E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την μήνυση του Μάρκου Σεφερλή

Το αρχικό κείμενο που προκάλεσε το χθεσινό ξέσπασμα του ηθοποιού

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την μήνυση του Μάρκου Σεφερλή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/11/2018 | 19:28

Μετά το ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, η Έλενα Ακρίτα πέρασε σήμερα στην... αντεπίθεση. Η γνωστή συγγραφέας και δημοσιογράφος κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Facebook μια ανάρτηση χρήστη η οποία αναφέρεται στη μήνυση του ηθοποιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι γυναίκες, οι γκέι, οι χοντροί, οι ανάπηροι, οι κοντοί, οι νάνοι, οι τρανς, οι γεροί, οι κουφοί δεν πρέπει να κλαίνε ή να κάνουν μηνύσεις για τον οχετό του, τις ρατσιστικές αναφορές, το χιούμορ, τις αναχρονιστικές απόψεις και ότι στις παραστάσεις γίνονται αντικείμενα χλευασμού. Σας άρεσε κύριε Σεφερλή που κριθήκατε? Σας άρεσε που βρεθήκατε στη θέση που βρισκόμαστε εμείς στις παραστάσεις σας? Γυρίστε στη σπηλιά σας και μάθετε τη ρίζα του ψυχαγωγώ και του διασκεδάζω και γυρίστε πίσω με περισσότερη ψυχαγωγία και λιγότερη διασκέδαση». Επίσης, η δημοσιογράφος στα σχόλια της ανάρτησης παραθέτει μια σειρά από αρνητικές κριτικές για παραστάσεις και συνολικά για την παρουσία του Μάρκου Σεφερλή.

Το αρχικό κείμενο της κ. Ακρίτα που προκάλεσε το χθεσινό ξέσπασμα του ηθοποιού είχε και το εξής απόσπασμα: «Την αμαρτία μου θα την πω, με όλον τον σεβασμό στον Κώστα Γεωργουσόπουλο, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται μέγας ηθοποιός ο Μάρκος Σεφερλής. Ταλαντούχος ναι, αλλά όταν κάνεις το ταλέντο σου παρκέ για τις παντόφλες της στενομυαλιάς, του ρατσισμού και της κάθε μορφής φοβίας να το βράσω το ταλέντο. Ο κύριος Σεφερλής στις επιθεωρήσεις του – που γράφει ο ίδιος, κι αυτό λέει πολλά – χλευάζει τις γυναίκες, τους γκέι, τους ξένους, τους υπέρβαρους, τους διαφορετικούς. Καθησυχάζει τον θεατή πως είναι ΟΚ να έχει μυαλό κότας, είναι ΟΚ να βρίζει ό,τι δεν καταλαβαίνει, να καταριέται ό,τι τον τρομάζει. Άλλωστε, έτσι γεμίζουν τα Δελφινάρια, με χάδια και γλυκόλογα σ" ένα κοινό που έχει πάντα δίκιο. Για την ακυρωμένη πλέον συνεργασία του με το Παλλάς να πω ότι έπεσα στα πατώματα, δεν θα το πω. Το Παλλάς μια χαρά φουλ ήταν και είναι, και πέρυσι με τη «Σουσού» και φέτος με τις «Μάγισσες». Δεν είναι να πεις «θα "ρθει ο Σεφερλής να μας σώσει απ" την καταστροφή». Τι τους έπιασε και ρίξαν τον πήχη στα πατώματα, κανείς δεν γνωρίζει. Η αλήθεια είναι πως οι παραγωγοί Κατσαρίδης και Κεντ δεν έχουν δώσει δικαιώματα στη γειτονιά. Και ευγενείς είναι, και συνεπείς είναι, και πληρώνουν τους εργαζόμενους κανονικά. Όμως, όσο σοβαρό κι αν είναι το γεγονός ότι θα μείνουν 25 άτομα χωρίς δουλειά – και είναι πολύ σοβαρό -, αυτό δεν δικαιώνει μια ανόητη θεατρική επιλογή. Θα μου πεις, προεξοφλείς χωρίς να βλέπεις την παράσταση. Ε, ναι λοιπόν, προεξοφλώ χωρίς να βλέπω την παράσταση, συγγνώμη κιόλας. Δεν θα τρέχουμε εμείς όπου λαλεί του Λωλοστεφανή, μην και δεν μας πουν κάποιοι αντικειμενικούς. Δηλαδή πέρυσι έπρεπε να δω Πλούταρχο στο «Γοργόνες και μάγκες» για να διαχωρίσω το trash από το θέατρο; Ακριβώς το «ήθος του trash» θα έφερνε ο Σεφερλής στο Παλλάς και ειλικρινά μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό».

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι πάμπλουτες κολλητές που «ξέκοψαν» μετά τη διαρροή ενός ροζ βίντεο

Σήμερα

Μια μακροχρόνια φιλία, η διαμάχη και μια ... χλιαρή σχέση στην πορεία

Η πριγκίπισσα των σκουπιδιών: H ιστορία της έφηβης σταχτοπούτας της Ινδίας που έγινε διάσημη

Σήμερα

Σε ηλικία μόλις 15 ετών, η Maleesha Kharwa έχει ήδη φιγουράρει στα εξώφυλλα διεθνών περιοδικών μόδας όπως η Vogue

Θεοφάνια ή Θεοφάνεια; ‑ Τι απαντά ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης

Χτες

Η ανάρτηση του καθηγητή Γλωσσολογίας για την ορθή γραφή της λέξης

Η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε για τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της

Χτες

Συνεχώς δέχεται σχόλια πως «κρατιέται» καλά

Τόνος πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ 2,7 εκατ. ευρώ στο Τόκιο ‑ Δείτε φωτογραφίες

Χτες

Αλιεύτηκε στα ανοικτά των ακτών της Ομά, στη βόρεια Ιαπωνία

Viral η αντίδραση του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν στη δημόσια ερωτική εξομολόγηση που έκανε ο Σαλαμέ στην Τζένερ

Χτες

Η νίκη του Τιμοτέ Σαλαμέ ως Καλύτερου Ηθοποιού στα Critics Choice Awards 2026 συνοδεύτηκε από ένα απρόσμενο τηλεοπτικό στιγμιότυπο

Eurovision 2026: Ποιοι έμειναν εκτός εθνικού τελικού

Χτες

Γνωστά ονόματα έμειναν εκτός στην κούρσα της διεκδίκησης…

Critics Choice Awards: Οι καλοντυμένες του κόκκινου χαλιού

Χτες

Η τελετή άνοιξε επίσημα τη σεζόν των βραβείων, φέρνοντας στον ίδιο χώρο ηθοποιούς, σκηνοθέτες και δημιουργούς από τον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης

Η Μαρία Νικόλτσιου για πρώτη φορά: «Έκανα τις ενέσεις που όλοι κάνουν και έχασα 15 κιλά»

Χτες

Ποδαρικό στην εκπομπή «Happy Day» έκανε η Μαρία Νικόλτσιου τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.