E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αποκάλυψη ‑ σοκ: Σύντροφος παίκτριας του GNTM είχε δολοφονηθεί με 15 μαχαιριές

Η σοκαριστική δολοφονία πριν από 5 χρόνια

Αποκάλυψη ‑ σοκ: Σύντροφος παίκτριας του GNTM είχε δολοφονηθεί με 15 μαχαιριές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/1/2019 | 13:22

Στην τραγωδία που είχε ζήσει στο παρελθόν παίκτρια του GNTM αναφέρθηκε χθες η εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα στο Open.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, ο σύντροφος μιας από τις παίκτριες του GNTM το 2014, σε ηλικία 27 ετών, έπεσε νεκρός με 15 μαχαιριές. Δράστης ήταν ο εν διαστάσει σύζυγος της αδελφής του μοντέλου.

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή εκπομπή της Κόσιαβα αναφέρθηκαν τα εξής:

«Στις 26 Απριλίου 2014, ο 27χρονός Στάθης έπεσε νεκρός μετά από 15 μαχαιριές από τον άντρα της αδελφής του γνωστού μοντέλου, που έλαβε μέρος στο GNTM. Ο λόγος είναι ότι ο συγκεκριμένος δράστης έχει προφυλακιστεί, υποστήριζε τότε ότι υπεύθυνος για τον χωρισμό με την αδελφή του γνωστού μοντέλου ήταν ο 27χρονος. Ο κατηγορούμενος ζητούσε ευθηνές από το μοντέλο με αποτέλεσμα να το απειλεί, Ο Στάθης του ζήτησε το λόγο και πιάστηκαν στα χέρια και έπεσε μετά νεκρός. Αύριο είναι το δικαστήριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλατό βρισκόταν και η μητέρα του θύματος η οποία με δάκρυα στα μάτια μίλησε με τα πιο σπαραχτικά λόγια για τον γιό της. «Ο Στάθης ήταν ένα παιδί μάλαμα, τρία χρόνια τα είχαν με το μοντέλο και το πήγαιναν για σοβαρά, για γάμο. Είχαν νοικιάσει και σπίτι και έμενα μαζί. Ταιριάζανε πολύ, την συμπαθούσα πολύ, ήταν πολύ καλό ζευγάρι», είπε η μητέρα του άτυχου νέου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο δράστης και πρώην τοξικομανής κάλεσ την κουνιάδα του στο κινητό. Εκείνη βρισκόταν έξω για διασκέδαση παρέα με τον σύντροφό της, την αδελφή της και έναν ακόμη φίλο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 30χρονος δράστης ζήτησε από την κοπέλα να του δώσει στο τηλέφωνο την αδελφή της ή το παιδί του. Εκείνη αρνήθηκε και ακολούθησε διαπληκτισμός. «Ξέχασε την, είσαι άχρηστος πατέρας, παλιοπρεζάκιας», φέρεται να είπε η κοπέλα στον δράστη, με τον τελευταίο να την βρίζει και να την απειλεί.

Μετά το τηλεφώνημα ο δράστης άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα στην κουνιάδα του, κάτι που είχε γίνει πολλάκις στο παρελθόν.

Οι τέσσερις αποχώρισαν από το μαγαζί στο οποίο διασκέδαζαν στη Γλυφάδα και επέστρεψαν στην Καλλιθέα όπου διαμένουν οι δύο αδελφές. Τα δύο κορίτσια ανέβηκαν στο διαμέρισμα ενώ ο 27χρονος με τον τέταρτο της παρέας θα συνέχιζαν να ψάχνουν για πάρκινγκ. Ωστόσο, ο 27χρονος θέλησε να πάει στο Μενίδι όπου διέμενε ο 30χρονος εν διαστάσει σύζυγος της μιας από τις κοπέλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο άντρες έφτασαν στον καταυλισμό σεισμοπλήκτων του στρατοπέδου «ΚΑΠΟΤΑ», όπου διέμενε ο δράστης, περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δράστης και θύμα αρχικά διαπληκτίστηκαν έντονα εκστομίζοντας απειλές και βρισιές ο ένας στον άλλον και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 30χρονος δράστης κατάφερε πάνω από 15 χτυπήματα με μαχαίρι στο 27χρονο θύμα κυρίως στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, στην πλάτη αλλά και στο λαιμό. Ο φόνος διαδραματίστηκε στην αυλή του λυόμενου σπιτιού όπου διέμενε ο δράστης ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Σήμερα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Σήμερα

Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Σήμερα

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Σήμερα

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο

Σήμερα

«Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.