E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η ταινία του Netflix που ξεπέρασε τα 45 εκατ. προβολές την πρώτη εβδομάδα

Πρέπει να την δεις σήμερα

Η ταινία του Netflix που ξεπέρασε τα 45 εκατ. προβολές την πρώτη εβδομάδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν έχετε προσέξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες στα social media, το Bird Box με πρωταγωνίστρια και παραγωγό την Sandra Bullock ήταν η απόλυτη επιτυχία για το Netflix. Και μόνο τα memes θα σας δώσουν μια καλή εικόνα πως το Bird Box έγινε ανάρπαστο στο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταινία, με πρωταγωνιστές την Sandra Bullock, την Trevonte Rhodes, τον John Malkovich και τη Danielle Macdonald,  μια αόρατη οντότητα που κάνει τους ανθρώπους να τρελαίνονται και να οδηγούνται σε ακραίες πράξεις αυτοκτονίας ή δολοφονιών. Στο κέντρο όλων η Sandra Bullock στο ρόλο μιας μητέρας που θα πρέπει να παλέψει με νύχια και με δόντια και με κλειστά τα μάτια για την επιβίωση των παιδιών της!

Όπως ανακοίνωσε το Netflix το Bird Box το παρακολούθησαν πάνω από 45 εκατομμύρια λογαριασμοί, αποτελώντας έτσι την ταινία με τις περισσότερες θεάσεις μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κορίτσια για πάντα: 3 καλοκαιρινές ταινίες για την απόλυτη γυναικοπαρέα

Πριν 9 ώρες

Το καλοκαίρι είναι για να πίνεις κοκτέιλ με φίλες και να βλέπεις ταινίες

Τα πιο εμβληματικά φορέματα στην ιστορία του κινηματογράφου

Πριν 9 ώρες

Σου μένουν στο μυαλό για πάντα

Επικό βίντεο: Το καστ της «Οδύσσειας» αφηγείται Όμηρο σε δακτυλικό εξάμετρο μέσα σε ένα λεπτό

Πριν 3 μέρες

Το δεκαετές ταξίδι του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα με τους πρωταγωνιστές σε ρόλο... ποιητών

Ποιο πραγματικό πλοίο των Βίκινγκ επέλεξε ο Νόλαν για την «Οδύσσεια» ‑ και γιατί δεν είναι απλώς σκηνικό

Πριν 3 μέρες

Το Draken Harald Hårfagre, ένα λειτουργικό ωκεάνιο longship κατασκευασμένο με παραδοσιακές τεχνικές στη Νορβηγία, πρωταγωνιστεί στο νέο blockbuster του Κρίστοφερ Νόλαν ως το πλοίο του Οδυσσέα.

«Οικία Κοκοβίκου»: Το περίφημο σπίτι της Ελενίτσας και του Αντωνάκη στην Πλάκα, επί της οδού Τριπόδων 32

Πριν 3 μέρες

Το νεοκλασικό κτίριο στην οδό Τριπόδων 32, ένα από τα ελάχιστα σωζόμενα δείγματα παλαιάς αθηναϊκής κατοικίας, αποτέλεσε σκηνικό της αγαπημένης ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Ποιος δημιούργησε με AI μια εναλλακτική «Οδύσσεια» και γιατί το κάνει τώρα

Πριν 4 μέρες

Η Fountain O κυκλοφορεί το «Odysseus: The Fall», μια ταινία 135 λεπτών φτιαγμένη με τεχνητή νοημοσύνη, ακριβώς την ώρα που η υπερπαραγωγή του Νόλαν κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.

Η τελευταία σκηνή της Μάρως Κοντού στη «Γη της Ελιάς»

Πριν 4 μέρες

Η Μάρω Κοντού, που υποδυόταν τη «Μαρία Αναγνώστου» στη δημοφιλή σειρά, έπαιξε την τελευταία της σκηνή στις 7 Μαΐου 2025.

Σκασμός εσύ Αντωνάκη μου: Η μυθική ατάκα της Μάρως Κοντού από το «η γυνή να φοβείται τον άνδρα»

Πριν 4 μέρες

Η φράση «σκασμός εσύ Αντωνάκη μου» από την ταινία «η γυνή να φοβείται τον άνδρα» έμεινε για πάντα χαραγμένη στη συλλογική μνήμη του ελληνικού κοινού.

Η θριαμβευτική επιστροφή της Μαντόνα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι Νο 1 σε όλο τον κόσμο»

Πριν 5 μέρες

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων και έκπληκτη είμαι από την απίστευτη υποδοχή που έλαβε το “Confessions on a Dance Floor”!!», έγραψε η Madonna

Η Suki Waterhouse κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Loveland» με 14 νέα τραγούδια

Πριν 6 μέρες

Το τρίτο άλμπουμ της indie pop καλλιτέχνιδας συνοδεύεται από το music video του «Notting Hill», ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στη γειτονιά όπου μεγάλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.