E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι Harakiri for the Sky ζωντανά στην Ελλάδα!

Για δυο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Harakiri for the Sky ζωντανά στην Ελλάδα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/11/2018 | 14:00

Δημιουργημένοι το 2011 στη Βιέννη της Αυστρίας, οι Harakiri for the Sky είχαν πάντα ως στόχο τους να συνδυάζουν την οργή με τη μελαγχολία και την τρέλα με τα βαθιά νοήματα, δημιουργώντας τραγούδια πότε γλυκόπιοτα και πότε μανιασμένα και γεφυρώνοντας το black metal με το ατμοσφαιρικό post rock.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μπάντα εν πρώτεις ξεκίνησε σαν ένα studio project, από τον M.S., τότε μέλος των Bifrest, και τον J.J. σε ρόλο στιχουργού και τραγουδιστή, ενώ πιο προσφατα μετατράπηκε σε ένα πλήρες live σχήμα. Έχοντας πλέον λύσει το "πρόβλημα" των μελών, οι Harakiri for the Sky ξεκίνησαν να περιοδεύουν στην Ευρώπη μαζί με τους A Forest of Stars, Ellende, Fulnis, Der Weg Einer Freiheit, και Agrypnie μεταξύ άλλων, καταφέρνοντας μέχρι σήμερα να έχουν επισκεφτεί πάνω από 20 χώρες συνολικά!

Το 2016 υπήρξε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για την μπάντα, με το τρίτο τους album "III - Trauma" να λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές από το κοινό και τον μουσικό τύπο αλλά και μία υποψηφιότητα για το "Amadeus Austrian Music Award". Στο μεσοδιάστημα ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις της 4ης πλήρους δισκογραφικής τους δουλειάς, με τίτλο "Arson", σε συνεργασία με τον Kerim "Krimh" Lechner (μέλος των Septicflesh και πρώην των Behemoth) πίσω από το drumkit, για πρώτη φορά! Το τραγούδι "Tomb Omnia" έδωσε μια πρώτη αίσθηση του πως ηχούσε ο νέος δίσκος, γνωρίζοντας μία μεγάλη ανταπόκριση από το ήδη υπάρχον αλλά και το νεότερο κοινό του συγκροτήματος, το οποίο έμοιαζε πλέον να αυξάνεται ραγδαία. Η κυκλοφορία του "Arson" στις 16 Φεβρουαρίου του 2018 έμελε να ξεκινήσει έναν καινούριο, κατά πολύ επιτυχέστερο κύκλο ζωής για τους Harakiri for the Sky που έχουν ήδη ξεκινήσει τις περιοδείες για την προώθησή του, δυνατότεροι από ποτέ!

Το "ταξίδι" του "Arson" φέρνει το Αυστριακό σχήμα για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, μετά την sold out εμφάνισή τους στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2016, για μία διπλή "επίθεση" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από τις κατεξοχήν "άχαστες" εμφανίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Harakiri for the Sky (AT) ζωντανά στην Ελλάδα

  • Παρασκευή 12 Απριλίου – Eightball / Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες: www.facebook.com/events/990834677783349

  •  Σάββατο 13 Απριλίου – Temple / Αθήνα

Πληροφορίες: www.facebook.com/events/2267102410186738

Harakiri for the Sky: www.facebook.com/HarakiriForTheSky

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπορεί η ιστορία του Φρανκεστάιν να γίνει πραγματικότητα;

Πριν 2 ώρες

Με αφορμή την πρεμιέρα της ομώνυμης ταινίας του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Οδύσσεια: Οι νέες φωτογραφίες από την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν με τον Ματ Ντέιμον ‑ Κόβει την ανάσα ο Δούρειος Ίππος

Προχτές

Οι εικόνες αποτυπώνουν τον Ντέιμον στον ρόλο του Οδυσσέα, να περπατά στο εντυπωσιακό πεδίο μάχης - Ο εντυπωσιακός Δούρειος Ίππος

5 τραγούδια των 80`s που έπιασαν το νόημα της ζωής

Προχτές

Υπήρξαν τότε και καλλιτέχνες που μίλησαν για κάτι πιο ουσιαστικό

Η λογοκλοπή που γέννησε έναν ύμνο: Η άγνωστη ιστορία του Born in the U.S.A.

Πριν 5 μέρες

Πώς ένα ξεχασμένο σενάριο έγινε το πιο πολιτικό τραγούδι της Αμερικής

Οι μεγαλύτεροι psycho σε ταινίες: Όσοι μας έκαναν πραγματικά να φοβηθούμε

Πριν 1 εβδομάδα

Κάτι τέτοιοι ρόλοι θέλουν πολύ ταλέντο

Tι συνέβη τη «σπουδαιότερη νύχτα της ποπ μουσικής»

Πριν 1 εβδομάδα

50 από τους πιο καυτούς σούπερ σταρ της μουσικής της Αμερικής βρέθηκαν στο ίδιο σημείο για καλό σκοπό

Γιατί οι βετεράνοι πολέμου έφευγαν από τις αίθουσες όταν είδαν το «Saving Private Ryan»

Πριν 2 εβδομάδες

Η φρίκη του πολέμου είχε επιστρέψει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.