E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου ‑ πατέρα της μικρής Αννυ

Δήλωσε ότι λατρεύει ακόμα την κόρη του

Σοκάρει η ομολογία του δολοφόνου ‑ πατέρα της μικρής Αννυ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/2/2019 | 17:51

Δολοφονία Άννυ: «Ακούστηκε ότι είμαι Χάνιμπαλ, ότι μαγείρεψα το παιδί και το έφαγα. Δεν έγινε ποτέ. Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω το παιδί μου» είπε ο πατέρας της άτυχης 4χρονης, Σάββας, απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της το Πάσχα του 2015, στο διαμέρισμα - σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έπαθα πανικό. Τρελάθηκα. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν είμαι δολοφόνος...», ισχυρίστηκε επιμένοντας πως το μοιραίο πρωινό βρήκε την 4χρονη νεκρή και πως παρέμεινε με το άψυχο κορμάκι της στο διαμέρισμα για 20 ολόκληρες ώρες.

«Ήθελα να πάω να το θάψω αλλά δεν υπήρχε φτυάρι. Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά... Ήθελα να τη βάλω σε σακούλα αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια και τα πήγα στα σκουπίδια. Σε μια στιγμή όλα κατέρρευσαν και φταίω εγώ για αυτό».

Ο κατηγορούμενος δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από την έδρα για τους λόγους που τον οδήγησαν να εξαφανίσει το πτώμα του παιδιού καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εισαγγελέας: Η λογική λέει ότι πας το παιδί στο γιατρό όταν δεν φταις. Εσείς παίξατε θέατρο ότι το παιδί εξαφανίστηκε.
Κατηγορούμενος: Δεν το έκανα κομματάκια, κομματάκια. Αναγκάστηκα.
Δικαστής: Τι θέλατε να αποκρύψετε;
Κατηγορούμενος: Τίποτα φοβόμουν μην το μάθει η γυναίκα μου.
Δικαστής: Γιατί δεν το θάψατε, γιατί δεν θέλατε να βρεθεί το πτώμα;
Κατηγορούμενος: Ίσως σε κάνουν τα ναρκωτικά.

Ο κατηγορούμενος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η μικρή να πήρε ναρκωτικά που βρήκε στο σπίτι τους. «Το αγαπούσα το παιδί και ακόμη το αγαπώ παρότι δεν είναι εδώ. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν πατέρα να σκοτώνει το παιδί του. Να σηκώνεται ένα πρωί και να σφάζει το παιδί του. Μόνο ένας τρελός θα το έκανε και εγώ δεν είμαι τρελός...» είπε και συμπλήρωσε «δεν ζητάω συγγνώμη από το Θεό. Ζητάω συγγνώμη από την κόρη μου, ήξερε ότι εγώ την αγαπούσα... Μακάρι να με συγχωρέσει η κόρη μου. Δεν μπορώ να αποδείξω τι πατέρας θα ήμουν αν δεν ήμουν χρήστης».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της απολογία του ο κατηγορούμενος επιχείρησε να «αθωώσει» τον συγκατηγορούμενο φίλο του ισχυριζόμενος ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση, ενώ εμμέσως επέρριψε ευθύνες στην μητέρα της Άννυ, η οποία του άφησε την επιμέλεια του παιδιού ενώ ήξερε πως ήταν χρήστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αγαπούσε το παιδί»

Για την αγάπη του κατηγορούμενου πρώην συντρόφου της για το παιδί, μίλησε η μητέρα της μικρής Άννυ, επίσης κατηγορούμενη στην υπόθεση. Η νεαρή γυναίκα παρέμεινε έξω από τη δικαστική αίθουσα καθ' όλη τη διάρκεια της απολογίας του πρώην συντρόφου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εκείνος είχε τη μικρή γιατί εγώ δούλευα το βράδυ και κοιμόμουν το πρωί. Η συμπεριφορά του στο παιδί ήταν πολύ καλή. Όταν επέστρεφα από τη δουλειά μου έλεγε τα πάντα. Το αγαπούσε πάρα πολύ», ανέφερε απολογούμενη. Φανερά ταραγμένη η γυναίκα η οποία βρισκόταν στο εξωτερικό όταν συνέβη το περιστατικό, ισχυρίστηκε ότι όταν επέστρεψε από το Βερολίνο, ο πρώην σύντροφος της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όταν κλήθηκε να εξηγήσει γιατί άφησε το παιδί σε αυτό το περιβάλλον είπε: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που έμεναν μόνοι τους. Το παιδί το πρόσεχε. Δεν ήταν επικίνδυνος».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλλιθέα: 45χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της στη μέση του δρόμου

Πριν 8 ώρες

Μέρος του συμβάντος έχει καταγραφεί και σε βίντεο ενώ όσα κατέθεσε η γυναίκα είναι σοκαριστικά

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τρία αδήλωτα όπλα και φόβοι για αντίποινα

Πριν 8 ώρες

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν λάβει μέριμνα τόσο για το σπίτι του όσο και για την επιχείρησή του

Κυρανάκης: «Ας απειλούν όσο θέλουν οι ιδιοκτήτες ταξί, δεν εκβιάζομαι»

Πριν 8 ώρες

Και επίθεση κατά Λυμπερόπουλου: «Εκφράζει τον κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό»

Κυψέλη: Με κλειδιά μπήκε στο σπίτι ο επίδοξος βιαστής ‑ Βίντεο ντοκουμέντο

Πριν 8 ώρες

Σε βίντεο καταγράφεται και η στιγμή που φτάνει η μητέρα και αντικρίζει τη φρίκη

Τραμπ στην Κατάσταση της Ένωσης: «Δεν θα επιτρέψω ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο»

Πριν 8 ώρες

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι προσέλκυσε επενδύσεις άνω των 18 τρισ. δολαρίων μέσα στο πρώτο έτος

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία

Χτες

Η δίκη ξεκίνησε το 2021 και ολοκληρώθηκε με την έκδοση απόφασης μετά από πολλές αναβολές

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Χτες

Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Χτες

Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Χαλκίδα: Ανήλικος οδηγός μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με 13χρονο που οδηγούσε πατίνι

Χτες

Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε πιο σοβαρά ενώ ο 13χρονος, έλαβε εξιτήριο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.