E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μηνύει το Χίλτον για 100 εκατ. επειδή βιντεοσκοπήθηκε στο ντους και εκβιάστηκε

Ο εφιάλτης που έζησε

Μηνύει το Χίλτον για 100 εκατ. επειδή βιντεοσκοπήθηκε στο ντους και εκβιάστηκε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/12/2018 | 10:25

Μία αμερικανίδα από το Σικάγο, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, υπέβαλε μήνυση στην εταιρεία Χίλτον και ζητάει 100 εκατομμύρια δολάρια (88 εκατ. ευρώ) υποστηρίζοντας ότι άγνωστος την βιντεοσκόπησε ενώ έκανε ντους σε ξενοδοχείο θυγατρικής αλυσίδας και στη συνέχεια την εκβίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό συνέβη το 2015, όταν η γυναίκα είχε μόλις τελειώσει τις νομικές σπουδές της και έμενε στο ξενοδοχείο Hampton Inn and Suites στο Ολμπανι της Ν. Υόρκης, όπου θα έδιβε εξετάσεις για την άδεια δικηγορίας.

Σύμφωνα με τη μήνυση, βιντεοσκοπήθηκε από κρυφή κάμερα ενώ έκανε ντους χωρίς να καταλάβει απολύτως τίποτα και λίγους μήνες αργότερα, το βίντεο αναρτήθηκε σε πορνογραφικό σάιτ με το πλήρες όνομά της. Τότε άρχισε να λαμβάνει μέιλ από άγνωστο, ο οποίος ζητούσε φωτογραφίες της.

«Θέλω ένα σόου από σένα μόνο για μένα» της έγραφε. «Δεν χρειάζεται να δείξεις το πρόσωπό σου. Και μετά θα εξαφανιστώ και θα κατεβάσω το βίντεο από το πορνογραφικό σάιτ, πριν το αντιγράψουν όλα τα άλλα...»
Οπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, ο άγνωστος ήξερε σε ποιά σχολή πήγε, πού δούλευε και πού είχε δώσει εξετάσεις. Η γυναίκα δεν απάντησε και αμέσως το βίντεο αναρτήθηκε σε πολλά ποpνογραφικά σάιτ. Μία βδομάδα αργότερα στάλθηκε σε φίλους, συναδέλφους και πρώην συμφοιτητές της. Ο δε άγνωστος της ζήτησε 2.000 δολάρια αμέσως και 1.000 τον μήνα για έναν χρόνο. Η γυναίκα δεν υπέκυψε και όπως υποστηρίζει, το βίντεο εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλά ποpνογραφικά σάιτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατόπιν αυτών, αποφάσισε να μηνύσει και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο Ολμπανι αλλά και την μητρική εταιρεία Hilton Worldwide, καθώς πιστεύει ότι ο δράστης είναι κάποιος υπάλληλος που είχε πρόσβαση στα στοιχεία της. Οπως υποστηρίζει στη μήνυση, δεν είναι το μοναδικό θύμα. Ο δικηγόρος της που ερεύνησε το θέμα διαπίστωσε ότι υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που βιντεοσκοπήθηκαν και στη συνέχεια εκβιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο.

«Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια και την ηρεμία των πελατών μας και θεωρούμε τις λεπτομέρειες της μήνυσης πολύ ανησυχητικές...» δήλωσε εκπρόσωπος του Χίλτον, ενώ το ξενοδοχείο στο Ολμπανι υποστήριξε ότι από την εσωτερική έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την καταγγελία.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.