ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά

Ο Ταγίπ Ερντογάν κουράζεται πολύ. Και μάλλον δεν αντέχει τόση κούραση. Ο φακός τον συνέλαβε να παίρνει έναν υπνάκο στις τελετές για τα 100 χρόνια από την λήξη του Α Παγκοσμίου Πολέμου στο Παρίσι.
Μια από τις τελετές έγινε στην Αψίδα του Θριάμβου στην καρδιά του Παρισιού με τον Ταγίπ Ερντογάν να τον… κλέβει για λίγο και την σύζυγό του Εμινέ να είναι κι εκείνη λίγο γλαρωμένη στο πλευρό του.
Ίσως λένε κάποιοι να προσπαθεί με τον δείκτη του δεξιού της χεριού να τον ξυπνήσει και να μην γίνουν εντελώς ρεζίλι. Ο Ερντογάν δεν είναι η πρώτη φορά που αποκοιμιέται σε δημόσιο χώρο. Το έχει κάνει και σε συνέντευξη Τύπου πέρυσι με τον Ουκρανό ομόλογό του Ποροσένκο και φέτος με τον Μολδαβό ομόλογό του, Ντοντον.
Οι πιο παράξενες, απίστευτες και viral ιστορίες από Ελλάδα και κόσμο. Memes, social trends και ό,τι τραβάει την προσοχή του διαδικτύου, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ PODCASTΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
CELEBS
CELEBS
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ