E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανακοίνωση ξενοδοχείου: Αγνωστο πώς βρέθηκε στο ασανσέρ η 20χρονη Αλέκα που πέθανε

Σε βαρύ κλίμα έγινε σήμερα η κηδεία της

Ανακοίνωση ξενοδοχείου: Αγνωστο πώς βρέθηκε στο ασανσέρ η 20χρονη Αλέκα που πέθανε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/10/2018 | 22:11

Άγνωστο παραμένει το πως η άτυχη 20χρονη, Αλέκα Τσιλιγιάννη, βρέθηκε αναίσθητη στο ασανσέρ μεταφοράς τροφίμων στο ξενοδοχείο Cretan Pearl Resort & Spa των Χανίων, επισημαίνει σε επίσημη απάντηση η Διοίκηση του . 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 20χρονη η οποία έκανε πρακτική στο ξενοδοχείο, καθώς ενώ αρχικά είχε γίνει λόγος για ανακοπή, ο ιατροδικαστής ανέτρεψε τα πάντα.   

Στην ανακοίνωση του ξενοδοχείου προς δημοσιογράφο της Agrinio Media, τονίζεται πως σε τέτοιες στιγμές τα λόγια πρέπει να είναι λίγα και το ξενοδοχείο από την πρώτη στιγμή είναι σε απόλυτη συνεργασία με της αρχές για τη διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτό το λυπηρό και τραγικό γεγονός.   

Καταλήγοντας, η Διοίκηση εκφράζει και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια.       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η απάντηση αναφέρει τα εξής: 

«Αναφορικά με το γεγονός που μας καλέσατε, χθες ενημερωθήκαμε και εμείς για την τραγική εξέλιξη του συμβάντος μετά τον θάνατό της και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Επρόκειτο για σπουδάστρια του ΙΕΚ Πάτρας που από 1ης Ιουλίου 2018 πραγματοποιούσε την πρακτική της άσκηση στο ξενοδοχείο και δη στους χώρους της κουζίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η σπουδάστρια εισήλθε, για λόγους που ακόμα δεν είναι γνωστοί, στο υδραυλικό αναβατόριο φορτίου, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη μεταφορά τροφίμων και εμπορευμάτων. Στη συνέχεια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε εκεί μη έχοντας τις αισθήσεις της και διακομίσθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων 'Ο Άγιος Γεώργιος', όπου δυστυχώς σήμερα κατέληξε.

Ως διοίκηση του ξενοδοχείου ήμασταν από την πρώτη στιγμή και για όλο αυτό το διάστημα δίπλα στους οικείους της για να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια. Σε τέτοιες στιγμές τα λόγια πρέπει να είναι λίγα.Διεξάγονται έρευνες από τις αρχές και επιβάλλεται να είμαστε φειδωλοί στις όποιες δηλώσεις. Είμαστε από την πρώτη μέρα σε απόλυτη συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτό το λυπηρό και τραγικό γεγονός. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς της».   

Σπαρακτικά μηνύματα αφήνουν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook συγγενείς και φίλοι της 20χρονη Αλέκας από το Αγρίνιο.   

Σε βαρύ κλίμα έγινε σήμερα η κηδεία της στις 3 το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Κάτω Μακρυνούς, τόπο καταγωγής της νεαρής. 

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία: Η Δυτική Ελλάδα μετρά τις πληγές της

Χτες

Ποιοι δήμοι κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Συγκινητικό βίντεο: Καρέ καρέ η διάσωση αλόγου που είχε «βουλιάξει» σε λασπόνερα στη Φιλιππιάδα

Χτες

Το άτυχο άλογο είχε ακινητοποιηθεί μέσα στα νερά, αδυνατώντας να μετακινηθεί

Παγκράτι: Ελεύθεροι μετά τη δίωξη οι 2 οδηγοί για τον θάνατο 72χρονης ‑ Τραγική φιγούρα η κόρη της

Χτες

Χάθηκε ο μοναδικός άνθρωπος που τη φρόντιζε - Προσωρινά η κοπέλα θα φιλοξενηθεί στο «Αιγινήτειο»

Λουτράκι: «Δεν ξαναμιλάω με δημοσιογράφο» ‑ Έφυγε από εκπομπή η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο

Χτες

Η συμπεριφορά της δασκάλας προκάλεσε έντονη δυσφορία στους παρουσιαστές της εκπομπής

Τον Δεκέμβριο θα απολογηθούν Τριαντόπουλος και Αγοραστός στην ανακρίτρια για το «μπάζωμα» στα Τέμπη

Χτες

Μετά το τέλος των απολογιών η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου

«Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο» ‑ Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι με το σχέδιο για την Ουκρανία

Χτες

Το αμερικανικό 28-σημείο σχέδιο περιλαμβάνει χρήση των παγωμένων ρωσικών assets με κέρδος 50% για τις ΗΠΑ

Μπενφίκα: Βρέθηκε νεκρός ο αρχηγός των οργανωμένων κοντά στο «Ντα Λουζ»

Χτες

Η είδηση του θανάτου του Σέρτζιο Καετάνο, ηγέτη των «Red Devils» της Μπενφίκα, επισκίασε την πρόκριση των Αετών στους «16» του Κυπέλλου Πορτογαλίας, με την υπογραφή Βαγγέλη Παυλίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.