E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Παιδοκτόνος Κέρκυρας: «Κρεμάστε με στην πλατεία για την ψυχή της κόρης μου»

Περιγράφει με σοκαριστικές λεπτομέρειες το μοιραίο βράδυ

Παιδοκτόνος Κέρκυρας: «Κρεμάστε με στην πλατεία για την ψυχή της κόρης μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/1/2019 | 17:20

Έχοντας συνειδητοποιήσει πλέον την αποτρόπαια πράξη του, ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 29χρονη κόρη του, μετά από καυγά που είχαν στο σπίτι του, την Πρωτοχρονιά, δηλώνει μετανιωμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαλιστα, ζητά να κρεμαστεί στην πλατεία για την ψυχή της κόρης του. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας δήλωσε: «Δε νιώθω καλά... Έπρεπε να ζήσει. Τώρα ναι, συνειδητοποίησα τι έχω κάνει. Έχω μετανιώσει».

Το μοιραίο βράδυ

Ανασύροντας στη μνήμη του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ο πατέρας της Αντζελίνας περιγράφει με λεπτομέρειες τι συνέβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μόνη της ήρθε έτσι ξαφνικά για τα Χρόνια Πολλά και την Καλή Χρονιά. Είχα φτιάξει μπακλαβά, φάγαμε κουραμπιέδες και κουβεντιάζαμε για τα οικογενειακά. Μιλάγαμε κανονικά».

Κάποια στιγμή όμως άρχισε να χτυπά το κινητό της. «Λέει “είμαι στον μπαμπά”. Συνήθως, όταν ερχόταν, καθόταν με το τηλέφωνο στο χέρι κι έστελνε μηνύματα. Δε μιλούσε κανονικά. Αλλά ήρθε βέβαια. Εγώ αυτό ήθελα, να έρθει, γιατί εδώ κι ένα χρόνο είχε φύγει».

Όταν ξαναχτύπησε το τηλέφωνό της, δεν έκρυψε την ενόχλησή του: «Τη δεύτερη της είπα "Δεν το αφήνεις τώρα; Αφού μιλάμε. Μετά παίρνεις. Άμα θέλεις πάρε, δεν έχω πρόβλημα"».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, η 29χρονη εξερράγη και άρχισε να φωνάζει, να σηκώνει καρέκλες και να λέει «θα κάνω ό,τι θέλω εγώ, το τηλέφωνο είναι δικό μου, δε θέλω να ρωτήσω κανέναν»

«Μα δεν σου είπα τίποτα. Γιατί κάνεις έτσι;» τη ρώτησε, με την 29χρονη, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του πατέρα, να μη σταματά να φωνάζει, να ουρλιάζει και να χτυπά καρέκλες.

«Θόλωσα, δεν ήμουν εγώ εκείνη τη στιγμή»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάποια στιγμή θόλωσα, δεν ήμουν εγώ εκείνη την ώρα. Δεν έβλεπα τίποτα πια. Τη χτύπησα με το σίδερο και μετά πήδηξε από το παράθυρο, πήδηξα κι εγώ. Ήμουν άλλος. Ακόμα και τώρα κάθομαι και σκέφτομαι τι συνέβη».

Την βρήκε στο πίσω μέρος της αυλής σοβαρά χτυπημένη και πεσμένη στο έδαφος. Όταν τον είδε, του είπε:

«Μπαμπά φεύγω, σε αγαπάω πολύ. Θέλω να με αγκαλιάσεις λίγο. Της είπα “έρχομαι μαζί σου κόρη μου”. Την κρατούσα αγκαλιά και μου έλεγε “κρυώνω μπαμπά”».

Στη συνέχεια, ο 52χρονος δήλωσε πως καθάρισε το σπίτι, έκαψε κάποια από τα ρούχα του και προσωπικά αντικείμενα της 29χρονης, ενώ πέταξε το κινητό της στην αυλή της νονάς της.

Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο έθαψε τη σορό της κόρης του, απάντησε πως «δεν ήθελα να την αφήσω έξω για τα ζώα. Την έβαλα πρόχειρα εκεί». Τόνισε ακόμα, πως ήταν τόσο σοκαρισμένος που δεν μπορούσε να πάρει κανέναν τηλέφωνο. «Δεν ήξερα τι ήταν σωστό και λάθος. Με πήραν τηλέφωνο και πήγα εγώ στην αστυνομία. Δεν μπορούσα να μιλήσω, μετά πήγαμε σπίτι».

«Δεν ήξερα τίποτα για τη σχέση της με τον Αφγανό»

«Δεν ήξερα τίποτα γι΄αυτό. Αυτές τις μέρες τα έμαθα. Είχα ακούσει από την αρχή κάποια πράγματα, αλλά δεν ήξερα πού βρισκόταν και με ποιον έκανε παρέα».

Μάλιστα, δεν έκρυψε το παράπονό του που κανένας δεν τον ενημέρωσε ότι είχε βαφτιστεί Χριστιανή:

«Δε μου είπε κανείς τίποτα. Μπαμπάς της ήμουν, δεν έπρεπε να μάθω κάτι;»

Αρνείται ότι ασκούσε βία σε βάρος της, υποστηρίζοντας πως «τη μάλωνα μόνο με τα λόγια. Επειδή αργούσε κάποιες μέρες, της είπα ότι κάποια μέρα θα βρεις το σπίτι κλειστό. Την έπαιρνα τηλέφωνο τα βράδια επειδή ανησυχούσα. Δε μου έλεγε τίποτα, πού τρώει, πού πίνει. Μη σε ενδιαφέρει. Δε μιλούσα. Μία, δύο…»

Τέλος, ο κατηγορούμενος περιέγραψε την κόρη του ως ένα «καλό και έξυπνο παιδί. Όλα τα καλά είχε. Την έπαιρνα μαζί μου και στην οικοδομή. Έβαζα πλακάκια. Με βοηθούσε με τα πάντα. Ήταν σαν δύο μαστόροι. Πολύ δυνατό κορίτσι».

Τι ζήτησε για την κηδεία της κόρης του

Με γραπτό του αίτημα, ζητά η 29χρονη, που είχε βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη το 2017 και διέμενε κοντά του τα τελευταία 11 χρόνια έχοντας όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα διαμονής από τις ελληνικές αρχές, να κηδευτεί με μέριμνα και δαπάνη της οικογένειας της νονάς της, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Κέρκυρας ή σε άλλον ναό στην Αλεπού Κέρκυρας.

Καταλήγει δε, πως η σορός της μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος, παραμένει στο ψυγείο του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

«Είμαι ο μοναδικός συγγενής της στην Ελλάδα, τόπο διαμονής της, ενώ η μητέρα της, με την οποία πήραμε διαζύγιο το 1990, διαμένει στην πόλη Μπεράτ της Αλβανίας και δεν έχει καμία απολύτως επικοινωνία με τη θυγατέρα μας την τελευταία δεκαετία, ενώ στο θρήσκευμα είναι μουσουλμάνα. Το στενό φιλικό, κοινωνικό περιβάλλον της θυγατέρας μου, βρίσκεται εδώ στην Κέρκυρα, όπου διέμενε και εργαζόταν».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λιβαδειά: Ένταση με αγρότες – Έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, «περικύκλωσαν» τον Κώστα Τσιάρα

Χτες

Μετά από διαπραγματεύσεις, επιτράπηκε η στάθμευση των τρακτέρ έξω από το διοικητήριο, όπου ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση.

Λήξη «συναγερμού», δεν αποσύρεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς – Τι αφορούσε η πολυαναμενόμενη «second decision»

Χτες

Αγωνία τέλος για τα εκατομμύρια των οπαδών του ΛεΜπρόν Τζέιμς ανά τον κόσμο και γενικότερα τους οπαδούς του

Πότε «πέφτει» η Black Friday 2025

Χτες

«Κλείδωσε» η μέρα

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο υβρίδιο λύκου‑σκύλου στην Ελλάδα

Χτες

Για πρώτη φορά, ένα υβρίδιο λύκου-σκύλου επιβεβαιώθηκε στην Ελλάδα

Κατέρρευσε μπαλκόνι στο Λαύριο – Μία γυναίκα τραυματίστηκε

Χτες

Μπαλκόνι κατέρρευσε στο Λαύριο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μία γυναίκα

Μαχαίρωσαν δήμαρχο σε πόλη της Γερμανίας – Δίνει μάχη για τη ζωή της

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δέχθηκε 13 μαχαιριές

Νομπελίστας «εκτός δικτύου»: Η επιτροπή δεν μπορεί να τον εντοπίσει ‑ Κάνει πεζοπορία στη φύση

Χτες

Ο Φρεντ Ράμσντελ, ένας από τους φετινούς νικητές του Νόμπελ Ιατρικής, δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για τη βράβευσή του

Έφηβος έκανε στο ChatGPT αυτή την ερώτηση και κατέληξε με χειροπέδες

Χτες

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο μαθητής ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για αστείο

Κατέρρευσε εξαώροφο κτίριο στη Μαδρίτη ‑ Πληροφορίες για εγκλωβισμένους

Χτες

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν αποκλείσει την περιοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 25
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.