E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Ημουν μεθυσμένος, δεν ήξερα τι έκανα» ισχυρίζεται ο πατέρας που άφησε έγκυο την ΑΜΕΑ κόρη του

Επιχείρησε να κρεμαστεί στο χώρο κράτησής του

«Ημουν μεθυσμένος, δεν ήξερα τι έκανα» ισχυρίζεται ο πατέρας που άφησε έγκυο την ΑΜΕΑ κόρη του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/10/2018 | 17:03

Με τον ισχυρισμό ότι ήταν μεθυσμένος και δεν είχε έλεγχο των πράξεών του απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή Άμφισσας, ο «πατέρας» που βίασε και άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του, η οποία, επιπλέον είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.
Μάλιστα, όπως γράφει το dikastiko.gr, ο κατηγορούμενος που προφυλακίσθηκε, επιχείρησε να κρεμαστεί στο χώρο κράτησής του, αλλά τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή, ενώ ο συνήγορός του Βασίλης Νουζέλας, ζήτησε να εξεταστεί ο κατηγορούμενος από ψυχίατρο πραγματογνώμονα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr η υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην Ιτέαέγινε γνωστή όταν η 16χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά, που όπως διαπιστώθηκε ήταν πόνοι αποβολής. Η εξέταση dna στο έμβρυο αποκάλυψε ότι πατέρας ήταν ο πατέρας της 16χρονης και αμέσως κινήθηκε η ποινική διαδικασία σε βάρος του. Το dikastiko.gr φέρνει στη δημοσιότητα όλη την απολογία του κατηγορούμενου, που μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: «Αρνούμαι τις κατηγορίες όπως μου αποδίδονται.Ουδέποτε θα ενεργούσα ασελγή πράξη στην ανήλικη θυγατέρα μου ,που φροντίζω επιμελώς ως πατέρας σκληρά εργαζόμενος στην αποκομιδή ελαιών για να αποκερδαίνω τα απαραίτητα για τον βιοπορισμό της τετραμελούς οικογένειας μου. Δεν θα επεδίωκα σε καμία περίπτωση λόγω της συγγενικής σχέσης καταρχήν , χαρακτήρος και αρχών ,να έλθω σε εξώγαμη συνουσία με την θυγατέρα μου, που την 30.9.2018 συμπλήρωσε το 16ο έτος της ηλικίας της και πάσχει από διανοητική στέρηση για αυτό φοιτά σε ειδικό Σχολείο, δεν θα διανοούμουν να την αγγίξω για να ικανοποιήσω την γενετήσια επιθυμία μου.

Αυτό το αποκλείω κατηγορηματικά. Εκτός αν απωλέσω τα λογικά μου η τελώ υπό την επήρεια αλκοόλης. Όταν η θυγατέρα μας την 20.9.2018 διακομίσθηκε με φρικτούς πόνους στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκε κατόπιν ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η εγκυμοσύνη της συγκλονίσθηκα , τα έχασα κυριολεκτικά, διότι ήταν αναπάντεχη εξέλιξη ,αμέσως ενημερώθηκα για την αποβολήν του άρρενος εμβρύου , ώστε να προστατευτεί η υγεία της».
Σε άλλο σημείο της απολογίας του ισχυρίζεται ότι ειδοποίησε την εισαγγελική αρχή και έγινε το τεστ dna, τα αποτελέσματα του οποίου δεν αμφισβητεί και προσθέτει: «Με ειλικρίνεια απολογούμενος. Καταθέτω ότι ενεδεχομένως μία φορά περί τα τέλη Απριλίου η αρχές Μαϊου2018 ,ευρισκόμενος σε κατάσταση προχωρημένης μέθης, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα τσίπουρου στην οικία μας ,μη ελέγχοντας τον εαυτό μου, την συμπεριφορά μου και λόγω της συνεπαγόμενης σοβαρής διατάραξης των πνευματικών λειτουργειών μου, ήλθα χωρίς να έχω την πρόθεση δλδ να το έχω προσχεδιάσει με πρόθεση , σε ερωτική επαφή με την θυγατέρα μου καταστώντας της ακούσια έγκυο. Διέπραξα το χειρότερο έγκλημα σε βάρος της μοναδικής θυγατέρας μας, πού μέχρι σήμερα φρόντιζα σαν πατέρας με τον καλύτερο ,πιο υποδειγματικό τρόπο».

Μάλιστα, επιχειρώντας να ενισχύσει τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι «α πίστευα ότι ήμουν εγώ ο δράστης της εξώγαμης συνουσίας που έφερε την εγκυμοσύνη της θυγατέρας μας και την αποβολή του άρρενος εμβρύου ,που μπορούσε να προκαλέσει την επέλευση κινδύνου βιολογικών ανωμαλιών δεν είχα προβεί φυσικά στην έγγραφη καταγγελία στην Εισαγγελική Αρχή».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός ‑ Λεουβέν 1‑1: Χαλαρό φιλικό με γκολάρα Λουίζ και δύο τραυματισμούς

Σήμερα

Φτωχό πρώτο μέρος με απειλές από τη Λέουβεν - ισοπαλία στο τέλος παρά το φανταστικό τέρμα του Αντρέ Λουίζ

Διώξη για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο στους τρεις συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με θύμα τη Βάγια Νέστορα

Σήμερα

Πήραν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη - Λυπούμαστε για ό,τι συνέβη, ο εντολέας μου δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του, ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του 24χρονου που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Παπαδιαμάντη

Πυρκαγιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 – Δείτε βίντεο

Σήμερα

Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να παραμείνουν σε εγρήγορση και να τηρούν τις οδηγίες που εκδίδονται

Θρίλερ σε πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη: Τι συνέβη πραγματικά μέσα στο αεροσκάφος

Σήμερα

Επιβάτης παραλίγο να αναρροφηθεί έξω από το Boeing 737 μετά την αποκόλληση παραθύρου - ο 61χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα από τριβή.

Όλα όσα αλλάζουν για τα ακίνητα με το ΜΙΔΑ: Ανάσα για τα προβληματικά, μεταβατική περίοδος πριν τα πρόστιμα

Σήμερα

Πιλοτική εφαρμογή για διορθώσεις σε Ε9 και Κτηματολόγιο, αγροτεμάχια και εκκρεμείς κτηματογραφήσεις πριν ξεκινήσουν οι διασταυρώσεις και οι κυρώσεις

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

Σήμερα

Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Σήμερα

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Σήμερα

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.