E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το ελληνικό φαγητό των New York Times που έκανε έξαλλο το διαδίκτυο

Γιατί τρελάθηκαν οι Ελληνίδες νοικοκυρές;

Το ελληνικό φαγητό των New York Times που έκανε έξαλλο το διαδίκτυο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βροχή πέφτουν τα αρνητικά σχόλια τις τελευταίες μέρες στη σελίδα των New York Times στο Facebook, όπου ανέβηκε μία συνταγή για παστίτσιο που θα έκανε κάθε παραδοσιακή Ελληνίδα μαγείρισσα να χάσει τον ύπνο της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι New York Times που λέτε αποφάσισαν να δημοσιεύσουν μία συνταγή για παστίτσιο, σε κάπως διαφορετική απόδοση από την κλασική που γνωρίζουμε όλοι. Συγκεκριμένα, έχουν προσθέσει αρνίσιο κιμά αντί για μοσχαρίσιο, πέννες αντί για τα κλασικά χοντρά μακαρόνια για παστίτσιο και υπερβολικά πολλή ντομάτα.

Και μπορεί η πρόθεση τους να μην ήταν να προσβάλουν την ελληνική κουζίνα, παρουσιάζοντας τη δική τους εκδοχή στο «κλασικό comfort ελληνικό πιάτο, που είναι ιδανικό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα», όπως οι ίδιοι το χαρακτήρισαν, οι χρήστες του Facebook όμως δεν το είδαν με καθόλου καλό μάτι όταν η συνταγή δημοσιεύτηκε στην σελίδα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ξέρω τι είναι αυτό που κάνατε, αλλά σίγουρα δεν είναι παστίτσιο», «θα έπρεπε να γράψετε μία απολογητική επιστολή προς κάθε Έλληνα, στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο», «μοιάζει περισσότερο με ανίερο πάντρεμα από λαζάνια και πίτα του βοσκού παρά με παστίτσιο», «αυτό δεν είναι παστίτσιο, είναι τρέλα», «αυτό θεωρείται ιεροσυλία» είναι μερικά μόνο από τα περισσότερα από 350 οργισμένα σχόλια που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής κάτω από την ανάρτηση της συνταγής.

Για να σχηματίσετε πλήρη άποψη, δείτε όλη τη συνταγή των New York Times:

Υλικά

  • Πέννες

Για τον κιμά:

  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 κιλά κιμά αρνίσιο
  • 1 κουτ. σούπας ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
  • 1 κουτ. σούπας θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ. γλυκού κανέλα
  • αλάτι kosher, μαύρο πιπέρι
  • 1 κονσέρβα ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κονσέρβα ντομάτες σε κύβους

Για τη μπεσαμέλ:

  • 2½ φλιτζάνια γάλα πλήρες
  • 4 κουτ. σούπας βούτυρο αλατισμένο
  • ¼ φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ¼ κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο
  • 1½ φλιτζάνι Pecorino τριμμένο ή παρμεζάνα

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι τρώνε οι άλλοι λαοί το Πάσχα

Σήμερα

Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό και άλλοι

Η απλή πρωινή συνήθεια που προσθέτει 5 χρόνια ζωής

Σήμερα

Ένα μικρό, γλυκό μυστικό που βοηθάει στη μακροζωία

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Σήμερα

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

4 trends που αρέσουν και στη Gen‑Z και στις Millennials

Σήμερα

Σίγουρες fashion επιλογές

Αυτές είναι οι πιο διαχρονικά στυλάτες celebrities

Σήμερα

Κι εμείς λατρεύουμε να κλέβουμε ιδέες από το στυλ τους!

Τα λουλούδια που ανθίζουν μόνο το Πάσχα

Χτες

Είναι όλα τους πανέμορφα!

Ποια αρώματα φορούσαν οι διάσημες κυρίες του 20ου αιώνα ‑ Υπάρχουν ακόμα;

Χτες

Από την Audrey Hepburn μέχρι την Jackie Kennedy, εδώ είναι 10 είδωλα και τα αγαπημένα τους αρώματα.

Πασχαλινά κουλουράκια σε 15 λεπτά

Προχτές

Πως να φτιάξετε σωστά Πασχαλινά κουλουράκια εύκολα με επαγγελματικό αποτέλεσμα

Νέα έρευνα δείχνει πως αυτή η διατροφή προσθέτει 13 χρόνια στη ζωή σας

Προχτές

Nέα έρευνα διαπίστωσε ότι η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών μπορεί να ενισχύσει την υγεία σας

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.