E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Όταν δήλωσα ότι «δεν πάω με θείες» εννοούσα τις γυναίκες που είναι παραιτημένες»

««Πάω» με μικρές για να παίρνω πνοή. Με τη θεία μου θα «πάω;»»

«Όταν δήλωσα ότι «δεν πάω με θείες» εννοούσα τις γυναίκες που είναι παραιτημένες»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος εξήγησε τη δήλωση του ««Πάω» με μικρές για να παίρνω πνοή. Με τη θεία μου θα «πάω;»» αλλά και αποκάλυψε στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου ότι είναι μόνος του εδώ και λίγο καιρό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός εξήγησε: «Το είπα με την έννοια της θείας, του ανθρώπου που είναι παραιτημένος. Θεία δεν εννοώ ούτε τη θεία Μάρω στο τραγούδι του Σαββόπουλου, ούτε τη θεία σέξι Λόλα του Καρβέλα, ούτε τη μούσα του Καρβέλα τη Βίσση που είναι σαν 20 χρονών παιδί, ούτε την κυρία Παπαδοπούλου που κατά σώμα είναι 20 χρονών και στο μυαλό είναι ποιήτρια, ούτε τη μούσα μου που γράφω ένα σενάριο και το έχω εμπνευστεί από την κυρία Μιμή Ντενίση που είναι θεία κατά τα άλλα, ούτε από την κυρία Γαλάνη που είναι ένας ερωτεύσιμος άνθρωπος, ούτε από την κυρία Στάη, ούτε από χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων Ελληνίδων ή ξένων. Δεν έχω τέτοια κολλήματα με ηλικίες. Έχω την άποψη ότι σε αυτή τη ζωή κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει, αρκεί να μην ενοχλήσει δεύτερη συνείδηση. Το «θεία» είναι η παραίτηση.»!

Και στη συνέχεια απάντησε στη Σοφία Βόσσου που ενοχλήθηκε με τη δήλωσή του αυτή και την ατάκα περί «θείας»!

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε: «Η Σοφία τσαμπουκαλεύτηκε… κάτι έγινε; Να πω λοιπόν στην αγαπητή μου Σοφία με την οποία έχουμε μια καλή σχέση. Με την οποία δεν έχουμε υπάρξει φίλοι, με κόρη της έχουμε υπάρξει φίλοι και έχω τραγουδήσει μαζί με την Ερασμία που είναι μια καταπληκτική τραγουδίστρια, αλλά έχουμε αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό με τη Σοφία. Έχω την αίσθηση ότι δεν κατάλαβε το χιούμορ μου. Δεν το κατάλαβε. Με μια δυνάμει συγκυρία θα μπορούσα να είμαι και με τη Σοφία τώρα γιατί είναι μια ερωτεύσιμη γυναίκα, μια γυναικάρα και μια καλλιτέχνιδα μεγάλη. Δεν έχω τέτοια προβλήματα»!
Δείτε το βίντεο!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Πριν 3 ώρες

Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Πριν 3 ώρες

Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Χτες

Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Έγκυος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Σάκης Κατσούλης

Χτες

«Το πιο ιερό κεφάλαιο της ζωής μας μόλις ξεκινάει»

Η Τζένιφερ Λόπεζ απαντά στους επικριτές της: Αν είχατε αυτό το σώμα, θα ήσασταν και εσείς γυμνοί

Προχτές

«Γιατί είναι πάντα γυμνή;» ήταν το σχόλιο στο οποίο απάντησε η 56χρονη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια εμφάνισής της, δείτε βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.