E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδά αυτόν τον χειμώνα μαζί με τους Πάνο Καλλίδη και Ελένη Χατζίδου

Τρεις φωνές που θα βάλουν φωτιά στα κρύα βράδια

Ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδά αυτόν τον χειμώνα μαζί με τους Πάνο Καλλίδη και Ελένη Χατζίδου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/10/2018 | 17:25

Ύστερα από έναν χρόνο από την τελευταία του πρεμιέρα, το North Live Stage (πρώην Εμπατή) είναι πανέτοιμο για ακόμα μια πολύ δυναμική σεζόν με πρωταγωνιστή, ξανά, στην πίστα του τον ανεπανάληπτο Θέμη Αδαμαντίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που πέρσι συνεργάστηκε στον χώρο αυτόν με τον Ανδρέα Στάμο, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα έχοντας στο πλευρό του δύο πολύ αγαπημένους τραγουδιστές νεότερης γενιάς, τον Πάνο Καλίδη και την Ελένη Χατζίδου.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στο χώρο του δημοφιλούς κέντρου την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου, και μας υπόσχονται μια ακόμα δυναμική σεζόν διασκέδασης. North Live Stage Θέμης Αδαμαντίδης θα αποτελέσουν και φέτος ένα μοναδικό δίδυμο διασκέδασης στην Αθήνα, με το σχήμα να ολοκληρώνεται με ακόμα δύο αγαπημένα ονόματα.

ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς εκπροσώπους της γενιάς του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ξεκίνησε την πορεία του στο τραγούδι στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Στις αρχές της καριέρας του συνεργάστηκε με πολύ μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού όπως είναι ο Στέλιος Καζαντίδης, που μάλιστα αποτέλεσε και κουμπάρο του. Έχει χαρίσει στο κοινό του αμέτρητες επιτυχίες που έχουν μείνει διαχρονικές στο πέρασμα του χρόνου όπως τα κομμάτια «Αυτή η αγάπη», «Στην καρδιά», «Σ’ αγαπώ και χάνομαι» και «Δώσε κάτι και για μένα».

Η τελευταία του κυκλοφορία, την περασμένη άνοιξη, το τραγούδι «Μάζεψέ τα και φύγε» έχει κερδίσει επίσης την αμέριστη αγάπη του κοινού. Ο Θέμης έχει κάθε χρόνο πρωταγωνιστικό ρόλο στις πίστες της Αθήνας εδώ και δεκαετίες. Το κοινό του είναι πολυάριθμο και φανατικό και τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Στην πίστα του Εμπατη North Live Stage (πρώην Εμπατή) έχει βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν και φυσικά εκεί τον απολαύσαμε και την περασμένη σεζόν. Θέμης Αδαμαντίδης Εμπατη North Live Stage αποτέλεσαν ένα καυτό δίδυμο διασκέδασης και φέτος είναι πανέτοιμοι να επαναλάβουν την επιτυχία αυτή.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2005, ο Πάνος Καλίδης έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι κυκλοφορώντας τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο το όνομά του. Αμέσως ξεχώρισε και βρέθηκε στο προσκήνιο. Έκτοτε, οι επιτυχίες ήταν πολλές και οι συνεργασίες ακόμα περισσότερες.

Τον έχουμε δει σε πολλές πίστες της Αθήνας, στο πλευρό πολλών ονομάτων αλλά είτε και στο τιμόνι των προγραμμάτων του. Την περασμένη σεζόν τον απολαύσαμε από τον χώρο του Dames στην παραλιακή. Από εκεί χάρισε στο κοινό του ακόμα μια μεγάλη σειρά εμφανίσεων που ξεσήκωσαν για τα καλά και αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό.

Φέτος, έχει στις αποσκευές του δύο νέες επιτυχίες που ακούγονται ασταμάτητα, το τραγούδι «Ανάθεμα» αλλά και το «Κλείσε το στόμα», και έχει εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο το ρεπερτόριό του, αλλά και ετοιμάζεται να κάνει μια νέα συνεργασία που δεν έχουμε δει ξανά. Αφενός θα τον δούμε στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη, με τον οποίο δεν έχει συνεργαστεί ξανά, αφετέρου θα τον δούμε και σε νέα πίστα. Το Εμπατη north Live Stage είναι έτοιμο να τον υποδεχθεί για πρώτη φορά και να ξεκινήσει μια νέα περίοδο τόσο για το ίδιο το κέντρο όσο και για τον καλλιτέχνη. Θέμης Αδαμαντίδης Πάνος Καλίδης ενώνουν τις επιτυχίες του και το μόνο βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα δεν θα απογοητεύσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ 

Την Ελένη Χατζίδου τη γνωρίσαμε το 2006 μέσα από την συμμετοχή της στο talent show, Fame Story 4. Μπορεί να μην έφτασε μέχρι την τελική ευθεία και να μην αναδείχθηκε νικήτρια, όμως, ήταν από τις παίκτριες που είχαν μαγνητίσει το ενδιαφέρον και είχαν αποκτήσει το δικό τους κοινό.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι είχε μια σταθερή θέση στις πίστες, στο πλευρό μεγάλων ονομάτων όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θάνος Πετρέλης, η Πάολα και ο Βασίλης Καρράς. Σταθμό στην πορεία της αποτέλεσε το 2013, όταν ο Παντελής Παντελίδης της υπέγραψε το τραγούδι με τίτλο «Χειρότερη», που αποτέλεσε τεράστια επιτυχία και εκτόξευσε τις μετοχές της.

Έκτοτε, έχει ξεκινήσει μια άκρως ανοδική πορεία. Την περασμένη σεζόν την είδαμε να συμμετέχει στο Survivor 2 και στη συνέχεια να κάνει διάφορες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Τώρα, έρχεται η στιγμή να επιστρέψει στις πίστες ύστερα από καιρό. Μαζί με Θέμη Αδαμαντίδη και Πάνο Καλίδη θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας από την πίστα του

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος & Νίκος Στρατάκης στη Μονή Λαζαριστών

Πριν 1 εβδομάδα

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ17/09

U‑Theatre – Sword of Wisdom στο Θέατρο Πάλλας

Πριν 3 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ28/09

Παύλος Παυλίδης live στη Μονή Λαζαριστών

Πριν 3 εβδομάδες

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ27/09

The Monsters I Live With ‑ Έκθεση Design στον πρώτο όροφο του Provellegios

Πριν 4 εβδομάδες

Διάρκεια: 17 Ιουλίου – 28 Σεπτεμβρίου 2025

Faithless live στο ΟΑΚΑ

Πριν 4 εβδομάδες

Ο.Α.Κ.Α.από 06/09 έως 07/0945

Το κρητικό χωριό που μεταμορφώνεται σε σκηνή, κι εσύ είσαι ο θεατής ‑ περιηγητής

Πριν 4 εβδομάδες

H απίθανη περίπτωση της Κερά Μια Σκηνή

To Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2025 ανακοινώνει το φετινό πρόγραμμά του

Πριν 4 εβδομάδες

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 26/09 έως 27/09

Sneakerness Athens 2025

Πριν 5 εβδομάδες

ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO ΦΑΛΗΡΟαπό 10/10 έως 12/106

Το νέο διεθνές τζαζ φεστιβάλ του καλοκαιριού στο Θέατρο Πέτρας

Πριν 5 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣαπό 20/07 έως 22/07

Anilio Park Festival 2025: Το πιο μαγικό καλοκαιρινό τριήμερο… δεν είναι στη θάλασσα!

Πριν 6 εβδομάδες

Μουσική, φύση, ελευθερία και γλέντι στα 1.650 μέτρα – Αυτό το φεστιβάλ στην καρδιά της Πίνδου είναι το απόλυτο must του Αυγούστου!

Το Plastiras Lake Festival έφτασε! Δες το full πρόγραμμα και κλείσε εισιτήριο!

Πριν 6 εβδομάδες

Τώρα μένει μόνο να φτάσεις εσύ στην παρέα μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.