E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σημάδια στραγγαλισμού έφερε η 21χρονη φοιτήτρια σύμφωνα με τον πατέρα της

Τι λέει για την τραγική κατάληξη της κόρης του

Σημάδια στραγγαλισμού έφερε η 21χρονη φοιτήτρια σύμφωνα με τον πατέρα της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/12/2018 | 11:40

Με συγκλονιστικό τρόπο περιγράφει τις στιγμές που έχει ζήσει από τη στιγμή που έμαθε ότι η κόρη του, που είχε πάει στη Ρόδο για να σπουδάσει, έπεσε -όπως όλα δείχνουν- θύμα δολοφονίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Mίλησα με τον ιατροδικαστή και μου είπε ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό αλλά είχε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της το κοριτσάκι μου! Ολα αυτά μου τα είπε προφορικά ο ιατροδικαστής και τώρα περιμένω τις τοξικολογικές εξετάσεις. Την πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε από τη στιγμή που μπήκε νερό στους πνεύμονες. Την πέταξαν 50 χλμ μακριά από τη Ρόδο» είπε ο κ. Ιωάννης, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

«Το μόνο που γνωρίζω ως πληροφορία από το Λιμεναρχείο είναι ότι την Τρίτη το βράδυ, η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και η Ελένη είπε στη φίλη της "θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα". Προφανώς σε κάποιον άνοιξε την πόρτα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν. Την ψάχναμε κι εγώ και η μητέρα της, αλλά μάταια. Την Τετάρτη το πρωί παίρναμε τηλέφωνο κάποιες φιλενάδες της, αλλά δεν γνώριζαν τίποτα. Μετά ανέλαβε η αστυνομία και το Λιμεναρχείο ώσπου τη βρήκαμε νεκρή.

Και συνεχίζει ο πατέρας της κοπέλας: «Δεν είχε κάποια μόνιμη σχέση αλλά είχε τις παρέες της με τις φίλες της. Ό,τι στοιχεία είχα εγώ και η σύζυγός μου, τα δώσαμε στην αστυνομία για να συνεχίσουν τις έρευνες. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτός που δολοφόνησε την κόρη μου, ήταν γνωστός της ή άγνωστος. Μακάρι να γνώριζα και να προλάβαινα το κακό. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου με όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει για να μπορέσω να βρω το δολοφόνο του παιδιού μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χρονικό της υπόθεσης

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο βρέθηκε δολοφονημένη πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή "Φώκια" στους Πεύκους της Λίνδου. Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή από άντρες του Λιμενικού Σώματος γυμνή, έχοντας μονάχα το στηθόδεσμό της.

Ο πατέρας της Ελένης, ο οποίος είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και αντιδήμαρχος στο Διδυμότειχο, μόλις ενημερώθηκε για τη δολοφονία της κόρης του, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασε στο νησί προκειμένου να αναγνωρίσει τη σορό του παιδιού του. Το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο, χρώματος μαύρο και κόκκινο που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού η άτυχη Ελένη, ήταν ένα από τα στοιχεία που επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της.

«Tους ανθρώπους να τους μετράς στο τέλος. Στην αρχή όλοι καλοί φαίνονται» έγραφε στη σελίδα του facebook της 21χρονη φοιτήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η άτυχη Ελένη σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, στη Ρόδο. Είχε άριστες σχέσεις με την οικογένειά της, με την οποία ήταν ιδιαίτερα δεμένη και είχε τακτική επικοινωνία.

Η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει σοκ και λύπη σε όσους τη γνώριζαν. Οι συμφοιτητές της Ελένης αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στην άτυχη κοπέλα και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν.

«Έχουμε συγκλονιστεί από τη δολοφονία της Ελένης. Ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί, πολύ φιλική με εμάς τους συμφοιτητές της, συνεπής στα μαθήματά της και στο Πανεπιστήμιο και γενικότερα δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια που σπούδαζε στο νησί» λένε συμφοιτητέςτης,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές του νησιού και το κεντρικό λιμεναρχείο της Ρόδου πρόκειται για στυγερή δολοφονία, ενώ τα ερωτήματα που έχουν προκύψει ζητούν επιτακτικά απάντηση.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε αναστολή η παιδίατρος για την υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στο Ρίο

Ελλάδα Σήμερα

Διατάχθηκε ΕΔΕ για την εφημερία στο Νοσοκομείο Ζακύνθου – Σταθερή η κατάσταση του 5μηνου στη ΜΕΘ Πατρών

Πόρισμα ΕΜΠ για τη φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Διαβρωμένος σωλήνας χωρίς αντιδιαβρωτική προστασία

Ελλάδα Σήμερα

Το πόρισμα του ΕΜΠ παραδόθηκε στις δικαστικές Αρχές και θα χρησιμοποιηθεί στην ποινική διερεύνηση της υπόθεσης στα Τρίκαλα

Αντριου Μαουντμπάντεν Ουίνδσορ: Το Παλάτι του απαγόρευσε να κάνει ιππασία στα βασιλικά κτήματα

Ελλάδα Σήμερα

Το βρετανικό Παλάτι έχει έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τη σύλληψη και την έρευνα σε βάρος του αδελφού του βασιλιά Καρόλου

Πάτρα: Καθαρή η μαγνητική του 5 μηνών βρέφους που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα

Ελλάδα Σήμερα

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την πορεία υγείας του 5 μηνών βρέφους που έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα

Ισπανία: Αντιδράσεις για τον διπλασιασμό του τουριστικού φόρου ‑ Τα έσοδα θα πάνε για το στεγαστικό

Ελλάδα Σήμερα

Οι επισκέπτες ξενοδοχείων πέντε αστέρων θα μπορούσαν να χρεωθούν έως και 15 ευρώ τη βραδιά και οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιων θα συνεχίσουν να πληρώνουν περίπου 6 ευρώ

Καρυστιανού: Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος – «Μας ζορίζει η ονομασία»

Ελλάδα Σήμερα

Τι αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξής της στην εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» στο OPEN

Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας: Διασωληνωμένος στο Τζάνειο 22χρονος

Ελλάδα Σήμερα

Ο 22χρονος πήγε αρχικά το βράδυ της τρίτης στο νοσοκομείο Πύργου οπού και διασωληνώθηκε, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Σκέψεις για ρύθμιση ‑ ανάσα με περισσότερες δόσεις για χρέη προς την εφορία

Ελλάδα Σήμερα

Ποιοι θα μπορέσουν να ενταχθούν στη ρύθμιση και ποιοι θα την χάσουν

Αθώοι κρίθηκαν επτά κατηγορούμενοι στη Θεσσαλονίκη για τον άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου οπαδού, που έπεσε σε κώμα

Ελλάδα Σήμερα

«Η μνήμη μου σταματάει στην Καμάρα είπε στην κατάθεσή του το θύμα, που δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τους επτά κατηγορούμενους με αποτέλεσμα να αθωωθούν

Ρίο: Ξέφυγε τον κίνδυνο το μωρό με μηνιγγίτιδα από τη Ζάκυνθο

Ελλάδα Σήμερα

Ενθαρρυντικό είναι ότι βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση

Ρώμη: Πεθερός επιτέθηκε με μπαλτά στη νύφη του στη μέση του δρόμου

Ελλάδα Σήμερα

Ο 85χρονος, κρατώντας μπαλτά, της επιτέθηκε αιφνιδιαστικά, προκαλώντας της τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.