E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Εγκλημα στη Ρόδο: «Δεν ήταν μία απλή εκτέλεση. Υπήρχαν και βασανιστήρια»

Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Εγκλημα στη Ρόδο: «Δεν ήταν μία απλή εκτέλεση. Υπήρχαν και βασανιστήρια»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/12/2018 | 10:23

Να αποδοθεί η δικαιοσύνη για το θάνατο του παιδιού του ζητά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη της 21χρονης φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιάννης Τοπαλούδης ξέσπασε για τους δύο κατηγορούμενους, τον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο Ροδίτη, κατηγορώντας τους για βασανιστήρια σε βάρος της κόρης του.

«Δεν ήταν μία απλή εκτέλεση Υπήρχαν και βασανιστήρια η δολοφονία της δεν ήταν μία απλή δολοφονία ήταν συνεχής διαρκής βασανιστική έτσι. Και την δολοφόνησαν και την χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν πετώντας την στη θάλασσα» είπε στο δελτίο του STAR.

«Και οι δυο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές βιαστές βασανιστές .Και οι δυο. Τώρα ότι και να παν να κάνουν εγώ ξέρω τι κορίτσι είχαμε. Την ευθύνη την φέρουν και οι δύο .Τέρμα τελείωσε και να αποδοθεί η δικαιοσύνη όπως πρέπει».» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πατέρας της άτυχης Ελένης άφησε και αιχμές για όσους επιχειρούν να ελαφρύνουν τη θέση των δύο προφυλακισμένων. «Όταν κάποιος βλέπει κάποια πράγματα και εθελοτυφλεί και μάλιστα πιθανόν να τα υπερασπίζεται κιόλας για να προστατεύσει το παιδί του επόμενο είναι να οδηγηθούν αυτά εδώ που οδηγήθηκαν. Καθένας είναι υπεύθυνος για το μεγάλωμα των παιδιών του. Εγώ το είπα από την αρχή αυτό. Αν δεν ήταν το δικό μου παιδί θα ήταν κάποιο άλλο σίγουρα. Απλά έτυχε να είναι η Ελένη».

Περιγράφοντας τις πιο σοκαριστικές στιγμές που έχει ζήσει το τελευταίο διάστημα ο κ. Τοπαλούδης λέει: «Το πρώτο πράγμα μόλις έμαθα ήταν το σοκ το δεύτερο πράγμα ήταν όταν μάζευα τα πράγματα της Ελενίτσας από το διαμέρισμα δεν μπορούσα κανένας γονιός να μην βιώσει τέτοιο πράγμα και το τρίτο όταν το μεταφέραμε με το αεροπλάνο εδώ. Αυτά ήταν τα πιο σοκαριστικά για μένα».

Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η παρατήρησή του ότι σήμερα θα περίμεναν την Ελένη στο σπίτι τους στο Διδυμότειχο για τις γιορτές των Χριστουγέννων. «Σήμερα θα ερχόταν το κορίτσι μας αύριο 16 πόσο είναι; 16 είναι αύριο. Τι να αισθανθούμε χαρά; Το κορίτσι εγώ πήρα και ακύρωσα τα εισιτήρια γιατί κάποιοι της έβγαλαν το εισιτήριο για το ταξίδι χωρίς επιστροφή. Κλαίμε όλη την ημέρα Πάμε να κοιμηθούμε και σκεφτόμαστε τις βασανιστικές τελευταίες της στιγμές. Ποιος γονιός θα μπορούσε να πει τι Να πει τι για αυτούς τους…τελοσπάντων».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντιδράσεις στην Ιθάκη για πρόταση αντιπεριφερειάρχη να ονομαστούν τα Ιόνια, «Νησιά του Οδυσσέα»

Πριν 8 ώρες

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Ιθάκη η ιδέα να προωθηθούν τουριστικά τα Ιόνια Νησιά με το όνομα «Νησιά του Οδυσσέα».

Εξαφάνιση επιχειρηματία στο Ιόνιο: Η κατάθεση της συζύγου δεν πείθει ‑ Το τρίημερο «κενό»

Πριν 8 ώρες

Νέα ερωτήματα γεννώνται γύρω από την εξαφάνιση του 66χρονου Ισπανού επιχειρηματία, που αγνοείται από το υποτιθέμενο ατύχημα στο Ιόνιο πέλαγος.

Θεσσαλονίκη: Ζωή σε τέσσερις ασθενείς θα «δώσει» 18χρονος ‑ Νέα δωρεά οργάνων

Πριν 8 ώρες

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια ακόμη ανεκτίμητη πράξη προσφοράς και ανθρωπιάς, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου

Ομογενής δίνει μάχη στη ΜΕΘ ‑ Επεσε σε κώμα μετά από οδοντιατρική επέμβαση στην Τουρκία

Πριν 8 ώρες

Η διακομιδή του 53χρονου στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε με παρέμβαση του Αδωνι Γεωργιάδη - Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν έτοιμο να απογειωθεί, ωστόσο η αεροδιακομιδή ματαιώθηκε λόγω άρνησης της Τουρκίας

Ανω Λιόσια: Σοκαριστικό τροχαίο στη Φυλής ‑ Μία 17χρονη νεκρή και τρεις τραυματίες

Πριν 8 ώρες

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε άτομα – Τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα μετά τη σφοδρή σύγκρουση

Pussy Riot: Πρώην μέλος τους ήταν κατάσκοπος του Πούτιν επί τρία χρόνια

Χτες

Το πρώην μέλος του φεμινιστικού πανκ συγκροτήματος αποκάλυψε ότι σχεδίαζαν να τη χρησιμοποιήσουν σε απόπειρα δολοφονίας πρώην συνεργάτη της.

44.164 διαδραστικοί πίνακες, ΑΙ και ρομποτική στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο

Χτες

Η υπουργός Παιδείας ενημέρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο για τον σχεδιασμό της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς, από τους διορισμούς εκπαιδευτικών έως τα νέα ΚΕΔΑΣΥ.

Στο δικαστήριο το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε στη κορυφή του Empire State Building

Χτες

Αντιμέτωποι με κατηγορίες όπως έκθεση άλλων ατόμων σε κίνδυνο, διάρρηξη και πρόκληση ζημιών, οι δύο τους υπερασπίστηκαν τη δράση τους συνδέοντάς την με την «τέχνη»

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στον Χάρακα Αττικής λόγω μηχανικής βλάβης

Χτες

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:40 το απόγευμα της Δευτέρας, με το ελικόπτερο να έχει προορισμό το Σούνιο.

Καλλίπολη: Αγριο ζώο επιτέθηκε σε τουρίστες ‑ Τραυματίες μητέρα και 12χρονη κόρη

Χτες

Ένας 47χρονος που έσπευσε να βοηθήσει δέχθηκε κι εκείνος επίθεση στην περιοχή Punta Pizzo, ενώ οι Αρχές της Απουλίας εξετάζουν αν πρόκειται για λύκο ή λυκόσκυλο.

Τραγωδία στη Μύκονο: Τουρίστας πνίγηκε στην Ψαρρού – Η απεγνωσμένη προσπάθεια να σωθεί

Χτες

Ναυαγοσώστης και λουόμενοι έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν – Δεν τα κατάφερε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.