ΤΡΙΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
«Θα πρέπει να προσέχουμε πώς ντυνόμαστε γιατί…».

Η Κωνσταντίνα από την Κύπρο διεκδίκησε στο bootcamp του MasterChef μια θέση στο σπίτι του διαγωνισμού, την οποία και εξασφάλισε, καθώς μαγείρεψε ένα νόστιμο πιάτο. Η νεαρή κοπέλα, όμως, δεν ήταν κατάλληλα ντυμένη για κουζίνα και ο Πάνος Ιωαννίδης δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.
«Κωνσταντίνα, στην κουζίνα έτσι ντύνεσαι εσύ; Στο σπίτι σου ναι, αλλά εδώ είσαι σε κουζίνα. Έχεις τηγάνια, έχεις φωτιές, έχεις λάδια.. Έχεις λερωθεί, έχεις και την κοιλιά έξω, θα καείς… Δεν είναι πράγματα αυτά. Θα πρέπει να προσέχουμε πώς ντυνόμαστε γιατί υπάρχει νόημα που οι μάγειρες φοράνε μια στολή ή τουλάχιστον ρούχα που είναι για τη μαγειρική», της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΑΞΙΔΙΑ
ΣΙΝΕΜΑ
ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΠΡΟΣΩΠΑ
TRUE STORIES
SKIN CARE
CELEBS
FRIENDS+FAMILY
ΣΧΕΣΕΙΣ
CELEBS
ΝΥΧΙΑ