E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκάρει η Σίσσυ Ζουρνατζή: Με κλάματα μίλησε για την κακοποίηση που δέχθηκε

«Έχω δύο ραγισμένα πλευρά…»

Σοκάρει η Σίσσυ Ζουρνατζή: Με κλάματα μίλησε για την κακοποίηση που δέχθηκε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/1/2019 | 08:46

Η Σίσσυ Ζουρνατζή, το κορίτσι του Nomads που έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της μέσα στο παιχνίδι, αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη το παρασκήνιο του ξαφνικού χωρισμού τους. Μίλησε για τη δημόσια αποκάλυψη που έκανε ισχυριζόμενη ότι δέχτηκε σωματική κακοποίηση από τον πρώην αγαπημένο της, ενώ κατά τη διάρκεια της εξομολόγησής της, “λύγισε” και περιέγραψε με δάκρυα το χρονικό μίας σχέσης που τελικά δεν ήταν όπως φαινόταν στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντίθετα, ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της Σίσσυς Ζουρνατζή έκανε λόγο για «ψευδή και συνάμα επονείδιστη ανάρτηση» και πρόσθεσε μεταξύ άλλων πως «ζητώ λοιπόν τη δημόσια συγγνώμη της κυρίας Ζουρνατζή και επιφυλασσόμαστε να ακολουθήσουμε τη νομική οδό για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης αλλά και της προσβολής της προσωπικότητας του εντολέως μου».

«Έχω δύο ραγισμένα πλευρά. Θα πω το τελευταίο συμβάν που, ουσιαστικά, με έκανε να “ξυπνήσω” και να φύγω από αυτή τη σχέση. Ήμασταν στο σπίτι που, ουσιαστικά, συγκατοικούσαμε. Ο τσακωμός ξεκίνησε επειδή μου είχε στείλει ένα παιδί μήνυμα κι εγώ έτυχε να απαντήσω. Μου έριξε μια κλωτσιά στο πόδι, φωνάζω και του λέω ότι πονάω. Μου λέει “μη στεναχωριέσαι, θα περάσει σε μισή ώρα”. Και του λέω “αν ρίξω κάτω την τηλεόραση, θα περάσει σε μισή ώρα;”. Τσαντίζεται και μου ρίχνει κλωτσιά. Πέφτω προς τα πίσω και αρχίζω να φωνάζω και δεν μπορούσα να ανασάνω.

Ήταν και η μητέρα του στο σπίτι και μου φώναξε “Σίσσυ, είσαι καλά;”. Εκείνη τη στιγμή με αγκαλιάζει ο ίδιος και μου λέει “μη μιλήσεις”. Ανοίγει την πόρτα η μητέρα του και λέει “Χρήστο, όλα καλά;” και της λέει “τίποτα, παίζαμε”. Γουρλώνει τα μάτια του προς εμένα, με θυμό, για να μην πω τίποτα. Και λέω εντάξει, όλα καλά. Ο πόνος ήταν αφόρητος. Εκείνο το βράδυ αυτός πήγε στη δουλειά. Εγώ έκατσα στο σπίτι και πρώτη φορά ένιωσα να πονάω. Πρώτη φορά με είχε χτυπήσει τόσο δυνατά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό, έχουν γίνει πάρα πολλά και δημοσίως. Το πρώτο που έγινε στην αρχή της σχέσης μας ήταν έξω από το μαγαζί που δούλευα. Ένας πρώην σύντροφός μου με χαιρέτησε και εκεί ο ίδιος θίχτηκε και με χτύπησε. Έγινε 50 μέτρα πιο κάτω από το μαγαζί και τα παιδιά στην είσοδο το είδαν. Μου ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και ότι δεν θα ξανασυμβεί. Μπαίνοντας στο Nomads μου ζήτησε να του αφιερώνω τις νίκες και ήθελε να μοιραστούμε το έπαθλο αν κέρδιζα. Για την πρόταση γάμου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς μου είπε “μη το κάνεις, θα το μετανιώσεις”», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Ζουρνατζή.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκάρει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Πήγα να πνιγώ στην Τήνο…»

Σήμερα

Ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε μια συγκλονιστική εμπειρία που έζησε στη θάλασσα, αποκαλύπτοντας τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκε ενώ έκανε σερφ

Μπριζίτ Μπαρντό: Η συγκινητική κίνηση του γιου της στην κηδεία της

Σήμερα

Η σχέση της Μπριζίτ Μπαρντό με τον γιο της ήταν πάντα αποστασιοποιημένη και περίπλοκη

Survivor: Αλλοι 3 Αθηναίοι αποκαλύπτονται

Σήμερα

Την Κυριακή στις 9 το βράδυ η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Ο Σπύρος Μαρτίκας χώρισε με τη σύντροφό για το Survivor: Δεν είμαστε μαζί,

Σήμερα

«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να πάει στο παιχνίδι χωρίς έννοιες»

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον «αέρα» της εκπομπής: «Το μόνο που αξίζει στη ζωή, είναι η υγεία»

Σήμερα

«Μπορώ να περπατήσω, δυσκολεύομαι να ξαπλώσω πίσω αλλά όλα καλά, υπάρχουν και χειρότερα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας

Forbes: Επίσημα δισεκατομμυριούχος η Beyoncé

Σήμερα

Ποσό που ζαλίζει η περιουσία της

Και οι διάσημες μαμάδες έχουν τοξικές φιλίες: Πώς τις... έδωσε στεγνά η ηθοποιός Ashley Tisdale

Σήμερα

Unfollow, μηνύματα και δράμα: Η Ashley Tisdale μιλά για την τοξική φιλία που άφησε πίσω

Rihanna: Η Valentine’s συλλογή που έριξε το Instagram

Σήμερα

Η Rihanna ποζάρει με lingerie και προκαλεί πανικό

Μπαμπάς για δεύτερη φορά πασίγνωστος ηθοποιός

Χτες

Η πρώτη φωτό με το νεογέννητο

Η Ρία Ελληνίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανταλλάσσουν καρδιές στο Instagram

Χτες

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια και το πρώην μοντέλο είναι μαζί, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τις σχετικές φήμες

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Έχουμε πάθει σοκ»

Χτες

«Είναι ντροπή, επιτρέπεται αυτός ο λόγος;»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.