E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η «Πηνελόπη» φεύγει, το τσουχτερό κρύο παραμένει

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς πρόσκαιρες βροχές έως το μεσημέρι

Η «Πηνελόπη» φεύγει, το τσουχτερό κρύο παραμένει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/12/2018 | 09:39

Καθώς η κακοκαιρία Πηνελόπη απομακρύνεται προς τα ανατολικά, ο καιρός στην χώρα παρουσιάζει βελτίωση κυρίως στα βόρεια και δυτικά. Στα νότια και ανατολικά τμήματα όμως συνεχίζονται οι βροχές, με τις ισχυρότερες να εντοπίζονται στην Κρήτη. Παράλληλα, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι συνεχίζουν να πνέουν στο Αιγαίο, προκαλώντας αρκετά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και την Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά που από το πρωί θα εξασθενήσουν σημαντικά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις αρχικά στα δυτικά, που σταδιακά θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Αιγαίο και θα πυκνώσουν κυρίως στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο, ενώ τοπικές βροχές αναμένονται προς το βράδυ στο Ιόνιο. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Παγετός θα σημειωθεί έως τις πρωινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας, καθώς και σε ημιορεινές και πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από -3 έως 5, στη Θεσσαλία από 1 έως 9, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 10, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 17, και στην Κρήτη από 11 έως 14.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση κατά 2 έως 3 μποφόρ από το πρωί. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το πρωί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν σταδιακά νοτιοανατολικοί 4 έως 6 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς πρόσκαιρες βροχές έως το μεσημέρι. Πιθανότητα για ασθενείς χιονοπτώσεις κατά τις ίδιες ώρες υπάρχει στην Πάρνηθα και στον Κιθαιρώνα, όπου θα σημειωθεί και παγετός έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, με εξαίρεση τα ανατολικά όπου θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Παγετός θα σημειωθεί έως τις πρωινές ώρες σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 300 μέτρα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σας παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο από την Πολωνία; Γιατί δεν πρέπει να το σηκώσετε

Πριν 7 ώρες

Τι δεν πρέπει να κάνετε αν δείτε κλήσεις από +48 και +3197

Νέα ταυτότητα: Οι κρίσιμες ενημερώσεις που δεν πρέπει να αμελήσεις

Πριν 7 ώρες

Η έγκαιρη ενημέρωση είναι απαραίτητη

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικης από συνομήλικές της

Πριν 7 ώρες

Προβληματισμό προκαλεί το μένος με το οποίο χτυπούν με χέρια και πόδια τα τέσσερα κορίτσια το θύμα τους

Τραγωδία στο Βόλο: Ένοχος μόνο για πλημμελήματα ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε παππού και βρέφος

Πριν 7 ώρες

Το δικαστήριο τον απάλλαξε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης - Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή

Το IRIS γίνεται υποχρεωτικό ‑ Αλλάζει ο τρόπος πληρωμών και αποδείξεων

Πριν 7 ώρες

Tι πρέπει να έχουν έτοιμο οι επιχειρήσεις

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Χτες

«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Χτες

«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Χτες

Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Χτες

Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Χτες

Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.