-ορόσημο για την ευθύνη των social media

Τρεις Ιεράρχες 2026: Έτσι θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Χτες

Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα λάβουν μέρος στον εκκλησιασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.