E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Έβαλε» βόμβα σε αεροπλάνο για να ξεφορτωθεί τους γονείς του

Αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου στις 21 Μαρτίου

«Έβαλε» βόμβα σε αεροπλάνο για να ξεφορτωθεί τους γονείς του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/1/2019 | 14:43

Έχουμε ακούσει πολλές και διάφορες ιστορίες για παιδιά που θα σκαρφιστούν χίλιους δύο τρόπους για να αποφύγουν τους γονείς τους. Αυτός ο φοιτητής από την Γαλλία όμως το πήγε σε άλλο επίπεδο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την προηγούμενη εβδομάδα, μια εγχώρια πτήση στη Γαλλία έπρεπε να εκτραπεί μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχτηκαν από τον 23χρονο φοιτητή για βόμβα στο αεροπλάνο με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να επιστρέψει πίσω στη βάση του, στη Λυών.

Ο Γάλλος φοιτητής διέμενε στην γαλλική δυτική πόλη Ρεν και για να αποφύγει να τον επισκεφτούν οι γονείς του που είχαν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο κατέφυγε σε δραστικά μέτρα.

Δημόσιος κατήγορος στη Ρεν, δήλωσε πως ο νεαρός παραδέχθηκε ότι έκανε φάρσα και τέθηκε υπό κράτηση. Αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου στις 21 Μαρτίου για να απαντήσει στις κατηγορίες περί κοινοποίησης ψευδών πληροφοριών που έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια του αεροσκάφους κατά την πτήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο άγνωστος φοιτητής αντιμετωπίζει πέντε χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο ισοδύναμο των 75.000 ευρώ για τις κατηγορίες. Μάλιστα, μέχρι την ακρόαση του στο δικαστήριο θα πρέπει να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της Ρεν, ενώ του απαγορεύτηκε να έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο νεαρός δεν φαίνεται να έχει κάποια ψυχολογική διαταραχή που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί έκανε τέτοια φάρσα. Το ποινικό του 23χρονου ήταν καθαρό και ως εκ τούτου οι Αρχές θεώρησαν πως το περιστατικό δεν συνδέεται με την τρομοκρατία.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

Κρήτη: Συγκινητικός γάμος για ζευγάρι στην Αρβη ‑ Η στιγμή που άγγιξε όλους τους καλεσμένους

Χτες

Η Χριστίνα Αγγελάκη και ο Στιβ Γιάνσεν ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Αρβη Κρήτης, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση και κρητική παράδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.