Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου στον Πειραιά
Κρατείται στο τμήμα ανθρωποκτονιών στην Ασφάλεια Αττικής

Δημοσίευση 2/1/2019 | 14:07
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει παραδοθεί ήδη στις αρχές ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 21χρονου, που έγινε λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου σε μπαρ της περιοχής του Πειραιά.
Πρόκειται για έναν 30χρονο από τον Άγιο Δομίνικο ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια είχε απασχολήσει τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαχαίρι, ναρκωτικά, παράνομη οπλοκατοχή, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση κατά τςη αρχής αλλά και απείθεια.
Το χρονικό του εγκλήματος - Ποιό ήταν το θύμα
Ραντεβού θανάτου είχε ο 21χρονος Ηλίας, που λίγες ώρες και αφού είχε αλλάξει ο χρόνος έπεφτε νεκρός από τα πυρά άγνωστου άνδρα έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά ξημερώματα Πρωτοχρονιάς.
Ο νεαρός από τη Νίκαια, διανομέας στο επάγγελμα διασκέδαζε με την παρέα του σε νυχτερινό μαγαζί όταν άρχισαν να λογομαχούν με έναν άγνωστο άνδρα που είχε έρθει για να διασκεδάσει και αυτός με την παρέα του.
Οι δυο άνδρες δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια έξω από το μαγαζί όταν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο άγνωστος τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 21χρονο Ηλία.
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή αφήνοντας αιμόφυρτο τον νεαρό ο οποίος είχε προλάβει να προστατέψει και την κοπέλα του η οποία βρισκόταν στο σημείο, δίπλα από τον Ηλία.
Ο άτυχος 21χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.