ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Αποφάσισαν να καθαρίσουν το σπίτι τους κι έγιναν εκατομμυριούχοι

Ένα ζευγάρι από τη Λουιζιάνα πήρε τη μοιραία απόφαση να συγυρίσουν το σπίτι τους, όταν ανακάλυψαν τυχαία έναν λαχνό. Μόλις τον έλεγξαν διαπίστωσαν ότι κέρδιαν 1,8 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το BBC. Πλέον, μπορούν να αγοράσουν ρομπότ για τις δουλειές.
Tο αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι πως ο τυχερός λαχνός βρέθηκε μόλις δυο εβδομάδες πριν την λήξη του, καθώς ήταν από την κλήρωσε που είχε γίνει στις 6 Ιουνίου και σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο νικητής πρέπει να εμφανιστεί εντός έξι εβδομάδων αλλιώς θεωρείται άκυρος.
«Κοιτούσαμε τα νούμερα ξανά και ξανά», δήλωσε ο σύζυγός Χάρολντ Έρενμπεργκ , σημειώνοντας πως μέχρι να διεκδικήσουν επισήμως το έπαθλο πίστευαν πως κάτι θα γίνει και δεν θα το πάρουν τελικά.
Μετά την παρακράτηση των σχετικών φόρων, το ζευγάρι κατέληξε με 1.3 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που όπως είπαν σκοπεύουν να αποταμιεύσουν για την σύνταξή τους.
«Δεν έχουμε σκοπό να αγοράσουμε τίποτα τρελό ή να κάνουμε μεγάλα ταξίδια. Το πιο διασκεδαστικό που θα κάνουμε είναι να καταθέσουμε αυτήν την επιταγή», είπε η Τίνα Έρενμπεργκ.
Οι πιο παράξενες, απίστευτες και viral ιστορίες από Ελλάδα και κόσμο. Memes, social trends και ό,τι τραβάει την προσοχή του διαδικτύου, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
STORIES
STORIES
STORIES
FOOD
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
ΜΟΔΑ