E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χανιά: Αυτοψία στο «μοιραίο» ασανσέρ του ξενοδοχείου

Πώς πέθανε η 20χρονη Αλέκα

Χανιά: Αυτοψία στο «μοιραίο» ασανσέρ του ξενοδοχείου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/10/2018 | 16:26

Ο ιατροδικαστής παρέμεινε αρκετή ώρα στο χώρο προκειμένου να εξακριβωθεί εάν κάποιο ρούχο της άτυχης κοπέλας μπορούσε να πιαστεί και να τυλιχθεί στο λαιμό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ερευνάται και το ενδεχόμενο η άτυχη κοπέλα να σφηνώθηκε με αποτέλεσμα να πιεστεί στον θώρακα. Το σίγουρο είναι ότι ο θάνατός της επήλθε από ασφυξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται εκ νέου αυτοψία στο χώρο από πραγματογνώμονες, ενώ αυτοψία θα πραγματοποιήσουν και επιθεωρητές από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Όπως έχει δηλώσει στο cretapost.gr ο κ. Παπαδομανωλάκης η κοπέλα «είχε κάνει ασφυξία θέσης. Μία σπάνια ασφυξία που διέκοψε την κυκλοφορία του αίματος προς τον εγκέφαλο. Υπέστη ανοξία και νέκρωση στη συνέχεια. Αν καθυστερήσει να πάρει μπρος ο εγκέφαλος, ο οποίος κάνει 6-7 λεπτά το ανώτερο χωρίς οξυγόνο. Κάτι τέτοιο συνέβη και μετά είχε 13 μέρες επιβίωσης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Τι επόμενες ημέρες αναμένεται να συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση και να σταλεί στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων που χειρίζεται την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση του ξενοδοχείου:
«Επρόκειτο για σπουδάστρια του ΙΕΚ Πάτρας που από 1ης Ιουλίου 2018 πραγματοποιούσε την πρακτική της άσκηση στο ξενοδοχείο και δη στους χώρους της κουζίνας.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η σπουδάστρια εισήλθε, για λόγους που ακόμα δεν είναι γνωστοί, στο υδραυλικό αναβατόριο φορτίου, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη μεταφορά τροφίμων και εμπορευμάτων.

Στη συνέχεια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε εκεί μη έχοντας τις αισθήσεις της και διακομίσθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ‘Ο Άγιος Γεώργιος’, όπου δυστυχώς κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως διοίκηση του ξενοδοχείου ήμασταν από την πρώτη στιγμή και για όλο αυτό το διάστημα δίπλα στους οικείους της για να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια.

Σε τέτοιες στιγμές τα λόγια πρέπει να είναι λίγα. Διεξάγονται έρευνες από τις αρχές και επιβάλλεται να είμαστε φειδωλοί στις όποιες δηλώσεις. Είμαστε από την πρώτη μέρα σε απόλυτη συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτό το λυπηρό και τραγικό γεγονός.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς της».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Σήμερα

Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Σήμερα

«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Σήμερα

Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Σήμερα

Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Σήμερα

Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Σήμερα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας

Φυλάκιση 22 μηνών με αναστολή στον οδηγό μηχανής για το τροχαίο με νεκρό βρέφος στον Βόλο

Σήμερα

Η δίκη έγινε έγινε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας

Η Γαλλία να είναι έτοιμη «να χάσει τα παιδιά της» σε πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία

Σήμερα

Σάλος από τις δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου

Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές κατά τουρκικών σκαφών από το Λιμενικό

Σήμερα

Τουρκικό αλιευτικό έκανε επικίνδυνους ελιγμούς εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.