E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι λένε οι γονείς του 29χρονου ηθοποιού που φέρεται να βίασε ταξιτζή

Κάνουν λόγο για «στημένη κατάσταση»

Τι λένε οι γονείς του 29χρονου ηθοποιού που φέρεται να βίασε ταξιτζή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/11/2018 | 13:29

Από τα σύννεφα έχει πέσει η οικογένεια του 29χρονου ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει 24χρονο οδηγό ταξί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γονείς του και η αδελφή του, είναι πεπεισμένοι πως η υπόθεση είναι στημένη, ενώ τονίζουν ότι η αλήθεια στο τέλος θα αποκαλυφθεί, δίχως να κρύψουν την πικρία τους για τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι γονείς του, έκαναν λόγο για ένα παιδί που πέρα από την αγάπη του για το θέατρο και για την τέχνη, έκανε παράλληλα πολλές δουλειές ώστε να βγάλει τα προς το ζην.

Ο 29χρονος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως και όπως λένε οι συγγενείς του, «έχει τη συνείδησή του καθαρή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΑΤΕΡΑΣ 29ΧΡΟΝΟΥ: «ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»
«Είμαι ο πατέρας του και χαίρομαι γι΄αυτό. Όταν τον πήγαν στο κρατητήριο, πήρε τη μάνα του τηλέφωνο ν΄αγοράσει πιτζάμες για τον συγκρατούμενό του που δεν είχε. Γελοιοποίησαν την όλη κατάσταση. Από ένα σημείο και μετά της διαδρομής, στήθηκε μια κατάσταση. Μπήκε ευάλωτος μέσα στο ταξί και άρχισε ο ταξιτζής να τον πηγαίνει γύρω γύρω. Κέρασε το σουβλάκι του, έκλεισε την ταρίφα του και πηγαίνανε όπου να 'ναι. Είναι στημένο και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί. Τότε να βγάλετε και τον ταξιτζή έτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά όλη η κοινωνία που τον ξέρει. Δεν υπάρχει περίπτωση να πειράξει μυρμήγκι ο Γιώργος. Αν είναι δυνατόν. Τι σημασία είχε αν είχε εθισμό στις ουσίες; Μια φορά το δίμηνο, περιστασιακά. Αυτό δεν είχε να κάνει με τον ταξιτζή» δήλωσε ο πατέρας του κατηγορούμενου.

ΜΗΤΕΡΑ 29ΧΡΟΝΟΥ: «ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ»
«Εγώ ακόμα κι εκεί που είναι ο γιος μου, είμαι περήφανη για τον γιο μου. Ξέρω τι παιδί έχω. Το πώς έχει εξελιχθεί η κατάσταση, αργά η γρήγορα θα αποδειχτεί. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί και οι φύλακες, γύρισαν και του είπαν “όχι ρε Γιώργο, εσύ την έχεις πατήσει”. Δεν είναι δυνατόν να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είναι στις φυλακές της Τρίπολης. Μας ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα αν είναι καλά το παιδί μας. Ο γιος μας ήταν πάνω σε πανικό. Ένας άνθρωπος που έχει κινδυνεύσει δεν παίρνει αυτόν που έχει νιώσει την απειλή να τον πάει στο νοσοκομείο, τον πάει στην αστυνομία».

ΑΔΕΛΦΗ 29ΧΡΟΝΟΥ: «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ»
«Δεν αμφισβήτησα ποτέ το τι είναι ο αδερφός μου και ούτε πρόκειται να το κάνω. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Έχω επικοινωνήσει μαζί του. προσπαθεί να είναι καλά. Είναι πολύ δυνατό παιδί. Έχει τη συνείδήσή του καθαρή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβάζ, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχει γίνει ιατροδικαστική εξέταση στον 24χρονο ταξιτζή και με σαφέστατες διατυπώσεις, αποτυπώνεται ότι υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση.

Οι πληροφορίες από την αστυνομία λένε ότι ο ηθοποιός αναζήτησε κάποιον εμφανίσιμο οδηγό μέσα από την εφαρμογή του Taxi Beat για να τον μεταφέρει από την περιοχή των Αμπελοκήπων πίσω από την Γεωπονική σχολή.

Ξεκινώντας τη διαδρομή, του ζήτησε να σταματήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να αγοράσει τσιγάρα. Σε μεταγενέστερο χρόνο, του ζήτησε να σταματήσει για να πάρει καφέ και ένα σάντουιτς. Ο ταξιτζής τον ακολουθούσε, με τον φόβο ότι θα έφευγε και θα έχανε το κόμιστρο. Σε αυτή τη δεύτερη στάση, προσποιήθηκε ότι κάτι ήθελε να πάρει μέσα από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός τον περίμενε στο μαγαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί φέρεται να έριξε το υγρό του βιασμού στον καφέ που ο οδηγός είχε από πριν ακουμπισμένο δίπλα του μέσα στο ταξί.

Στην πορεία και αφού ο οδηγός του ταξί έπινε από τον καφέ, άρχισε να αισθάνεται ότι μουδιάζει. Κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον συνοδηγό. Αισθάνθηκε ότι του ακούμπησε κάποιο υγρό στον λαιμό και έχασε τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι και ο συνεπιβάτης ήταν σε κατάσταση λιποθυμίας και έτσι οδήγησε μέχρι το Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου έγινε η εισαγωγή.

Εκεί άρχισε να θυμάται ότι κάποια στιγμή του άνοιξε το πουκάμισο και τον χάιδεψε. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ζήτησαν ιατροδικαστική εξέταση και ο ιατροδικαστής πιστοποίησε ανεπιφύλακτα τον βιασμό στον ταξιτζή.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν σκληρές. Εξαγριωμένος άρχισε να τα σπάει όλα. Δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει. Αμέσως μετά πήγε στο Α.Τ Αμπελοκήπων, υπέβαλε μήνυση και συνελήφθη ο ηθοποιός.

Η έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στο τι πραγματικά έχει συμβεί.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Χτες

Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Χτες

Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Χτες

Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Χτες

Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Κηφισιά: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη του γνωστού μάνατζερ ‑ «Φοβήθηκα μήπως είναι κακοποιοί»

Χτες

Ο 72χρονος ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό του που απουσίαζε σήμερα από το δικαστήριο

Ίλιον: Κάλεσαν διασώστη σε κέντρο διασκέδασης και αυτός πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε!

Χτες

Αδιανόητο περιστατικό στο Ίλιον ενώ έχει διαταχθεί ΕΔΕ από το ΕΚΑΒ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.