E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το σατανικό σχέδιο δυο μαθητριών 11 και 12 ετών

Η έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε το μακελειό

Το σατανικό σχέδιο δυο μαθητριών 11 και 12 ετών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/10/2018 | 20:21

Η έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας την Τρίτη 23/10 στο γυμνάσιο του Μπάρτοου, στη Φλόριντα, απέτρεψε το μακελειό που σχεδίαζαν δύο νεαρές μαθήτριες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τις αρχές, τα δυο κορίτσια ηλικίας 11 και 12 ετών, είχαν πάει στο σχολείο έχοντας μαζί τους μαχαίρια και κόφτες πίτσας με στόχο να σκοτώσουν και να τεμαχίσουν συμμαθητές τους!

«Ήθελαν να σκοτώσουν τουλάχιστον 15 άτομα και περίμεναν στις τουαλέτες να βρουν μικρότερα παιδιά που θα μπορούσαν να πέσουν θύματά τους», ανέφερε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Joe Hall.

Στα πλάνα τους, ήταν επίσης να πιουν το αίμα των θυμάτων τους από ένα μεταλλικό κύπελλο και εν συνεχεία να αυτοκτονήσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις απολογίες τους ανέφεραν πως κατέστρωσαν το φριχτό τους σχέδιο μέσα στο Σαββατοκύριακο και πως θα το έκαναν στο όνομα του Σατανά!

«Όταν κάθισα και παρακολούθησα τις καταθέσεις τους, δεν πίστεψα πως πρόκειται για αστείο», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Για καλή τύχη των συμμαθητών τους, τα δύο κορίτσια εντοπίστηκαν από τον υποδιευθυντή του σχολείου πριν αρχίσουν να εφαρμόζουν το σατανικό τους σχέδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το προσωπικό του σχολείου άρχισε να τα ψάχνει καθώς απουσίαζαν από τις τάξεις τους.

Τελικά εντοπίστηκαν στο μπάνιο που ανέφεραν και στα σχέδιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τα σπίτια τους βρήκαν χειρόγραφο χάρτη του γυμνασίου με τις λέξεις «Πηγαίνετε να σκοτώσετε στο μπάνιο».

Εντόπισαν επίσης μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα που σχετίζονταν με τις προγραμματισμένες επιθέσεις.

Ένα από αυτά, σύμφωνα με την αστυνομία, έγραφε: «Θα αφήσουμε ανθρώπινα μέλη στην είσοδο και μετά θα αυτοκτονήσουμε».

«Είναι πολύ ενοχλητικό για εμένα, αλλά θέλω οι γονείς να γνωρίζουν ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τα παιδιά τους ασφαλή», τόνισε η επιστάτρια του σχολείου, Jacqueline Byrd.

Και τα δύο κορίτσια και κατηγορούνται για συνωμοσία με στόχο τη διάπραξη φόνου πρώτου βαθμού καθώς και κατοχή όπλου σε σχολείο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.