E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τράγκας: O Θεός με βοήθησε να μην πάω στον Καμμένο

Δηκτική απάντηση από Καμμένο

Τράγκας: O Θεός με βοήθησε να μην πάω στον Καμμένο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/12/2012 | 00:00

Με ειρωνικό ύφος σχολίασε από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook τις εξελίξεις στο κόμμα των «Ανεξάτητων Ελλήνων», ο Γιώργος Τράγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Είχα προαναγγείλει από χθες το βράδυ τις εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν είχα ειδική πληροφόρηση. Είχα διαίσθηση. Εδώ και πολύ καιρό.

Από τότε που ένα βράδυ στο σπίτι μου συμφωνήσαμε με το φίλο μου τον Πάνο παρουσία περίπου 20 ανθρώπων δικών του και δικών μου να συντάξουμε μια κοινή διακήρυξη. Να την ξαναδιαβάσουμε μαζί και να την καταθέσουμε στον ¶ρειο Πάγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχαν προηγηθεί τα "βαφτίσια", η επιλογή του ονόματος - εμπνεύσεως της συζύγου μου και το creative βασισμένο στα συνθήματα του ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ "Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες"!

Είχαν επίσης προηγηθεί πολύωρες συνομιλίες με τον Γιάννη Δημαρά. Έναν έντιμο φίλο, μετριοπαθή και τζέντλεμαν.

Κουβέντες στο σπίτι του Πάνου και στο δικό μου παρουσία συζύγων, με κρασάκι στα χέρια και χταποδάκι στο τραπέζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασανιστήκαμε εάν θα είναι κοινοπραξία κομμάτων (Ανεξάρτητοι Έλληνες με ¶ρμα Πολιτών κ.ά.).

Φτάσαμε στο παρά πέντε, στη διακήρυξη και με γλίτωσε η καλή μου τύχη, ο καλός Θεούλης.

Πέμπτη έγινε η συνάντηση στο σπίτι μου και Δευτέρα είδα όλο το creative στον αέρα και στον ¶ρειο Πάγο χωρίς να μας έχει ρωτήσει κανένας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλό παιδί ο Πάνος αλλά του αρέσει πολύ να το παίζει Στάκαμαν!

Πιστεύει ότι φωνάζοντας μόνο κατά του μνημονίου ή επαναλαμβάνοντας ραδιοφωνικά συνθήματα λειτουργείς και προεδρεύεις κόμματος.

Εγώ, δεν θα μείνω στο αν είναι γνήσιο ή όχι το non paper στο Προεδρικό. Εγώ έζησα ορισμένα πράγματα τα οποία θα τα συμπεριλάβω σε βιβλίο. Έβγαλα ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα, άκουσα πριν από τις εκλογές ορισμένους "Ανεξάρτητους" να λένε πως αμέσως μετά τις εκλογές θα αρχίσει η ανασύνθεση της Κεντροδεξιάς.

Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι πώς μπορεί να είσαι φίλος του στρατηγού Γρυλλάκη και να έχεις παλαιότερα στενές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργαλά (τον προπαγανδιστή της επταετίας) και να λες ότι μπορείς να τα βρεις... με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Πώς μπορείς να γράφεις βιβλία για την τρομοκρατία με την συνδρομή όπως υποστηρίζει εκείνος (του Γεωργαλά) και ταυτόχρονα να θέλεις να έχεις πολιτική επαφή με ένα χώρο που προηγουμένως έχεις κατηγορήσει ότι πιθανότατα ενέχεται στη δράση της τρομοκρατίας!

Όταν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν έχεις πολιτική έμπνευση και δηλώσεις ότι έχεις μια επιταγή της DELEC έναντι του ορυκτού πλούτου της χώρας, κάποια στιγμή θα φανείς μετέωρος και ελλιποβαρής αν και αρκετά βαρύς.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Γλιτώσαμε!

ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!».

Από την πλευρά του, ο Πάνος Καμμένος απάντησε αρχικά μέσω της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου, όπου ήταν καλεσμένος, λέγοντας: «Καλά που δεν είναι ο κ. Τράγκας μαζί μας στους Ανεξάρτητους Έλληνες, γιατί θα υπήρχε πρόβλημα στο να δικαιολογήσουμε τη συμπερίληψή του στη "λίστα Λαγκάρντ"».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Ο Φουρνιέ φόρεσε μπλούζα με το πρόσωπο του Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ

Χτες

Ο Γάλλος σταρ στήριξε τον προπονητή του με αυτήν την κίνηση

Ο Τραμπ διέγραψε από τον λογαριασμό του το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους: «Υπάλληλος το ανέβασε κατά λάθος»

Χτες

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, έκανε λόγο για «ψευτοαγανάκτηση» έπειτα από κατηγορίες για ρατσισμό που προκάλεσε βίντεο

Η απόφαση που θα μπορούσε να φέρει τον Μέσι εκτός εθνικής Αργεντινής

Χτες

Η απόφαση συνδέεται άμεσα με το νομικό πλαίσιο της λεγόμενης «patria potestad», που ισχύει στην Αργεντινή έως τα 18 έτη

Ανήλικος έβαλε φωτιά στον κολλητό του, ενώ οι φίλοι του γελούσαν και τον βιντεοσκοπούσαν

Χτες

Το θύμα έκρυψε αρχικά την αλήθεια από τους γονείς του, αλλά το βίντεο αποκάλυψε την αλήθεια

Κορωπί: Αστυνομικός έσωσε ηλικιωμένους φτιάχνοντας σκοινί από σεντόνια ‑ «Δεν σε αφήνω»

Χτες

Η περιγραφή του άνδρα που γλύτωσε από τα ορμητικά νερά

Μητέρα στον Βόλο κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση παιδικής ποpνογραφίας με θύμα την ανήλικη κόρη της

Χτες

Η γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Ο Κακούσης παραιτείται από τη δημοσιογραφία για όσο εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου και δηλώνει αθώος

Χτες

Ο ίδιος με ανάρτησή του γνωστοποιεί ότι δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του και πως όλες οι συναλλαγές που είχε με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ είχαν νόμιμη αιτία

Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η έρευνα της πυροσβεστικής

Χτες

Σε τρία σημεία είχε διάβρωση ο σωλήνας του προπανίου

Σκάνδαλο σε ξενοδοχεία: Μετέδιδαν live σε παγκόσμια μετάδοση ζευγάρια σε προσωπικές στιγμές χωρίς να το γνωρίζουν

Χτες

Οι διαχειριστές των εφαρμογών ισχυρίζονταν ότι μετέδιδαν ζωντανά εικόνα από περισσότερες από 180 κάμερες σε ξενοδοχεία

Υπουργείο Μεταφορών: 100 ευρώ το πρόστιμο για το εισιτήριο – Όσοι συλλαμβάνονται για γκράφιτι, θα τα καθαρίζουν οι ίδιοι

Χτες

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των μεταφορών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.