E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 25/10 ‑ 31/10

Η διαπαιδαγώγηση της Κάμερον Ποστ - Η Νύχτα με τις Μάσκες - Εντιμότατοι Κλέφτες - Hunter Killer - Ο Τελευταίος Παρτιζάνος - Mandy - Ψυχρός Πόλεμος - Τυφλό Σημείο - Ταξιδεύοντας με τον Μίκη - Ο Γκρινιάρης

Οι ταινίες της εβδομάδας 25/10 ‑ 31/10
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 25/10/2018 έως 31/10/2018
ΟΚΤ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


πληροφορίες

Η διαπαιδαγώγηση της Κάμερον Ποστ / The Miseducation of Cameron Post

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

της Ντέζιρε Ακαβάν. Με τους Κλόι Γκρέις Μορέτς, Τζον Γκάλαγκερ Τζ., Σάσα Λέιν, Φόρεστ Γκούντλακ, Τζένιφερ Ιλι.

Δραματική 2018, ΗΠΑ 91'

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η Κάμερον οδηγείται σε ένα κέντρο «θεραπείας» γκέι εφήβων όταν ο φίλος της την πιάνει να ερωτοτροπεί με ένα κορίτσι. Εκεί, παρά τις εξοντωτικές ψυχολογικά συνθήκες, η νεαρή θα βρει μια πολυπόθητη νέα οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Νύχτα με τις Μάσκες / Halloween

του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν. Με τους Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζούντι Γκριρ, Αντι Μάτιτσακ, Γουιλ Πάτον, Νικ Καστλ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρόμου 2018, ΗΠΑ 105'

Σαράντα χρόνια μετά από την πιο τρομακτική νύχτα του Halloween, ο μακάβριος εφιάλτης της Λόρι επιστρέφει όταν έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τον (αυθεντικό) μασκοφόρο Μάικ Μάγερς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντιμότατοι Κλέφτες / King of Thieves

του Τζέιμς Μαρς. Με τους  Μάικλ Κέιν, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Τομ Κόρτνεϊ, Τσάρλι Κοξ, Πολ Γουάιτχαουζ, Μάικλ Γκαμπόν, Ρέι Γουίνστοουν.

Περιπέτεια 2018, Ην . Βασίλειο 108'

Ο Μπράιαν Ρίντερ υπήρξε διάσημος κλέφτης στα νιάτα του, τώρα στα 77 του συγκροτεί μια συμμορία από αλλοπρόσαλλους εγκληματίες με σκοπό να διαπράξουν μια πρωτοφανή ληστεία στο θησαυροφυλάκιο του HATTON GARDEN.Οι κλέφτες , όλοι μεταξύ 60 και 70ετών , εκτός από έναν, επιστρατεύουν τις παλιομοδίτικές μεθόδους τους και σχεδιάζουν την ληστεία για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Παριστάνοντας τους εργάτες, μπαίνουν στο θησαυροφυλάκιο, εξουδετερώνουν τον συναγερμό και ξεκινούν να σκάβουν μία τρύπα στον τοίχο του. Δύο μέρες αργότερα κατορθώνουν να το σκάσουν με λεία που ξεπερνάει τα 14 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας, σε κοσμήματα και μετρητά. Καθώς η αστυνομία φθάνει στον χώρο του εγκλήματος και η ανάκριση ξεκινάει, ρωγμές αρχίζουν να διαφαίνονται μεταξύ των μελών της ιδιόμορφης συμμορίας καθώς αδυνατούν να μοιράσουν δίκαια μεταξύ τους την λεία.

Hunter Killer

του Ντόνοβαν Μαρς. Με τους Τζέραρντ Μπάτλερ, Γκάρι Ολντμαν, Κόμον. 

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ - Κίνα - Ην. Βασίλειο 125'

Ο κυβερνήτης ενός αμερικανικού υποβρυχίου αποστέλλεται σε βαθιά ρωσικά ύδατα για να σώσει τον εκλεγμένο Ρώσο πρόεδρο εν μέσω ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Ο Τελευταίος Παρτιζάνος

του Ανδρέα Χατζηπατέρα. 

Ντοκιμαντέρ 2018, Ελλάδα 87'

Ο σκηνοθέτης προσεγγίζει τον Μανώλη Γλέζο, την πασίγνωστη και σημαδιακή προσωπικότητα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, με έναν τρόπο γεμάτο φρεσκάδα και διαύγεια και μας δίνει τελικά ένα πορτραίτο του ανδρός πολύ πιο σύνθετο, πολύ πιο αστείο και συγκινητικό από ό τι θα μπορούσαμε ποτέ να ελπίζουμε.

Mandy

του Πάνος Κοσμάτος. Με τους Νίκολας Κέιτζ, Αντρεα Ράιζμπορο, Λάινους Ρόουτς.

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ - Καναδάς 121'

Ο Ρεντ και η Μάντι ζουν ευτυχισμένοι σε ένα απομονωμένο καταφύγιο στο δάσος, μέχρι τη στιγμή που δέχονται επίθεση από μια παρανοϊκή θρησκευτική σέκτα. Μετά την επίθεση, ο Ρεντ που έχει χάσει τα πάντα, εξαπολύει ένα μανιασμένο ανθρωποκυνηγητό που κορυφώνεται σε αιματοκύλισμα.

Ψυχρός Πόλεμος / Cold War

του Πάβελ Παβλικόφσκι. Με τους Τζοάνα Κούλιγκ, Τόμας Κοτ, Μπόρις Σικ, Αγκάτα Κουλέζα, Σεντρίκ Καν, Ζαν Μπαλιμπάρ.

Δραματική 2018, Πολωνία - Γαλλία - Ην. Βασίλειο 88'

Στην επαρχιακή Πολωνία του 1949 ο μουσικοσυνθέτης Βίκτορ γνωρίζει τη νεαρή, δυναμική και φιλόδοξη τραγουδίστρια Ζούλα, την οποία ερωτεύεται. Στη σκιά του Ψυχρού Πολέμου και για τα επόμενα 15 χρόνια, η παθιασμένη σχέση τους θα τους οδηγήσει στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Σπλιτ και πίσω στην Πολωνία, σταθμούς ενός αιώνιου και αδύνατου έρωτα.

Τυφλό Σημείο / Blindspotting

του Κάρλος Λοπέζ Εστράδα. Με τους Ραφαέλ Καζάλ, Νταβίντ Ντιγκς, Τζανίνα Γκαβανκάρ.

Δραμεντί 2018, ΗΠΑ 95' 

Όουκλαντ, Καλιφόρνια. O Κόλιν (Νταβίντ Ντίγκς) προσπαθεί να περάσει τις τελευταίες τρεις ημέρες της αστυνομικής του επιτήρησης όσο πιο ομαλά γίνεται στην ύστατη προσπάθειά του να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ωστόσο, ο παιδικός του φίλος Μάιλς (Ραφαέλ Κασάλ) είναι ένας πραγματικός μαγνήτης για μπελάδες. Οι δύο κολλητοί επιστρέφουν στην παλιά τους γειτονιά όπου η νοσταλγία μπλέκεται με καινούργια απρόσμενα σκηνικά και σπαρταριστά γεγονότα. Μία αναποδιά όμως αρκεί ώστε να βάλει τον Κόλιν σε νέες περιπέτειες και να κάνει τα πράγματα να σοβαρέψουν…

Ταξιδεύοντας με τον Μίκη

του Αστέρη Κούτουλα. 

Ντοκιμαντέρ 2018, Ελλάδα 88'

Από ένα ακατέργαστο οπτικό υλικό περίπου 600 ωρών που γύρισε σε διάστημα 30 ετών, ο Αστέρης Κούτουλας συμπυκνώνει μέσα σε μιάμιση ώρα στιγμές που παρουσιάζουν την αυθεντική εικόνα του «πνευματικού αναρχικού» Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Γκρινιάρης / Here Comes the Grump

του Αντρές Κουτουριέρ. 

Animation 2018, Μεξικό - Ην. Βασίλειο 97'

Όταν το «ξόρκι απαισιοδοξίας» ενός σκοτεινού μάγου εξαφανίζει το γέλιο και την ευτυχία, ο νεαρός Τέρι αναλαμβάνει να λύσει τα μάγια και να ξανακάνει τον κόσμο χαρούμενο, όπως ακριβώς στα παραμύθια που του αφηγούνταν η γιαγιά του.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 48
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.