E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Εξώδικο Χρηστίδου‑Μαραντίνη στον Παπανώτα

Τι αναφέρει

Εξώδικο Χρηστίδου‑Μαραντίνη στον Παπανώτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/10/2018 | 11:28

Τη νομική οδό παίρνει η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Σίσσυς Χρηστίδου-Θοδωρή Μαραντίνη και Δημήτρη Παπανώτα με αφορμή τα σχόλια του τελευταίου. Σύμφωνα με το ethnos.gr, το ζευγάρι έδωσε προθεσμία τριών ημερών στον δημοσιογράφο προκειμένου να ανακαλέσει τα όσα ανέφερε σχετικά με τον τραγουδιστή και την «λατρεία» του στο γυναικείο φύλο, αφήνοντας αιχμές για την προσωπική και οικογενειακή ζωή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δημήτρης Παπανώτας καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη είχε απαντήσει στην ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη λέγοντας τα εξής: «Αν θέλει να χαρακτηρίσει κάποιους ''άνδρες'' και ''δημοσιογράφους'' να μας πει ποιους εννοεί για να του απαντήσουμε κιόλας. Αν εννοείτε συγκεκριμένα άτομα πρέπει να απαντήσουν αυτά τα άτομα, να μας πείτε ποιους εννοείτε. Όσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα».

Συγκεκριμένα το εξώδικο αναφέρει:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις που προβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή κακεντρεχή σχόλια κυρίως του Δημητρίου Παπανώτα σε βάρος του Θοδωρή Μαραντίνη και της συζύγου του Σίσσυς Χρηστίδου, τα οποία αναπαρήχθησαν από τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και τα social media, επισημαίνουμε ότι αποκλειστικό μέλημα των ανωτέρω είναι η προστασία των ανηλίκων τέκνων τους και της οικογενειακής τους ζωής, ηρεμίας και γαλήνης, όπως άλλωστε μέχρι και σήμερα οι ίδιοι έχουν αποδείξει εμπράκτως με την συμπεριφορά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη τα εν λόγω σχόλια εκφεύγοντας των ορίων των αξιολογικών κρίσεων έχουν λάβει τη μορφή δυσφημιστικών διαδόσεων δήθεν γεγονότων και η διατύπωση αυτών εγγίζει τα όρια του ποινικού δικαίου και βαρύτατης παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Για το λόγο αυτό δηλώνουν ότι θα προασπίσουν με κάθε νόμιμο μέσο τόσο την προσωπικότητά τους όσο και το συμφέρον των ανηλίκων τέκνων τους από τις ψευδείς και χυδαίες αναφορές στο πρόσωπό τους, τις οποίες αποκρούουν ως κακοήθεις και θεωρούν ότι στόχο έχουν να πλήξουν τους ιδίους και προέρχονται κατά βάση από τον Δημήτριο Παπανώτα.

Προς το σκοπό αυτό επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους και κάθε αξίωσής τους αστικής – ποινικής και έχουν αναθέσει στην δικηγορική εταιρία «ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» την αποστολή του παρόντος με την ταυτόχρονη δήλωση ότι αμφότεροι θα προασπίσουν το συμφέρον της οικογενείας τους και των ανηλίκων τέκνων τους με κάθε νόμιμο τρόπο. Παράλληλα χορηγείται μια προθεσμία τριών ημερών στον Δημήτριο Παπανώτα να ανακαλέσει τα κακεντρεχή σχόλια και να προβεί σε δημόσια δήλωση ανάκλησης των συκοφαντικών του δηλώσεων και παροχής συγγνώμης. Άλλως θα επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες»

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο ξέφρενος χορός της μητέρας της Antigoni Buxton στην πρόβα λίγο πριν τον Β` ημιτελικό της Eurovision, δείτε βίντεο

Σήμερα

Όσο η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγουδούσε το «Jalla» στη σκηνή, η Τόνια Buxton χοροπηδούσε απέναντί της και φώναζε για να την ενθαρρύνει

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Σήμερα

«Εγώ δεν άλλαξα τη στάση μου ούτε λεπτό»

Akylas: «Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη στην Ελλάδα, ως queer αγόρι με τόσο bullying»

Σήμερα

Μετά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου, ο Akylas παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην Βιέννη

Τζένιφερ Λόπεζ: Κάτι τρέχει με τον συνεργάτη της

Σήμερα

Η ατάκα της λατίνας σταρ που έβαλε φωτιά στα σενάρια για καινούριο έρωτα

Αντώνης Ρέμος: Η ανακοίνωση για το τέλος από τις πίστες και το ντουέτο με τη Μαρινέλλα που «λύγισε» το Mega

Σήμερα

Η απόφαση του Αντώνη Ρέμου να αποχωρήσει από τα νυχτερινά κέντρα

Κούκλα στα 91 της: Απαστράπτουσα η Joan Collins στο κόκκινο χαλί

Σήμερα

Πρωταγωνιστει σε μια νέα ταινία

Ναταλία Δραγούμη: Δεν λέω την ηλικία μου στην κάμερα γιατί δεν κάνει καλό στη δουλειά μου

Χτες

«Αντε, θα το πω, είμαι 37», πρόσθεσε με χιούμορ η ηθοποιός

Τραυματίστηκε ο Akylas πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026

Χτες

Αναγκαστικά ακυρώθηκαν υποχρεώσεις του

Μακόλεϊ Κάλκιν για Κάθριν Ο` Χάρα: Είχαμε ανοιχτούς λογαριασμούς

Χτες

Δεν μου αρέσει να έχω χρέη, πρόσθεσε ο ηθοποιός αναφερόμενος στην απώλεια της κινηματογραφικής του μητέρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.