E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έλιοτ Σπίτζερ: Ο πολυεκατομμυριούχος πολιτικός που έκρυβε τη Ρωσίδα ερωμένη του σε βαλίτσα

Το σeξουαλικό σκάνδαλο, η παραίτηση και η απόπειρα στραγγαλισμού στο κρεβάτι

Έλιοτ Σπίτζερ: Ο πολυεκατομμυριούχος πολιτικός που έκρυβε τη Ρωσίδα ερωμένη του σε βαλίτσα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/12/2018 | 17:17

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τα συζυγικά «βάρη» που μπορεί να σηκώνει ένας παντρεμένος άνδρας, όμως φαίνεται πως και τα... εξωσυζυγικά βάρη είναι εξίσου δυσβάσταχτα. Ιδίως όταν κρύβονται σε βαλίτσες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Έλιοτ Σπίτζερ συνήθιζε να «μπάζει» την Ρωσίδα ερωμένη του στο πολυτελές του διαμέρισμα στο Άπερ Ηστ Σάιντ που μοιραζόταν με την τότε σύζυγό του, στριμώχνοντάς την σε μια βαλίτσα, όπως εκμυστηρεύθηκε η ίδια η Ρωσίδα συνοδός στην New York Post.

«Με έβαζε σε μια μαύρη βαλίτσα και με έφερνε έτσι στο διαμέρισμά του, όταν έλειπε η γυναίκα του. Όταν ήμουν κλεισμένη μέσα, τα γόνατά μου βρίσκονταν στο πρόσωπό μου. Όταν ο θυρωρός προσφερόταν να τον βοηθήσει στο κουβάλημα, ο Σπίτζερ πάντα αρνιόταν» λέει σήμερα στην αμερικανική εφημερίδα η Σβετλάνα Τράβις Ζαχάροβα.

Η τακτική αυτή είχε χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 15 φορές από τον πολυεκατομμυριούχο Σπίτζερ, την εποχή που διατηρούσαν παράνομο δεσμό, το 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σπίτζερ, ο οποίος εξελέγη στο πόστο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης το 2007, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του μόλις έναν χρόνο αργότερα, επειδή βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο με ιερόδουλες.

Όπως φαίνεται, το πάθημα δεν έγινε μάθημα στον πολυεκατομμυριούχο, αφού δύο χρόνια αργότερα συνέχιζε τις εξωσυζυγικές ατασθαλίες με την εν λόγω Ρωσίδα συνοδό. Αυτή η σχέση συνεχίζει να βάζει σε μπελάδες τον Σπίτζερ ακόμα και σήμερα, αφού η γυναίκα κατηγορεί τον πολιτικό ότι είχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει κατά τη διάρκεια του σeξ και απειλούσε να τη σκοτώσει.

Η εν λόγω καταγγελία είχε διατυπωθεί για πρώτη φορά το 2016, ωστόσο δεν είχε φτάσει σε δίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σβετλάνα όμως δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τον αγώνα, αφού πιστεύει ότι ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης πρέπει να τιμωρηθεί για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε.

Γι' αυτό εξάλλου προσέλαβε νέο δικηγόρο που θα επιδιώξει να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας για τη σχέση της με τον πολυκατομμυριούχο στη NYP, η 28χρονη σήμερα κοπέλα περιγράφει πώς γνωρίστηκαν και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους. «Από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, καυχιόταν πόσο πλούσιος ήταν. Εγώ δυσκολευόμουν να τον πιστέψω, επειδή είχε τρύπες στα εσώρουχά του», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή, προσθέτοντας ότι σε κάθε ραντεβού του ο Σπίτζερ γκρίνιαζε για την γυναίκα του και τις άλλες ερωμένες του.

Σύμφωνα με τη νεαρή, ο λόγος που ο Σπίτζερ αναγκαζόταν να συνάπτει σχέσεις με ιερόδουλες ήταν επειδή του άρεσαν ακραία πράγματα στο σeξ, τα οποία δεν ήταν πρόθυμη να δοκιμάσει η γυναίκα του. Στα ραντεβού τους, χρησιμοποιούσαν συχνά ερωτικά βοηθήματα που αγόραζε η ίδια η Ρωσίδα, μετά από παραγγελία του πολιτικού.

Η γυναίκα καταγγέλλει επιπλέον ότι ο πελάτης-εραστής της τη ζήλευε παθολογικά, στον βαθμό που της τηλεφωνούσε περίπου 20 φορές την μέρα, πριν από τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Κάθε ραντεβού του ζευγαριού κόστιζε στον Σπίτζερ περίπου 5.000 δολάρια, ωστόσο συχνά ο πρώην πολιτικός «παρακρατούσε» την αμοιβή της Ρωσίδας, θέλοντας να την εκβιάσει να ξαναβρεθούν.

Το Φλεβάρη του 2016, ο δεσμός τους έφτασε στο τέλος του, όταν η Ρωσίδα τηλεφώνησε στην αστυνομία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρίσκονταν, καταγγέλοντας ότι ο Σπίτζερ προσπάθησε να την στραγγαλίσει στο κρεβάτι επειδή εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σeξ. Ο πρώην πολιτικός απείλησε την νεαρή κοπέλα ότι θα έβαζε να την σκοτώσουν, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την οποία αρνείται κατηγορηματικά ο ίδιος ο Σπίτζερ.

Το κατά πόσον η μαρτυρία της 28χρονης είναι έγκυρη τίθεται υπό αμφισβήτηση, αφού η ίδια η Σβετλάνα είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για εκβιασμό του πολυεκατομυριούχου.

Μετά από το διαζύγιο από τη σύζυγό του το 2013, ο εκατομμυριούος διατηρεί σήμερα δεσμό με την επιχειρηματία Ροξάνα Γκιράντ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προσωπικός Αριθμός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτόματης έκδοσης ‑ Τι να κάνετε εάν δεν τον έχετε λάβει

Σήμερα

Σύμφωνα με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, 9.311.529 πολίτες διαθέτουν πλέον προσωπικό αριθμό

Αυστραλία: Ακροδεξιά γερουσιαστής εμφανίστηκε με μπούρκα ζητώντας την απαγόρευσή της

Σήμερα

«Αν δεν θέλουν να φοράω μπούρκα, ας την απαγορεύσουν», ανέφερε, χαρακτηρίζοντας την ενδυμασία «καταπιεστική» και «κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»

Τροχαία: Νέοι σαρωτικοί έλεγχοι για μεθυσμένους οδηγούς στην Αττική – 12 συλλήψεις και 387 παραβάσεις σε αλκοτέστ

Σήμερα

Η Τροχαία πραγματοποίησε συνολικά 22.800 ελέγχους το τελευταίο τετραήμερο και βεβαιώθηκαν 387 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Ο γιος του Μάνου Χατζιδάκι βάζει «φρένο» στην παγκόσμια περιοδεία των Μποφίλιου ‑ Χαρούλη

Σήμερα

Οι δύο ερμηνευτές έχουν προγραμματίσει παγκόσμια περιοδεία με έργα του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη σε 9 χώρες και 22 πόλεις

Αλιμος: Ανδρας επιτίθεται και παρενοχλεί γυναίκες – «Με φίλησε στο στόμα και με χούφτωσε» λέει ένα από τα θύματά του

Σήμερα

Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει επιτεθεί σε ακόμα δύο γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου

Οργή από τους Ουκρανούς στρατιώτες στο μέτωπο για το ειρηνευτικό σχέδιο – «Απολύτως εξευτελιστικό»

Σήμερα

Όσα υποστηρίζουν για τις εγγυήσεις ασφαλείας και την παραχώρηση εδαφών

Ο Αδόλφος Χίτλερ της Ναμίμπια έτοιμος να επανεκλεγεί στις εκλογές της 26ης Νοεμβρίου

Σήμερα

Ο πολιτικός Adolf Hitler Uunona εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2020 με μεγάλη διαφορά και ετοιμάζεται για νέα εκλογική επιτυχία

Η «κατάρα» των Κένεντι ξαναχτύπησε: Η 35χρονη εγγονή που διαγνώστηκε με καρκίνο

Σήμερα

Ατυχήματα, σκάνδαλα και μυστικές ιατρικές πράξεις

Πέθανε ο θρύλος της ρέγκε Τζίμι Κλιφ

Σήμερα

Η σύζυγός του ανακοίνωσε τον θάνατο μέσω Instagram, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της με συγκινητικά λόγια

Κακοκαιρία στα Τζουμέρκα: Γκρεμίστηκαν σπίτια ‑ Αποκλείστηκαν χωριά στα Μετέωρα

Σήμερα

Στη δυτική Ελλάδα οι μεγαλύτερες καταστροφές από την κακοκαιρία - Αποκλεισμένα χωριά και κατεστραμμένα σπίτια

Κωνσταντινούπολη: Αντιδράσεις για τα φορτηγά μέσα στην Αγία Σοφία

Σήμερα

Οι τουρκικές Αρχές έχουν κατηγορηθεί ότι, με τις κινήσεις τους, προκαλούν φθορές σε ένα παγκοσμίου ακτινοβολίας πολιτιστικό μνημείο όπως είναι εκείνο της Αγίας Σοφίας

Συγγνώμη από τον 6χρονο ζητά η δασκάλα στο Λουτράκι: «Τα παιδιά δεν έχουν μάθει τι σημαίνει όριο»

Σήμερα

Είχε αποκαλέσει τον 6χρονο μαθητή της «μελλοντικό βιαστή»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.