E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έβαζε τον 11χρονο γιο του να κάνει τρίο μαζί του και με τη σύντροφό του για να μη γίνει γκέι

Οι σοκαριστικές περιγραφές από το μαρτύριο που βίωσε το αγόρι για «να μπει στο σωστό δρόμο»

Έβαζε τον 11χρονο γιο του να κάνει τρίο μαζί του και με τη σύντροφό του για να μη γίνει γκέι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/11/2018 | 17:11

Έρμαιο στις σeξουαλικές ορέξεις και τις αρρωστημένες αντιλήψεις του πατέρα του, ο Daniel Dowling πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Richard Dowling δεν ήθελε ο γιος του να γίνει ομοφυλόφιλος και έκανε ό,τι μπορούσε για να τον «βάλει στο σωστό δρόμο», όπως χαρακτηριστικά έλεγε.

Το μαρτύριο περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, σeξουαλική κακοποίηση και συμμετοχή του 11χρονου σε τρίο με τον πατέρα του και τη μητριά του Annette Breakspear. Πέρασαν δεκαετίες μέχρι να καταφέρει ο Daniel να πείσει τις αρχές ότι έπεσε θύμα κακοποίησης και να αποδοθεί δικαιοσύνη για το Γολγοθά που πέρασε.

Στη συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στη Sunday Mirror, ο 36χρονος πια Daniel, περιέγραψε λεπτομερώς τα δύσκολα χρόνια που βίωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δουλειά του πατέρα μου ήταν να με προστατέψει. Αντ' αυτού μου έκλεψαν την αθωότητά μου και κατέστρεψαν την παιδική μου ηλικία. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό», είπε.

Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα Κυριακής, πριν 25 χρόνια, στο σπίτι τους στο Μπράκνελ. «Ο πατέρας μου μου είπε ότι θα δοκιμάσουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι όπου θα βγάζουμε τα ρούχα μας όταν κάποιος έχανε. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, η Annette είχε μείνει εντελώς γυμνή. Τότε μου είπαν να αγγίξω και να φιλήσω τα στήθη της. Ο πατέρας μου με ενθάρρυνε να το κάνω οπότε σκέφτηκα πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Ήταν ένα τεστ για το πως θα αντιδρούσα καθώς μετά από αυτό ξεκίνησε η σεξουαλική επαφή».

Ο πατέρας του, πρώην υπάλληλος στο υπουργείο άμυνας, γνωρίστηκε με την Breakspear, φροντίστρια στο επάγγελμα, μέσω αγγελίας, μετά τον χωρισμό του με τη σύζυγό του και μητέρα του Daniel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα τρία χρόνια συμβίωσής τους ήταν αυτή που πήρε την παρθενιά του 11χρονου και τον κακοποίησε σεξουαλικά περισσότερες από 10 φορές.

«Έπειτα από προτροπή του πατέρα μου μπήκα στο δωμάτιό τους και την είδα γυμνή στο κρεβάτι με χειροπέδες στα χέρια. Της έδωσα ένα φιλί, όπως μου είπε ο πατέρας μου και πήγα να φύγω. Τότε μου ζήτησε να την αγγίξω και να της λύσω το ένα της χέρι. Κάναμε σεξ και ήρθε μαζί μας και ο πατέρας μου», θυμάται ο Daniel.

Μια άλλη φορά τον ανάγκασαν να δει μαζί τους πορνό και στη συνέχεια έκαναν σεξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Βλέπαμε πορνό στο κρεβάτι μαζί και μετά κάναμε τρίο. Εκείνη μου έλεγε τι ακριβώς να κάνω. Κάποιες φορές όταν ο πατέρας μου απουσίαζε, με φώναζε στο δωμάτιο για να κάνουμε χάδια και σεξ. Ήμουν παιδί και περνούσα πολύ ώρα παίζοντας με τουβλάκια, αλλά εκείνη ερχόταν και μου ζητούσε να της κάνω πράγματα».

O 36χρονος σήμερα Daniel δηλώνει γκέι και τονίζει πως όλα αυτά που πέρασε έχουν σημαδέψει την ψυχή του. «Σήμερα το σεξ δεν σημαίνει τίποτα για εμένα. Οι ελάχιστες καλές αναμνήσεις που έχω από την παιδική μου ηλικία αμαυρώνονται από τις μνήμες της κακοποίησης που βίωσα. Όταν μυρίζω το άρωμά της ή όταν βλέπω εκείνο το επιτραπέζιο παιχνίδι στην τηλεόραση ή στα μαγαζιά που ξυπνούν τραυματικές μνήμες».

Όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα των αρρωστημένων αντιλήψεων που είχε ο 38χρονος τότε πατέρας του. «Μου είπε ότι τα έκανε όλα αυτά για να με εμποδίσει να γίνω γκέι, καθώς ως παιδί είχα δείξει κάποια θηλυκά χαρακτηριστικά».

Το μαρτύριό του τελείωσε όταν ο πατέρας του και η Breakspear χώρισαν, γύρω στο 1996. Ο πατέρας του ισχυρίστηκε τότε πως η αιτία του χωρισμού τους ήταν η ομολογία της ότι πήγε με τον Daniel και τον παππού του μέσα σε μια μέρα.

Μετακόμισαν με τον πατέρα του στο Ντόρσετ, αλλά εκεί ο 16χρονος είχε μπει στο στόχαστρο ενός άλλου παιδόφιλου. Η αστυνομία τον εντόπισε, μπήκε στο σπίτι του και βρήκε γυμνές φωτογραφίες του νεαρού αγοριού.

Ήταν τότε που μιλώντας σε ψυχολόγους αποκάλυψε την κακοποίηση που είχε δεχθεί από τον πατέρα του και τη μητριά του. Η συνέντευξη είχε καταγραφεί σε βίντεο αλλά η αστυνομία δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή στην υπόθεση και την έβαλε στο αρχείο.

Όταν οι αρχές ρώτησαν σχετικά τον πατέρα, εκείνος τους απάντησε πως ο γιος του είναι ένας ψεύτης που «αναζητά την προσοχή». Ο Daniel πιστεύει ότι η Breakspear δεν ρωτήθηκε ποτέ και προφανώς γι' αυτό δεν έγινε καμία σύλληψη. Αργότερα, έχοντας φτάσει πια σε κατάσταση απελπισίας, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Τον Μάιο του 2018 η αστυνομία αναγνώρισε ότι είχε συμπεριφερθεί άσχημα στον νεαρό Daniel στη συνέντευξη που είχε δώσει στους ψυχολόγους πίσω στο 1998 και οδήγησε τους εμπλεκόμενους σε δίκη.

Για να φτάσουν όμως σε αυτό το σημείο, χρειάστηκε να «παγιδεύσει» τον πατέρα του, καταγράφοντας μια τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του στην οποία παραδεχόταν πως τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Αυτό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2015 όταν ο Daniel πήγε με τα πειστήρια στο αστυνομικό τμήμα του Surrey και ζήτησε από τις αρχές να λάβουν σοβαρά υπόψη τους την υπόθεσή του.

Στην απολογία του ο Richard Dowling ομολόγησε ότι αυτός και η Breakspear κακοποίησαν τον γιο του, δηλώνοντας παράλληλα αηδιασμένος και ντροπιασμένος.

Στο δικαστήριο ισχυρίστηκε πως όλα αυτά τα έκανε για να εμποδίσει τον Daniel από το «να γίνει γκέι, να τον προστατεύσει από παιδόφιλους, να του δείξει τι είναι σωστό και τι λάθος και να του διδάξει πως πρέπει να συμπεριφέρεται στις γυναίκες». Είπε επίσης ότι η συμπεριφορά του αυτή ήταν αποτέλεσμα της κατάθλιψης που είχε χωρίς να το γνωρίζει και της επιρροής που ασκούσε πάνω του η Breakspear.

«Η ζημιά που του κάνατε είναι ανυπολόγιστη. Η κατάχρηση εμπιστοσύνης είναι τερατώδης και η πραγματικότητα είναι ότι ένας από εσάς συμμετείχε σε σεξουαλική κακοποίηση με τη σύμπραξη του άλλου», ανέφερε μεταξύ άλλων η δικαστής Maria Lamb απευθυνόμενη στον Richard Dowling, ο οποίος καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση, ενώ η πρώην σύντροφός του σε οχτώ χρόνια κάθειρξη.

«Για μένα πια είναι νεκρός», είπε ο Daniel στο τέλος της συνέντευξης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύο σεισμοί 5,6 και 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας

Πριν 10 ώρες

Αισθητοί και στην Αττική

Πύργος: Αγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου ‑ Οι αυτόπτες μάρτυρες τραβούσαν βίντεο

Πριν 10 ώρες

Ο καβγάς σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη γειτονιά του 1ου Γυμνασίου Πύργου

Διαγνωστικές εξετάσεις: Πότε ξεκινούν οι νέες χρεώσεις ‑ Τι αλλάζει για τους ασθενείς

Πριν 10 ώρες

Όπως προβλέπει το Ερανιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας

Αλλαγή κυβερνητικής ατζέντας με υπουργικό και κατώτατο μισθό μετά την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας

Πριν 10 ώρες

Η τριήμερη κοινοβουλευτική μάχη στη βουλή ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά υπουργών

New York Times: Οι ΗΠΑ δεν έδωσαν όλες τις πληροφορίες στη Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα

Χτες

«Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των χωρών δεν επέτρεψαν στις ΗΠΑ να διαβιβάσουν πληροφορίες για το σχέδιο των τρομοκρατών»

Παραιτήθηκαν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Μπρατάκος και Παπασταύρου

Χτες

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Χτες

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Χτες

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Χτες

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Χτες

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

par: 25
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.