E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ποιος παίκτης από το Survivor 3 ήταν καλεσμένος στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη;

Η φιλία με το συγκεκριμένο πρόσωπο πολύ πριν τη συμμετοχή του στο γνωστό ριάλιτι

Ποιος παίκτης από το Survivor 3 ήταν καλεσμένος στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/1/2019 | 17:27

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας από τους παίκτες που θα δούμε στο φετινό Survivor γνωρίζεται με τον Σάκη Τανιμανίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν πρόκειται για μια απλή γνωριμία, αλλά για μια φιλία που όπως αποδεικνύεται από το Instagram μετράει αρκετά χρόνια.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Πελεκάνο τον Κύπριο personal trainer, ο οποίος είναι πολύ famous στο νησί, αφού έχει τηλεοπτικές συμμετοχές σε talent show και εκπομπές. Μάλιστα, ο γάμος του με την Τατιάνα Ησαϊα έγινε πρωτοσέλιδο στις Κυπριακές εφημερίδες.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος και η σύζυγός του, το καλοκαίρι είχαν ταξιδέψει στη Σίφνο, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Μάλιστα, στην φωτογραφία που ανέβασε μαζί με το ζευγάρι, έγραψε ως λεζάντα: «Πάντα υγεία ,ευτυχία και σύντομα να μεγαλώσει η όμορφη οικογένεια ! (Κόρη κατά προτίμηση ?,ο Κριστιάν περιμένει )».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης τον Οκτώβριο του 2017 είχε βρεθεί στην Κύπρο και είχε βγάλει φωτογραφία με τους κολλητούς του, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Πελεκάνος και είχε γράψει: «Αυτό που έχεις να δεις τους κολλητούς σου 5 χρόνια, και μόλις βρεθείτε είναι σαν να μην πέρασε λεπτό!! Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και πάλι στην Κύπρο μετά από τόσο καιρό! Λίγο τα φιλαράκια μου, λίγο που έχω έρθει τόσες φορές, λίγο το χαλούμι...νοιώθω σαν το σπίτι μου!».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ο παρουσιαστής του Survivor στις φετινές οντισιόν ήταν εκεί προκειμένου να επιλέξει με την παραγωγή τα άτομα που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης και θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Σήμερα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Σήμερα

Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Σήμερα

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Σήμερα

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο

Σήμερα

«Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.