E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Yeni Safak: Πρώτα έκοψαν τα δάχτυλα του Κασόγκι και μετά τον αποκεφάλισαν

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Yeni Safak: Πρώτα έκοψαν τα δάχτυλα του Κασόγκι και μετά τον αποκεφάλισαν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/10/2018 | 12:18

Σε νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες της δολοφονίας του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στους χώρους του προξενείου της χώρας στην Κωνσταντινούπολη δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επικαλούμενη πρόσβαση στα ηχητικά ντοκουμέντα από τη στιγμή της δολοφονίας του Κασόγκι η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι εκτελεστές πρώτα έκοψαν τα δάχτυλα του Κασόγκι και στη συνέχεια τον αποκεφάλισαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο σαουδάραβας πρόξενος Μοχάμαντ Αλ-Οτάιμπι ακούγεται σε κάποιο σημείο να λέει: «Αυτό να το κάνετε έξω. Θα μού δημιουργήσετε προβλήματα».

Σε αυτό ένα πρόσωπο απαντά: «Αν θέλεις να ζήσεις όταν επιστρέψεις στην Σαουδική Αραβία, σκάσε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχε προηγηθεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Middle Easte Eye με επίκληση των ίδιων ηχητικών ντοκουμέντων από τις τελευταίες στιγμές του Κασόγκι. Σύμφωνα με αυτό ο διαμελίστηκε όσο ήταν ακόμα ζωντανός σε μια εκτέλεση διάρκειας επτά λεπτών. Κατά την ίδια πηγή στο ηχητικό ακούγονται οι τελευταίες κραυγές του Κασόγκι πριν να του γίνει ένεση με κάποια άγνωστη ουσία.

Από την πλευρά της η Wall Street Journal σε δικό της ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Κασόγκι δολοφονήθηκε στο γραφειό του Σαουδάραβα προξένου αφού πρώτα ξυλοκοπήθηκε και στη συνέχεια ναρκώθηκε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο ηχητικό ακούγεται μια φωνή να καλεί τον πρόξενο να φύγει από το δωμάτιο με μια άλλη φωνή την οποία Τούρκοι έχουν αναγνωρίζει ως τον ειδικό στην ιατροδικαστική από τη Σαουδική Αραβία Σαλάχ αλ Ταμπίκι να συστήνει σε όσους είναι παρόντες να βάλουν μουσική ενώ αυτός θα κάνει κομμάτα το άψυχο κορμί του δημοσιογράφου.

Από την πλευρά της η Washington Post δημοσίευσε τα σκαναρισμένα διαβατήρια επτά ατόμων που ήταν μέλη της 15μελούς ομάδας η οποία προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ, ξημερώματα της 2ας Οκτωβρίου με δύο lear jet. Η εφημερίδα αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι οι φωτογραφίες της δόθηκαν απο Τούρκους αξιωματούχους αλλά «θόλωσε» τεχνικά τα πρόσωπα και δεν αποκάλυψε τα ονόματά τους, επειδή οι ρεπόρτερ της δεν έχουν επιβεβαιώσει τις ταυτότητες των επτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απαντήσεις για την υπόθεση που έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ αναζητά εντωμεταξύ ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, ο οποίος μετά την επίσκεψή του στο Ριάντ την Τρίτη, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στην Τουρκία όπου είχε συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πιερία ‑ Δολοφονία 59χρονου: «Το παιδί έπαιζε πάνω από τον νεκρό πατέρα του»

Πριν 8 ώρες

«Έξι μήνες τον έψαχναν και έξι μήνες πατούσαν πάνω του», αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του 59χρονου που δολοφονήθηκε στην Πιερία

Τέμπη: Νέα τροπή στις έρευνες μετά τα καινούρια βίντεο ‑ Πάνε πίσω τα πορίσματα των Επιτροπών

Πριν 8 ώρες

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη δημοσίευση των καινούριων βίντεο

Νέος, δυνατός σεισμός τώρα στην Αμοργό

Πριν 8 ώρες

Νέα σεισμική δόνηση ανοιχτά της Αμοργού

Αλεξάνδρα Νίκα: Αφαντος ο οδηγός που την παρέσυρε στο Κολωνάκι

Πριν 8 ώρες

Το πολυτελές όχημα ήταν μισθωμένο με leasing και η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να παράσχει στις Αρχές τα στοιχεία του οδηγού εφόσον δεν έχει υποβληθεί μήνυση

Ο μεγαλύτερος έως τώρα σεισμός στη Σαντορίνη ‑ 5,3 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί

Πριν 8 ώρες

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε Αττική και Κρήτη

Μετεωρίτης «φώτισε» τον ουρανό της Αττικής ‑ Πώς εξηγεί το φαινόμενο ο Θοδωρής Κολυδάς

Χτες

Η επιστημονική εξήγηση του φαινομένου από τον Θοδωρή Κολυδά

Θεσσαλονίκη: Νεκρό εντοπίστηκε μέλος πληρώματος πλοίου

Χτες

Ο θάνατος του 45χρονου, που είχε την ειδικότητα του α’ μηχανικού, διαπιστώθηκε από ιατρό του Κέντρου Υγείας Νέστου

Θεσσαλονίκη: «Μαμά, είσαι ο βράχος μου»‑ Συντετριμμένη η μητέρα των αδερφών του αιματηρού επεισοδίου

Χτες

«Μαμά, είσαι ο βράχος μου», της είπε ο 23χρονος πριν το αιματηρό επεισόδιο

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.