«Νεφελοκουκοχώρα» μια παιδική παράσταση από τους Στράτο Μαρκίδη και Χάρη Ρώμα
Στο πανέμορφο και πλήρως ανακαινισμένο θέατρο Αθηναΐς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 21/1/2019 | 12:13
Ο Στράτος Μαρκίδης και ο Χάρης Ρώμας, εγκαινιάζουν αυτή τη χρονιά παιδικό στέκι στο πανέμορφο και πλήρως ανακαινισμένο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΣ (πρώην θεατρική σκηνή ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ) που στεγάζεται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΘΗΝΑΙΣ, Καστοριάς 34, Αθήνα 10447 στον Βοτανικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σαν εναρκτήριο έργο επελέγησαν οι ‘’ΟΡΝΙΘΕΣ’’ του μεγάλου μας Αριστοφάνη, έργο διασκεδαστικό αλλά και διδακτικό, μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
Το έργο, σ’ αυτή την διασκευή του για παιδιά, ονομάστηκε ‘’ΝΕΦΕΛΟΚΟΥΚΟΧΩΡΑ’’ (παράφραση της ‘’Νεφελοκοκκυγίας’’ που ιδρύουν ως ιδανική πολιτεία ο Πεισθέταιρος και ο Ευελπίδης).
Την διασκευή έκανε ο γνωστός και καταξιωμένος Χάρης Ρώμας που έχει τιμηθεί με αρκετές διακρίσεις ως θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος και στιχουργός.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
The Monsters I Live With ‑ Έκθεση Design στον πρώτο όροφο του Provellegios
Πριν 4 εβδομάδες
Διάρκεια: 17 Ιουλίου – 28 Σεπτεμβρίου 2025
Το κρητικό χωριό που μεταμορφώνεται σε σκηνή, κι εσύ είσαι ο θεατής ‑ περιηγητής
Πριν 5 εβδομάδες
H απίθανη περίπτωση της Κερά Μια Σκηνή
To Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2025 ανακοινώνει το φετινό πρόγραμμά του
Πριν 5 εβδομάδες
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 26/09 έως 27/09
Το νέο διεθνές τζαζ φεστιβάλ του καλοκαιριού στο Θέατρο Πέτρας
Πριν 6 εβδομάδες
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣαπό 20/07 έως 22/07
Zagori Mountain Running 2025: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους αγώνες
Πριν 6 εβδομάδες
18,19 & 20 Ιουλίου
Anilio Park Festival 2025: Το πιο μαγικό καλοκαιρινό τριήμερο… δεν είναι στη θάλασσα!
Πριν 6 εβδομάδες
Μουσική, φύση, ελευθερία και γλέντι στα 1.650 μέτρα – Αυτό το φεστιβάλ στην καρδιά της Πίνδου είναι το απόλυτο must του Αυγούστου!
Το Plastiras Lake Festival έφτασε! Δες το full πρόγραμμα και κλείσε εισιτήριο!
Πριν 6 εβδομάδες