E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μεθυσμένος γιατρός έκανε καισαρική σε έγκυο και κατέληξε σε τραγωδία

Το γεγονός επιβεβαίωσε το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε

Μεθυσμένος γιατρός έκανε καισαρική σε έγκυο και κατέληξε σε τραγωδία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/11/2018 | 11:45

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η γέννα με καισαρική μιας γυναίκας στο Γκουτζαράτ της δυτικής Ινδίας, καθώς τόσο η ίδια όσο και το νεογέννητο κατέληξαν. Οι τοπικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του γιατρού που έκανε τη χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος, γεγονός που επιβεβαίωσε το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μένει να διαπιστωθεί αν ο θάνατος μητέρας και βρέφους προκλήθηκε από αμέλεια ή από ιατρικούς λόγους.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 26/11, στο κρατικό νοσοκομείο Sonavala, όπου η Kamini Chachi μεταφέρθηκε με πόνους. Είχε φτάσει η ώρα του τοκετού. Ο Dr PJ Lakhani, ένας ανώτερος γιατρός με πλούσια εμπειρία που εργάζεται εδώ και 15 χρόνια στο εν λόγω νοσοκομείο, ανέλαβε να κάνει την καισαρική τομή.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, μετά από κάποια ώρα η οικογένεια ενημερώθηκε πως το βρέφος απεβίωσε πάνω στη γέννα και πως η γυναίκα έχει ακατάσχετη αιμορραγία. Τα μέλη της οικογένειας αποφάσισαν τη μεταφορά της σε ιδιωτικό νοσοκομείο, αλλά κατά τη διακομιδή της άφησε την τελευταία της πνοή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι αρχές στο BBC Gujarati, ο Dr Lakhani κάλεσε την αστυνομία ζητώντας τη συνδρομή της καθώς φοβήθηκε ότι τα μέλη της οικογένειας θα του επιτεθούν μόλις μάθουν τα τραγικά νέα.

«Όταν φτάσαμε εκεί διαπιστώσαμε πως ήταν μεθυσμένος και τον συλλάβαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αξιωματικός HR Goswami. Το νοσοκομείο προχώρησε στη σύσταση ειδικής επιτροπής που έχει αναλάβει να ρίξει φως στην υπόθεση και να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καρυστιανού: «Περίεργο που οπαδοί της ΝΔ βγήκαν με τυπωμένα μπλουζάκια» ‑ Τι είπε για το ακίνητο και το fund

Χτες

«Το να βρουν τη διάθεση και τον χρόνο να τυπώσουν μπλουζάκια, δείχνει ότι επένδυσαν στην επικοινωνία»

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη ‑ Την παραίτησή του ζητά το ΠΑΣΟΚ

Χτες

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε, η αναφορά του Θάνου Ντόκου στις εκλογές και η απάντηση κυβερνητικών πηγών

Ποιοι διασώθηκαν τελευταία στιγμή από το ταχύπλοο που τυλίχθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Βουλιαγμένης

Χτες

Τέσσερα άτομα περισυλλέχθηκαν σώοι από παραπλέον ιστιοφόρο πριν το πολυτελές σκάφος βυθιστεί στα ανοιχτά των Φλεβών.

Η Γρατσία υπερασπίζεται την Καρυστιανού για το ακίνητο που αγόρασε μέσω πλειστηριασμού: «Δεν υπάρχει κάτι κρυφό»

Χτες

«Η κυρία Καρυστιανού θέλει να είναι όλα στο φως, οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει και να τα δει  στο κτηματολόγιο» είπε η δικηγόρος και στενή συνεργάτιδα της προέδρου Ελπίδας για τη Δημοκρατία

Έτσι κλέβουν τα βενζινάδικα στην Ελλάδα

Χτες

Η απάτη στις αντλίες καυσίμων παραμένει μία από τις μεγαλύτερες πληγές της ελληνικής αγοράς. Μπορεί οι έλεγχοι να έχουν ενταθεί και οι κυρώσεις να έχουν γίνει αυστηρότερες, όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί.

Ελαφόνησος: «Λειτούργησα ενστικτωδώς και βούτηξα στη θάλασσα», λέει ο πλοιοκτήτης

Χτες

«Στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν λάθος», ισχυρίζεται ο πλοιοκτήτης – κολυμβητής της Ελαφονήσου

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη, «δεν είμαι βιολογικό του παιδί, αλλά είχα την τύχη να τον αποκαλώ πατέρα» είπε ο γιος του

Χτες

Συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, που πέθανε σε ηλικία 75 ετών ύστερα από προβλήματα υγείας

Δραπέτης από την Τουρκία και κατηγορούμενος για κακοποίηση της κόρης του ο μακελάρης του Στάντε

Χτες

Ο 45χρονος Τούρκος πυροβόλησε και σκότωσε 6 υπαλλήλους της πρόνοιας σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στο Στάντε της Κάτω Σαξονίας - Ο άνδρας έχει προφυλακιστεί, ενώ στο μεταξύ οι γερμανικές αρχές συνεργάζονται με τις αρμόδιες τουρκικές

Τραμπ: Το πόρισμα για την απόπειρα δολοφονίας ‑ Είδαν τον δράστη με τουφέκι 2 λεπτά πριν πυροβολήσει

Χτες

Οι εκθέσεις των αρχών καταδεικνύουν τρομακτικές αστοχίες των Μυστικών Υπηρεσιών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.