E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τράγκας: O Θεός με βοήθησε να μην πάω στον Καμμένο

Δηκτική απάντηση από Καμμένο

Τράγκας: O Θεός με βοήθησε να μην πάω στον Καμμένο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/12/2012 | 00:00

Με ειρωνικό ύφος σχολίασε από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook τις εξελίξεις στο κόμμα των «Ανεξάτητων Ελλήνων», ο Γιώργος Τράγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Είχα προαναγγείλει από χθες το βράδυ τις εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν είχα ειδική πληροφόρηση. Είχα διαίσθηση. Εδώ και πολύ καιρό.

Από τότε που ένα βράδυ στο σπίτι μου συμφωνήσαμε με το φίλο μου τον Πάνο παρουσία περίπου 20 ανθρώπων δικών του και δικών μου να συντάξουμε μια κοινή διακήρυξη. Να την ξαναδιαβάσουμε μαζί και να την καταθέσουμε στον ¶ρειο Πάγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχαν προηγηθεί τα "βαφτίσια", η επιλογή του ονόματος - εμπνεύσεως της συζύγου μου και το creative βασισμένο στα συνθήματα του ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ "Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες"!

Είχαν επίσης προηγηθεί πολύωρες συνομιλίες με τον Γιάννη Δημαρά. Έναν έντιμο φίλο, μετριοπαθή και τζέντλεμαν.

Κουβέντες στο σπίτι του Πάνου και στο δικό μου παρουσία συζύγων, με κρασάκι στα χέρια και χταποδάκι στο τραπέζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασανιστήκαμε εάν θα είναι κοινοπραξία κομμάτων (Ανεξάρτητοι Έλληνες με ¶ρμα Πολιτών κ.ά.).

Φτάσαμε στο παρά πέντε, στη διακήρυξη και με γλίτωσε η καλή μου τύχη, ο καλός Θεούλης.

Πέμπτη έγινε η συνάντηση στο σπίτι μου και Δευτέρα είδα όλο το creative στον αέρα και στον ¶ρειο Πάγο χωρίς να μας έχει ρωτήσει κανένας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλό παιδί ο Πάνος αλλά του αρέσει πολύ να το παίζει Στάκαμαν!

Πιστεύει ότι φωνάζοντας μόνο κατά του μνημονίου ή επαναλαμβάνοντας ραδιοφωνικά συνθήματα λειτουργείς και προεδρεύεις κόμματος.

Εγώ, δεν θα μείνω στο αν είναι γνήσιο ή όχι το non paper στο Προεδρικό. Εγώ έζησα ορισμένα πράγματα τα οποία θα τα συμπεριλάβω σε βιβλίο. Έβγαλα ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα, άκουσα πριν από τις εκλογές ορισμένους "Ανεξάρτητους" να λένε πως αμέσως μετά τις εκλογές θα αρχίσει η ανασύνθεση της Κεντροδεξιάς.

Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι πώς μπορεί να είσαι φίλος του στρατηγού Γρυλλάκη και να έχεις παλαιότερα στενές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργαλά (τον προπαγανδιστή της επταετίας) και να λες ότι μπορείς να τα βρεις... με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Πώς μπορείς να γράφεις βιβλία για την τρομοκρατία με την συνδρομή όπως υποστηρίζει εκείνος (του Γεωργαλά) και ταυτόχρονα να θέλεις να έχεις πολιτική επαφή με ένα χώρο που προηγουμένως έχεις κατηγορήσει ότι πιθανότατα ενέχεται στη δράση της τρομοκρατίας!

Όταν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν έχεις πολιτική έμπνευση και δηλώσεις ότι έχεις μια επιταγή της DELEC έναντι του ορυκτού πλούτου της χώρας, κάποια στιγμή θα φανείς μετέωρος και ελλιποβαρής αν και αρκετά βαρύς.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Γλιτώσαμε!

ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!».

Από την πλευρά του, ο Πάνος Καμμένος απάντησε αρχικά μέσω της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου, όπου ήταν καλεσμένος, λέγοντας: «Καλά που δεν είναι ο κ. Τράγκας μαζί μας στους Ανεξάρτητους Έλληνες, γιατί θα υπήρχε πρόβλημα στο να δικαιολογήσουμε τη συμπερίληψή του στη "λίστα Λαγκάρντ"».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πύθωνας αποφάσισε να κάνει… ανακαίνιση: Εισέβαλε από το ταβάνι και έκανε γυαλιά‑καρφιά ένα μπάνιο στην Αυστραλία

Χτες

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι ένοικοι της κατοικίας στο Κουίνσλαντ – Δείτε το βίντεο

Πέθανε η θρυλική Ντόλι Πάρτον στα 80 της χρόνια

Χτες

Είναι η τραγουδίστρια της κάντρι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, έκανε καριέρα και στον κινηματογράφο - Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί, μετά και τον θάνατο του συζύγου της, τον Μάρτιο του 2025

Google: Ποιο emoji «σάρωσε» το 2025 ‑ Αύξηση 37% στη χρήση του

Χτες

Η εταιρεία ανέλυσε 665 εκατομμύρια σύμβολα μέσα από το Gboard, αναδεικνύοντας τις νέες τάσεις που φέρνει η Gen Z στην ψηφιακή επικοινωνία.

Κυψέλη: Σε 14 κτίρια οι ζημιές από τα έργα του Μετρό ‑ Τι είπε ο Χάρης Δούκας

Χτες

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα στοιχεία για τις επιπτώσεις που έχουν προκαλέσει οι εργασίες του Μετρό σε κτίρια της Κυψέλης

Πορτογαλία: Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός πέφτει πάνω σε πλήθος ‑ 12 τραυματίες

Χτες

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο παραθαλάσσιο θέρετρο στην περιοχή Αλγκάρβε

Ουρές στα βενζινάδικα στο Ιράν μετά τον οικονομικό «στραγγαλισμό» των ΗΠΑ

Χτες

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως πρέπει να «τερματιστούν αμέσως» οι εκτελέσεις διαδηλωτών

Κάτω Κουφονήσι: Νεκρή 69χρονη Αγγλίδα μετά από βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο

Χτες

Οι προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ στο λιμάνι δεν κατάφεραν να σώσουν τη γυναίκα, ενώ το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του θανάτου.

Δημήτρης Κόκοτας: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» για τον θάνατό του

Χτες

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, μετά από παρατεταμένη νοσηλεία

Ηράκλειο: Απατεώνες επενδυτικοί σύμβουλοι ξάφρισαν 60.000€ από 48χρονη

Χτες

Δείτε πώς μια 48χρονη στο Ηράκλειο έμεινε χωρίς 60.000€ από επενδυτική απάτη και πώς μπορείτε να προστατευτείτε από ανάλογα κρούσματα.

Απομακρύνεται από την οικογενειακή κατοικία ο σύζυγος της παρουσιάστριας

Χτες

Κοινωνία - Για την Πέμπτη 27 Αυγούστου μετατέθηκε από το Αυτόφωρο η εκδίκαση της υπόθεσης του συζύγου της παρουσιάστριας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.