E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι έδειξε το τεστ DNA για το παιδί του Ανθιμου Ανανιάδη

Βγήκαν τα αποτελέσματα

Τι έδειξε το τεστ DNA για το παιδί του Ανθιμου Ανανιάδη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/1/2019 | 15:41

Σύμφωνα με την εκπομπή «Menios Live» τα αποτελέσματα του DNA που ζήτησε ο ηθοποιός για να διαπιστώσει αν είναι δικό του το παιδί… βγήκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παιδί είναι του Ανθιμου Ανανιάδη.

Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του ηθοποιού Νίκος Κυράτσης.

Νωρίτερα, οι ηθοποιός, με μια ανάρτησή του στο Instagram είχε εμμέσως αποκαλύψει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα ο Άνθιμος Ανανιάδης χαρακτηρίζει τον μικρό Τιμόθεο γιο του και εξηγεί τον λόγο που το αμφισβητούσε.


Στο μακροσκελές μήνυμά του, ο Άνθιμος Ανανιάδης χαρακτηρίζει τον μικρό Τιμόθεο παιδί του, ενώ στο τέλος καταλήγει με το hashtag, #ananiadiskid.

«Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιός μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδώ και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του #Ananiadiskid», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άνθιμος Ανανιάδης».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

Κρήτη: Συγκινητικός γάμος για ζευγάρι στην Αρβη ‑ Η στιγμή που άγγιξε όλους τους καλεσμένους

Χτες

Η Χριστίνα Αγγελάκη και ο Στιβ Γιάνσεν ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Αρβη Κρήτης, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση και κρητική παράδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.