E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Θρίλερ» στον αέρα: Εγκλωβισμένοι για 13 ώρες οι 250 επιβάτες

Eξαιτίας της κακοκαιρίας

«Θρίλερ» στον αέρα: Εγκλωβισμένοι για 13 ώρες οι 250 επιβάτες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/1/2019 | 12:17

Οι επιβάτες μιας πτήσης της αεροπορικής εταιρείας United Airlines, που εξετράπη προς το αεροδρόμιο Γκουζ Μπέι στον βορειοανατολικό Καναδά, αποκλείστηκαν στο αεροπλάνο τους για περισσότερες από 13 ώρες εξαιτίας της κακοκαιρίας, όπως μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πτήση 179 της United, που εκτελούσε το δρομολόγιο μεταξύ Νιούαρκ, κοντά στη Νέα Υόρκη, και Χονγκ Κονγκ, χρειάστηκε να κατευθυνθεί χθες το βράδυ προς το Γκουζ Μπέι στην επαρχία της Νέας Γης και Λαμπραντόρ εξαιτίας ενός επείγοντος ιατρικού περιστατικού, όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία στο CBC.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ένα τεχνικό πρόβλημα εμπόδισε το αεροσκάφος από το να απογειωθεί και οι επιβάτες υποχρεώθηκαν να παραμείνουν εντός του αεροπλάνου, καθώς δεν υπάρχει τελωνειακός υπάλληλος τη νύχτα σε αυτό το αεροδρόμιο, διευκρίνισε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι περίπου 250 επιβάτες παρέμειναν περισσότερες από 13 ώρες στο αεροπλάνο, αναμένοντας την άφιξη ενός άλλου αεροσκάφους, για να ταξιδέψουν, όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι στην καναδική τηλεόραση.

Μία εξ αυτών, η Σόνια Ντατ, σε τηλεφωνική επικοινωνία, διαμαρτυρήθηκε διότι η θέρμανση εντός του αεροσκάφους δεν ήταν επαρκής και η διανομή φαγητού και καφέ, έπειτα από αρκετές ώρες αναμονής, δεν στάθηκε ικανή να κατευνάσει την οργή των επιβατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην περιοχή, ο υδράργυρος είχε βουτήξει στους -30 βαθμούς Κελσίου και το ψύχος ήταν, όπως όλα δείχνουν, η αιτία να χαλάσει μία πόρτα, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να μην μπορεί να φύγει, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Μεγάλο τμήμα του Καναδά, ιδίως το ανατολικό, επλήγη αυτό το Σαββατοκύριακο από πολικές θερμοκρασίες και σφοδρές χιονοπτώσεις, που προκάλεσαν προβλήματα στις οδικές μεταφορές αλλά και ακυρώσεις πτήσεων σε αεροδρόμια της χώρας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν και ποιες Κυριακές λειτουργούν τα καταστήματα

Σήμερα

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τις πρώτες μεγάλες εκπτώσεις του 2026

Η Μπριζίτ Μπαρντό πέθανε από καρκίνο

Σήμερα

Είχε υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για καρκίνο πριν τελικά χάσει τη μάχη με την ασθένεια τον περασμένο μήνα, αποκάλυψε ο σύζυγός της

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πόσο θα επιβαρυνθούν φορολογικά από φέτος ‑ Τι γίνεται με τα μπλοκάκια

Σήμερα

Αύξηση του ελάχιστου φόρου και νέες οδηγίες για τις απευθείας αναθέσεις

Έρχεται το μητρώο φερεγγυότητας ενοικιαστών: Πώς θα βαθμολογούνται οι μισθώσεις πριν το συμβόλαιο

Σήμερα

Σε πιλοτική εφαρμογή στις αρχές του 2026 και σε πλήρη λειτουργία από τα μέσα της χρονιάς το νέο ψηφιακό εργαλείο που αλλάζει τις μισθώσεις - Τι θα βλέπουν οι ιδιοκτήτες και ποια δεδομένα θα καταγράφονται

Αυξάνονται τα κρούσματα της σούπερ γρίπης: Πότε αναμένεται η κορύφωση

Σήμερα

Η σούπερ γρίπη έκανε την εμφάνιση της από τον Δεκέμβριο

Εφυγε από τη ζωή στα 31 του ο δημοσιογράφος Οδυσσέας Πάππος

Σήμερα

Σε ηλικία 31 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος της `Καθημερινής` Οδυσσέας Πάππος.

Δήμαρχος Αη Στράτη: Ανήμερα των Θεοφανείων αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Σήμερα

Η δημόσια εξομολόγηση για τον καρκίνο και το μήνυμα δύναμης στους κατοίκους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.